نمیدونم چرا نیومده ولی اینجوری حال نمیده منتظر باشیم برای یک سی دی باید بذاریم یک دفعه ببینم
Printable View
نمیدونم چرا نیومده ولی اینجوری حال نمیده منتظر باشیم برای یک سی دی باید بذاریم یک دفعه ببینم
دقت کنین خیلی شبیه به فرار از زندان هستش:ی:ی:ی
خبری از قسمت 8 نیست؟نه بیرون اومده و نه تو نت.
آقا کیا به این تاپیک 1 ستاره دادن؟ این سریال که تازه 7 قسمتش اومده
سلام .
دیشب کنجکاو شدم و قسمت هفتم رو به صورت خلاصه دیدم .
فوق العاده متاسفم واسه نویسنده و کارگردان این سریال که میان پراعتبارترین پول رایج دنیا رو میازرن روی میز و درموردش چرت و پرت میگن و همه چیزو به اسراییل وصل میکنن .
همچنین متاسفم از اینکه ایرانی نمیتونه یه سریال درست حسابی بسازه و گیر میده به سریالهای خارجی .
و همچنین یه تبریک ويژه به سازمان اطلاعات که تونسته همه بازیگرای معروف رو به یک سمت ببره .
تا هفته پیش این سریال رو دانلود میکردم ولی از این به بعد حتی ارزش دانلود هم نداره .
این پست تنها نظرات شخصی بنده هستش .
مخلصیم .
البته من هم تا قسمت هفت این سریال رو دانلود کردم . سریال خوب و جذاب و معمایی بود . در هر حال باید منتظر نشست تا دید که در قسمت های بعد سرنوشت چه خواهد شد
دوست عزیز اینکه شما از چیزی خبر نداری دلیل بر اشتباه بودنش نیست.صفحات قبل هم گفتم برید فیلم گنج ملی ساخت هالیوود و با بازی نیکلاس کیج رو ببینید تا بفهمید که به اسرائیل ربط داره یا نه.نقل قول:
اونا خودشون میگن ربط داره بعد شما میگی نه :31:
ضمنا نظرات شخصی شما حتما با مطالعه و تحقیق ارتقا پیدا خواهد کرد :46:کد:http://www.imdb.com/title/tt0368891
بیشتـر از 1 هفته شد ؛ قسمت 8 نمیـاد ؟!
کسـی نمیدونـه چـرا اینقدر تاخیـر داشته آیا ؟!نقل قول:
کاری ندارم ربط داره یا نداره . اینکه بیان تو یه قسمت به یه شبکه پربیننده ( هرچقدر هم برنامه هاش ضعیف باشه ) و همچنین به مسخره گرفتن 2 ملت که در دنیا روشون حساب میکنن چیزی جز حسادت نیست .نقل قول:
حالا شما 200 تا مدرک دیگه بیار که ربط داره وقتی نویسنده نمیتونه خلاقیت از خودش داشته باشه که یه داستان مثل FlashForward یا Lost یا ... رو بنویسه متوصل میشه به سریالهای خارجی حتی افکتهای تصویری سریالهای خارجی بهتره در این سریال تخته بشه .
پس همین گیر دادنشون هم کپی از یه فیلم دیگست . دیگه چیزی نمیشه گفت !
شما هم زیاد خودتو ناراحت نکن . کلا شما ساپورت شده هستین !
مخلصیم .