-
سلام
باورم نمیشه تو این نسخه که یه ویرجیل هم داره که!! تازه دادش دانته است و موهاشم سفیده. امیدوارم حرف اونایی که میگن این داستان ریبوته و اینا درس باشه چون اصاً با این وبرژیل جدیده حال نکردم. بازم شکر به دانته. منم نمی دونم بازم میشه همه چی بدتر از این شه یا نه!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تریلرشم هست. بد نیس نیگا کنید.
-
-
دوستان من خیلی تو این هفته در باره ی ابن بازی سرچ کردم مطمینم که بازی عالی خواهد بود در ضمن نگران دانته و داستان نباشین با جلو رفتن در بازی داستان بهتر و این که چه اتفاقی برای دانته و ورجیل و مادرشون میافته مشخص میشه
این شهرهم شهری که mundus اونو اداره میکنه به شکل یک سرمایدار و شهردار و اگه دانته خیلی درب داغونه به خاطر اینه که اولا این دانته قدرت ها کامل نیست وخیلی جوونه وحتی نمیدونه برادر داره اخه وقتی که کوچیک بوده مادرشون میمیره و ازهم جدا میافتن
ثانیا دانته لباسارو تو هوا میگیره میپوشه و معلومه که کاملا اماده نیست در ضمن شما دارین تیپ و شخصیت یه 18 19 ساله رو با دانته 30 40 ساله ی dmc 4 یا 2 مقایسهحتی اگه 3 رو بازی کنین متوجه تفاوت فاحش رفتاری بین کاراکتر دانته 3 با 4 و2 میشین
من مطمینم که بازی عال خواهد بود
در مورد ورجیل هم که عالی وبا کلاس ساختنش و مثل همیشه با شخصیت مغرور همیشگیش
-
اما تا جایی که من میدونم این بازی ربطی به سری های قبل نداره و یه ربیوت هستش!یعنی دارن از اول یه دی ام سی دیگه میسازن.
-
درسته
من متوجه نشده بودم اخه بیشتر در موردش فیلم دیده بودم با تشکر
ولی بازی اونقدر ها هم بد نیست
-
نقل قول:
درسته
من متوجه نشده بودم اخه بیشتر در موردش فیلم دیده بودم با تشکر
ولی بازی اونقدر ها هم بد نیست
آره ممکنه واسه نسل جدید گیمرا خوب باشه ولی نه واسه ماهایی که هنوز با 3ش خاطره ها داریم:( من هنوزم رو سیستمم دارمش و هنوزم بازیش می کنم:31: اونم فقط به خاطر وبرژیل و دانته :45:
من سنی ازم گذشته مرد! نمی تونم مثل جوونا انعطاف داشته باشم. ترجیح می دم روزای گذشته رو مرور کنم.:37:
-
نقل قول:
آره ممکنه واسه نسل جدید گیمرا خوب باشه ولی نه واسه ماهایی که هنوز با 3ش خاطره ها داریم:( من هنوزم رو سیستمم دارمش و هنوزم بازیش می کنم:31: اونم فقط به خاطر وبرژیل و دانته :45:
من سنی ازم گذشته مرد! نمی تونم مثل جوونا انعطاف داشته باشم. ترجیح می دم روزای گذشته رو مرور کنم.:37:
آی گفتی!من 3ش رو بیشتر از 10 بار رفتم،شاید نزدیک 15 بار.با هرکدوم تقریبا 7 بار.همه لباساشو باز کرده بودم.حالا چه طوری بیام قبول کنم که این بد ترکیب همون ورجیلیه که تو 3 هم باهاش زندگی کردم!!!
-
بازيش بياد هم سوژخ خنده مون جور ميشه و هم گريه!
اون شماره هاي قبلي كجا، اين كجا!
البته شماره 2 يه فاجعه بود!
-
کپکام طی خبری یک سری تصاویر و درجه های سختی مختلف رو برای بازی معرفی کرد،این درجات سختی شامل درجه ِی سخت ترین سختی هم میشه!!
در شروع بازی،شما به سه درجه سختی استاندارد به نام های انسان (Human)،شکارچی شیطان (Devil Hunter) و Nephilim دسترسی خواهید داشت.
اما با به پایان رسوندن بازی به ترتیب چهار درجه سختی زیر باز میشن:
- Son of Sparda ( پسر اساردا ): دشمنان سخت تر و گستردگی آنها افزایش می یابد.
- Dante Must Die ( داته باید بمیرد ): همانند درجه سختی بالاست،اما موج حملات بیشتر و دشمنان قویتر هستند.
- Heaven or Hell ( بهشت یا جهنم ): همه چیز و همه کس تنها با یک ضربه می میرد،از جمله دانته.
- Hell and Hell ( جهنم و جهنم ): مثل درجه سختی بالاست،اما فقط دانته با یک ضربه می میرد.
+
تصاویر:
+
ببینم کدوم از بچه ها hell and hell رو اول تموم میکنه...:دی
نقل قول:
Rogziel بازيش بياد هم سوژخ خنده مون جور ميشه و هم گريه!
اون شماره هاي قبلي كجا، اين كجا!
حرکات سریع و کمبوهای زنجیری هنوز تو بازی وجود دارن و کلی هیجان انگیز کار شده بازی...از بازیهای بیاد موندنی میشه...خیلی منتظرشم...دوباره دانته کنترلش میاد زیر دستام!!D
-
کانسپت های محیط و دشمنان!