هرچی عکس و تریلرهای بیشتری از بازی میبینم عطشم برا بازی کردن بیشتر میشه!
فقط بازی خیلی بدموقع منتشر میشه .....(البته برای افرادی مثل من که امتحان داریم...)
Printable View
هرچی عکس و تریلرهای بیشتری از بازی میبینم عطشم برا بازی کردن بیشتر میشه!
فقط بازی خیلی بدموقع منتشر میشه .....(البته برای افرادی مثل من که امتحان داریم...)
الان منظورتون به من و اون دوستانی که جواب دادن بود دیگه آره؟نقل قول:
اول از همه این که این تاپیک مال شما نیست که دستور میدین!!!! این تاپیک مال همه هست و همه هم میتونن درباره بازی سوال بپرسن
دوما میبخشید که باعث شدیم شخص فنی مثل شما آزرده خاطر بشه , نمیدونستیم که باید تو این تاپیک در سطح شکافت هسته ای بحث کنیم تا فنی باشه
پستو اشتباه خوندی! :دینقل قول:
اگه نخوان تغییر بدن که هیچ وقت نمیزاشتنشون تو بازی...
منم همینو گفتم. سه تا بخش گفتم که این دقیقا معلوم نیست هم جزو بخش آخری یعنی مشکوکه بود و تو فکر کردی این جدائه! یعنی یه ویرگول بعد معلوم نیست بذار معلوم میشه یعنی چی :دی....
عزیزم این سوال رو یه بار دو بار می پرسن نه صد بار و کل تاپیک همش مربوط به این بشه!نقل قول:
وحید کلا خوبی؟
بزار بچه ها راحت باشن و هرچی می خوان بگن...نپرسیدن عیب نیست,ندانستن عیبه : دی
جان؟! اصلا شما کی اینجا پست دادین؟ :18:نقل قول:
الان منظورتون به من و اون دوستانی که جواب دادن بود دیگه آره؟
اول از همه این که این تاپیک مال شما نیست که دستور میدین!!!! این تاپیک مال همه هست و همه هم میتونن درباره بازی سوال بپرسن
دوما میبخشید که باعث شدیم شخص فنی مثل شما آزرده خاطر بشه , نمیدونستیم که باید تو این تاپیک در سطح شکافت هسته ای بحث کنیم تا فنی باشه
اگه پست هم داده باشین من زیاد توجه نکردم و اینایی که گفتم خطاب به فرد خاصی نبود....
من منظور اینه که بعضی وقتا زیاد روی یه سری قضیه ها زوم میشه و هر چند وقت یکبار این سوال پرسیده میشه و بعضی ها میان خطاب به اون پستا جواب های طولانی میدن و یه سری چیزا میگن که ربطی به تاپیک نداره
اگه قرار باشه فرضا بازی برای پی سی بیاد هم کسی توی اینجا اطلاعی از اون نداره
فکر کنم منظورمو رسوندم. این بحثو همین جا تموم کنید....
نمیدونم اینو گفتن یا نه و تعجب میکنم چرا خودم اینجا نذاشتم اینو !!
همونطور که می دونید بازی تویTribeca Film Festival به نمایش در اومده و اولین بازی تاریخ محسوب میشه که در یک فستیوال فیلم به نمایش در میاد.
Geoff Gilmore در مورد بازی میگه:
چیزیکه Rockstar و Team Bondi با la noire انجام دادند به هیچ وجه کمتر از groundbreaking نیست!
“It’s an invention of a new realm of storytelling that is part cinema, part gaming, and a whole new realm of narrative expression, interactivity, and immersion. We are poised on the edge of a new frontier.”
به گفته rockstarnetwork.net نقشه بازی بزرگتر از Liberty City در GTA IV و حتی بزرگتر از نقشه بازی Red Dead Redemption هست!!
تصویر مپ بازی رو می تونید تو الینک بازی ببینید... البته این همه ی مپ بازی نیست
کد:http://www.rockstarnetwork.net/attachment.php?attachmentid=2909&d=1304037212
من شنیدم یه آپدیت داشبورد جدید از مایکروسافت قراره بیاد که ممکنه مثل همون lt+ مشکل ایجاد کنه یا بازیها اجرا نشن.یعنی این خبر صحت داره؟
اگه صحت داره تا موقع اومدن Los.Angles. Noire یعنی -- میشه؟
میگن تو صفحه توییتر Kojima نوشته:
نقل قول:
It seems that "L.A. NOIR" will be released in Japan on 7th July(the Star Festival). It is the most and the only game that I am looking forward to playing. English version will be released in May. I cannot wait, but as it is the detective game, I should wait for the Japanese version. This game may change the future of "adventure game." I've got a big expectation!
کد:http://twitter.com/#!/HIDEO_KOJIMA_EN/status/61236971346997248
خوبه گزیده مطلبشو هم من بگم از ایم کارگردان نامی دنیای گیم ....که خیلی حال داد بهم
دنیای سبک ادونچر د راینده تغییر خواهد یافت...از بازی انتظار بسیار بالایی دارد..
اگر این شخصیت تایید کنه دیگه تمومه کار....مخصوصا که بازی اول در انحصار سونی بو که با خارج شدن یکی از اعضای استدیو بازی به هر دو پلتفرم منتشر شد...
البته ناشر بازی هم که راکستار هست یه جورایی یه بدهکاری به ماکرو داشت و ماکرو هم زرنگی کرد تا بازیرو مولتی کردن :دینقل قول:
که با خارج شدن یکی از اعضای استدیو بازی به هر دو پلتفرم منتشر شد...
در عوضش راکستار هم بازی بزرگ Agent رو در انحصار سونی کرد که تابلو بازی نشه ..
یکی نیست بگه خُب مهندس شما که اینقدر دوست داری این مدل بازی هارو زود بازی کنی برو آموزشگاه زبان انگلیسی سر کوچتون : دی