خب معلومه که ESET باید براش مقاله بیرون بده. اگر بستۀ امنیتی ESET Smart Security را که دارای آنتی ویروس و فایروال هست و از طرفی هم سالانه باید کلی پول جهت استفاده اش توسط کاربران پرداخت بشه با Comodo Internet Security که رایگان هست مقایسه کنیم متوجه میشیم که تا وقتی کسی نمونه های جدیدی از یک مخرب را حالا هر کرم و ویروس و تروجانی که میخواد باشه برای ESET نفرسته و یا خود ESET نتونه اون مخرب رو توسط کارکنانی که داره شناسایی بکنه در واقع ESET هیچ حرفی در مقابل 0day یعنی مخرب های جدید و ناشناخته نداره. اما برای COMODO IS چی؟ آیا لازمه کمودو یک مقاله بده بیرون و این کرم رو همچین بزرگ کنه و بگه که من میتونم شناساییش کنم و من میتونم پاکش کنم؟
همه مون دیدیم که حتی اگر این کرم در دیتابیس آنتی ویروس کمودو وجود نداشته باشه به سیستم کاربرانی که محافظتش دست CIS سپرده شده هیچ آسیبی از طرف این کرم نمیرسه و در این بین CIS در مقابل 0day Malware ها فعلا از بقیه یک قدم نه بلکه چند قدم جلوتره.
مطمئنا اگر ESET بجای اینکه هر چند ماه یکدفعه بیاد فقط عدد نسخه هاش رو بالاتر ببره چند قابلیت مانند Behavior Blocker, HIPS, Cloud Scanner یا white list را به نرم افزار های امنیتیش اضافه میکرد نیازی به مقاله دادن و بزرگ جلوه دادن خودش در دنیای اینترنت بین کاربران رو نداشت اما متاسفانه در نسخه های آیندۀ ESET ما شاهد Parental Control خواهیم بود و در عوض Avast در نسخۀ 6 به همراه Automatic Sandbox اما بدون HIPS عرضه خواهد شد. نسخۀ 6 از Avast هم شاید 1 تا 2 سال تا عرضه شدنش طول بکشه و این یعنی منتظر گذاشتن کاربران جهت استفاده کردن از Automatic Sandbox.
همۀ این امکانات الان در حال حاضر بصورت رایگان در COMODO Internet Security وجود داره و فکر نمیکنم که با اومدن نسخه های جدیدتر دیگر آنتی ویروسها COMODO هم در وضعیت فعلیش باقی بمونه. مسلما کمودو هم قابلیت های بیشتری رو مانند بهترین تشخیص گارانتی شده در بین آنتی ویروسها را اضافه خواهد کرد :46: