camera kit چیه؟نرم افزار ؟سخت افزار؟اونو هم باید خرید؟اگه آره قیمتش چنده؟نقل قول:
Printable View
camera kit چیه؟نرم افزار ؟سخت افزار؟اونو هم باید خرید؟اگه آره قیمتش چنده؟نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نقش به قیمت 75 هزار تومن داره میفروشه
مسلما سخت افزار ه!نقل قول:
برای وصل کردن ، دوربین دیجیتال به آی پد ه! البته بعد از جیلبریگ می تونید ، فلش مموری و یا حتی هاردیسک رو از این طریق بهش وصل کنید!
موفق باشید ،
امید
دوستان طبق روال عادی اپل حدودا چه زمانی نسل بعدی آیپد باید معرفی بشه؟!:20:
آیپد ژانویه 2010 معرفی شد (تقریبا 9 ماه پیش) و March 2010 عرضه شد (تقریبا 6 ماه پیش) ... Apple معمولا حدودا هر سال یکبار محصولاتش رو آپدیت می کنه.. و باید بین همون ژانویه تا می 2011 منتظر آیپد جدید باشیم.نقل قول:
دوستان نگه جيلبريك نميشه فلش مموري رو توسط كمرا كيت به آيپد وصل كرد ؟ من يه نگاهي به اون كابل انداختم ديدم فقط گويا جاي ميكرو اس دي داره ؟! پس چجوري متصل ميشه ؟
سلام-چطوری میشه برنامه ای رو از روی آیپد حذف کرد؟
سوال دیگه اینه که چطوری میشه به کامپیوتر وصل کرد؟
چون من وقتی با کابل وصل میکنم وصل نمیشه!
دستتون رو روی آیکون برنامه نگه دارید (همونطور که جای آیکون ها رو عوض می کنید) ، و بعد علامت x رو تاچ کنید.
حتما باید iTunes رو نصب کرده باشید.
باید به توضیحات آرمان خان اضافه کنم که بعد از نصب iTunes ، بهترین راه برای پاک کردن برنامه ها ، از طریق خود آیتیونز ه!نقل قول:
با برداشتن ، تیک نرم افزار مورد نظر ، در قسمت Idevice-- >Apps ه!
موفق باشید ،
امید
باسلام
من 2 تا سوال از شما داشتم:
1) برنامه iwork, آیپد (pages. numbers. keynote) قابلیت نمایش متون فارسی را دارد یا خیر و آیا راست به چپ نوشته ها به هم میریزه؟ اگر جواب منفی هست لطفا برنامه ای برای نمایش نوشته های فارسی در فرمت های office را معرفی کنید.
2)امکان استفاده از xgps و نقشه های آفلاین اون در آیپد وجود دارد؟
با تشکر از شما