صد در صد Nvidia GTX 460M Graphics with 1.5GB GDDR5 بهتره
Printable View
صد در صد Nvidia GTX 460M Graphics with 1.5GB GDDR5 بهتره
ATI 5870 قویتره
اما 460 قابلیت 3d داره.
nvidia یه خوبیه داره با بعضی از شرکتای بازی سازی هم پارتی داره :31: قابلیت فیزیکس
تاپيك جالبي بود. ممنون.
واقعا اینطوریه؟!!نقل قول:
تو آدرس زیر که شاید دیده باشین یک نفر هست که هم ASUS داره (G51J) و هم MSI داره (GX660R) . یه ریویو برای این مدل MSI نوشته ولی از این چیزایی که شما میگی خبری نیست!
اتفاقا در اون مورد حرارت که شما میگی زیاده و هنگ میکنه اگر بخونین نوشته که خیلی از ایسوس خنک تره و وقتی روی توربو فن قرار داره در حالت لود کامل دما 68 درجه هست ولی اون ایسوسه در بازی معمولی به 97 هم میرسه!کد:http://forum.notebookreview.com/msi/515624-ryzekis-msi-gx660r-review.html
از نظر کیفیت ساخت نوشته دقیقا کپی ایسوسه. این مدل G73 یعنی از نظر کیفیت خیلی با مدل G51 فرق میکنه؟
اینا رو میشه توضیح بدین ما یکم روشن بشیم.
اون دوستتون چه مدل گیمی از MSI رو داره؟
دوست من GX740h داره.
تو این ریویو که شما فرمودید داره با g51 از اسوس مقایسه میکنه که از نظر طراحی و دیزاین و سیستم خنک کنندگیش با g73 کاملا تفاوت داره.
من دمای دستگاه دوستم رو زیاد چک نکردم. فقط از روی ریست شدن در حین بازی و پیگیری های خودش در این زمینه که به این نتیجه رسیده و بهش گفتن که بخاطر حرارت ریست میشه.
اما من g73 خودم رو رو حداکثر 80 درجه تنظیم کردم که تو این مدت 5-6 ماهه فقط 2 بار ریست داشتم.
البته اگر تو خونه باشم از کول پد زالمن هم استفاده میکنم در حین بازی.اما در کل من 30 درصد کل مصرفم ممکنه که گیم باشه.
من اصلا نیازی به یک دستگاه مخصوص گیم نداشتم و ندارم . اما وقتی میخواستم خرید کنم دیدم این مدل به نسبت امکاناتش بیشتر از مدلهای دیگر اسوس و دیگر برندها ارزش داره و از اون مهمتر برای من ظاهر دستگاه بود که من اصلا نمیتونم با این قیافه های قرمز و براق و جینگول و رنگ وارنگ کنار بیام و حسن بزرگ g73 از نظر من ظاهر شکیل و سنگین و با وقارشه.
من کم سن و سال نیستم. و شغلمم جوری هست که ممکنه تو بعضی از جلسات و موارد کاری از لب تاپ استفاده کنم و با این موارد باز کردن یک لب تاپ با ظاهری غیر سنگین و مخصوص گیم یکم برام صقیله.
اما این مدل اسوس هم کانفیگور یک گیمر رو داره و هم ظاهر شکیل و قابل قبول و ابرومند.
اگر شما از نزدیک هر دو مدل ام اس ای و اسوس رو کنار هم ببینید خودتون میتونید قضاوت کنید که کیفیت ساخت کدوم بیشتره.
بنظر من اسوس تو این مدل واقعا شاهکاریه از نظر کیفیت و پرفورمنس و ظاهر.(البته این نظر و سلیقه منه نه یک اصل قاطع)
حالا گذشته از نظر من:
شما این مدلی که گفتم دوست من داره رو با مال من از نظر کانفیگ مقایسه کن:
رم 4 گیگ در مقابل 8 گیگ
اسوس فول اچ دی هست ام اس ای نه
هارد 500 در مقابل هارد 1 ترابایت
نداشتن بلوری در مقابل بلوری پلیر و.....
حالا اینجا قیمت ام اس ای این دوست من 2100000 تومانه.
اصلا لپ تاپی که بخواد این کارت گرافیک 5870 رو داشته باشه اما صفحه نمایش خودش 1920 در 1080 نباشه به چه دردی میخوره؟
ظرفیت رمش هم حداکثر همین 4 گیگ هستش اما اسوس تا 16 گیگ میتونه ساپورت کنه که این بدرد اینده میخوره.
حالا با این تفاصیل واقعا این تفاوت کانفیگور 600000 تومان نمیارزه؟
حالا قدمت و سرشناس تر بودن برند اسوس در مقابل ام اس ای هم بماند.همینطور شبکه خدمات بعد از فروش بهتر اسوس.
اینجاست که دوستانی که منتظر رسیدن اسوس از طرف نمایندگی ها هستن باید بدونن چون تو امریکا قیمتش 1600 دلاره اینجا هم نباید بیشتر از200-300 تومان گرونتر از امریکا بشه. مطمئن باشید هرکی که بیاره به نسبت موارد موجود و مشابه بازار روش قیمت میزاره نه نسبت به ارزش خریداری شده.
بدلیل تکرار حذف شد.
عزيز مطمئني قيمت گارانتي دارش همين هست؟
استوك نبوده؟
اگه مثل بعضي از گارانتي ها باشه مياره اينجا 600 تومن هم روش ميزاره
قبلا گفتم سيستم خنك كنندگي G73 كلا با همه فرق داره بريد در موردش بخونيد خيلي عالي هست
از دو طرف هوا رو خارج ميكنه اونم از پشت لپ تاپ
خوندم اگه 100% cpu , ram رو استفاده كني بعد 20 دقيقه دما يا ميرسه به 80 يا 90 يادم نيست
كه اونم بايد خيلي زورت زياد باشه cpu و ram رو فول پر كني
نقل قول:
من دقیقا نمیدونم گارانتی کجاست.(در مورد ام اس ای دوستم صحبت میکنم)
3-4 ماه پیش خریده همین حدودای 2100-2200 .
اما مطمئنم استوک نیست. اما فکر نمیکنم گارانتی اصلی باشه چون همون موقع هم که خرید از من پرسید ارزش داره برای گارانتی پول بیشتری بده که من مخالف بودم.
من که دیگه از اومدن g73 نا امید شدم
شاید برم gx740h بگیرم
چون بیشتر 2000000 نمیخوام هزینه کنم:31:
---------- Post added at 05:52 PM ---------- Previous post was at 05:47 PM ----------
5870 قویتره و قابلیت پشتیبانی همزlمان از شش6 مانیتور رو داره:5:نقل قول: