سلام دوستان
راستش من یه سرچ زدم در این مورد مطلبی پیدا نکردم
من Desire hd دارم و آندروید 2.3.5 هست و یک رام فارسی می خواستم؟
لطفا بهترینشو معرفی کنید و اگر برای نصبش باید کار خاصی هم انجام بدم بگین؟ در ضمن باید گوشی روت باشه؟؟؟؟
ممنون:31:
Printable View
سلام دوستان
راستش من یه سرچ زدم در این مورد مطلبی پیدا نکردم
من Desire hd دارم و آندروید 2.3.5 هست و یک رام فارسی می خواستم؟
لطفا بهترینشو معرفی کنید و اگر برای نصبش باید کار خاصی هم انجام بدم بگین؟ در ضمن باید گوشی روت باشه؟؟؟؟
ممنون:31:
یعنی خدا وکیلی کسی نمی تونه راهنمایی کنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام دوستان
من میخواستم یه بازی نصب کنم حدود 30 مگ بود
بعد
Out of space
iquarium could not be viewed free up some space on ur phone and try again
هر چقدرم فیری میکنم باز همین پیغامو میده
چه مرگشه؟! : (
راستی ما آخر این Tom cat امون درست نشدا این فایل data شم ریختم ولی باز وقتی بازش میکنم یکم طول میکشه بعد میگه مشکل داره واسه دانلود کردن فایل دیتا :|
سلام دوستان
من میخواستم یه بازی نصب کنم حدود 30 مگ بود
بعد
Out of space
iquarium could not be viewed free up some space on ur phone and try again
هر چقدرم فیری میکنم باز همین پیغامو میده
چه مرگشه؟!
راستی ما آخر این Tom cat امون درست نشدا این فایل data شم ریختم ولی باز وقتی بازش میکنم یکم طول میکشه بعد میگه مشکل داره واسه دانلود کردن فایل دیتا :|
برو این سایت هر رامی که میخوای دانلود کن:
با سلام
من یه نرم افزار در HTC Sensation نصب چون از مارکت اصلی نبود گوشی قفل کرد به اجبار ریست هارد کردم حالا گوگل مپ کار نمیکنه یعنی جی چی اس کار نمیکنه چکار کنم ؟
سلام من w8 دارم که مثل x8 من برای نصب هر برنامه ای جا کم میارم , البته رمم جا داره ولی گوشی پیام میده که جا ندارید, لطفا کمک کنید ممنون
میشه یه راهنمایی بکنید:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام چجوری باید با گوشیم آندورید بگیرم هر کاری انجام میدم نمیشه؟؟؟ولی باهاش میتونم بفرستم
سلام من اصلا تو ی منوی این گوشی که اندورید جینجر هم هست میگردم نمیتونم منویی راجع به غیر فعال کردن قفل اتوماتیک صفجه پیدا کنم چکار کنم؟
سوال دوم اصلا نمیشه بهش بلوتوث فرستاد میفرسته ولی نمیگیره
سوال سوم میخام مثلا بعد ده دقه قفل شه و با کد فقط باز شه مثل 5800 نوکیا چکار کنم