میدونین چرا کسی نمیاد طرف بازی Test Drive ؟
چون این بازی تقریبا سبک simulator هستش و اگر یک Racing Wheel logitich G25 or G27 نداشته باشی بازی کردن
با کیبورد بسیار خسته کننده هستش و باعث میشه گیمر از بازی دل بکنه(حالا کنسولیا رو نمی دونم)
Printable View
میدونین چرا کسی نمیاد طرف بازی Test Drive ؟
چون این بازی تقریبا سبک simulator هستش و اگر یک Racing Wheel logitich G25 or G27 نداشته باشی بازی کردن
با کیبورد بسیار خسته کننده هستش و باعث میشه گیمر از بازی دل بکنه(حالا کنسولیا رو نمی دونم)
فكر نكنم نكته اصلي اين باشه دوست عزيز اما...
نكته خوبي هم هست
اين بازي با wheel البته اگه حرفه باشه مثل G27 يا G27 يا ويل هاي پورشه واقعا لذت بخشه و لذت 2-3 برابر ميشه :5:
من که زمان تعیین نکردم بابا :31: گفتم زودتر از ریلیز رسمی, لیک میشه !!! شب دراز است و قلندر بیدار حاجی :27:نقل قول:
من خودم نسخه ی قبل رو با PC بازی کردم خیلی حال کردم اما مسلماً با دسته ی کنسول خیلی خیلی زیبا تر میشه جون هم میشه گاز ماشین رو کنترل کرد(دقیقاً مثل پدال واقعی) هم میشه فرمون رو تنظیم کرد(با استیک چپ) :8: اما خب با Wheel دیگه خیلی قضیه فرق میکنه و میریم تو فضا رسماً :27:نقل قول:
خیر دوست عزیز!نقل قول:
من نسخه قبل رو با کیبورد بازی کردم کلی هم لذت بردم!:21:
کسی طرف این بازی نمیاد چون به قول دوستمون در جهل به سر میبرند!:31:
اکثر گیمرهای ایرانی(گیمر که چه عرض کنم!) فقط NFS میشناسن و بس!:27:
شما دوست عزیز یه بار این بازی رو با Racing Wheel G27 بازی کن ببینم دوباره می تونی با کیبورد بازی کنینقل قول:
بعدش Test Driver همون طوری که گفتم مسابقات یکنواخت داشت هیجانی در کار نبود تا نصفه رفتم دیگه ولش کردم
بعد که میگی اکثر گیمر test drive رو نمیشناسن
نمی تونی باهاش مقایسه کنی چون NFS بالا ترین رکورد ساخت بازی رو
داشته(چه بازی بدش چه خوبش) 16 بازی ساخته تا حالا اونم با کمپانی معروف EA
((خدا وکیلی یه افغانی الان NFS رو میشناسه))
بعد test drive کلا خودشو داغون کرده 3 تا تونسته
که یکیش test drive سال 2002 که بازیش قشنگ بود من تا آخرش رفتم
Test Drive: Eve of Destructionکه برای xbox و PS2 سال 2004 این یکی test drive unlimited که سال 2007
که کمپانی Atari درستش کرده
ولی در مورد این نسخه دومش هنوز نمیشه قضاوت کرد باید صبور باشیم
ویل اگر داشته باشی خیلی خوب میشه بادسته هم خوبه.
ویل بهترینی که هستg27هستکه450قیمت داره گارانتی آواژنگ مدل formolaهم150هست مدلهای دیگه ازفراسو هم ست درماد65
بدون ویل یه خورده بی مزه وخسته کننده میشه وقتی میگن محدودیت نداره خوب آدم خوشش میاد به جای اینکه باماشین بیاد تو خیابون بره تو این بازی!
ماهم همینطور پدرم درمود تاتموم شد:دئنقل قول:
من نسخه قبل رو با کیبورد بازی کردم کلی هم لذت بردم!
20%تایید میشه!نقل قول:
اکثر گیمرهای ایرانی(گیمر که چه عرض کنم!) فقط NFS میشناسن و بس!
اگر میشد کنسول هم ویل بخوره خیلی عالی میشد.
خب هشتم میاد امروز اوله یادوم به هرحال6روز مونده خیالتون تخت نفراولی هستم تمومش میکنه:دئ
كنسول هم ويل داره ديگه!:20:نقل قول:
آقا جر و بحص نكنيد...
در اينكه با ويل ( اگر حرفه اي باشه ) اين بازي فوق العاده ميشه و با كيبرد اصلا نميشه مقايسش كرد اصلا شكي نيست...
در رابطه با معروف بودن اين بازي شايد اندازه NFS نساخته باشه و اسم نداشته باشه اما در حال حاضر يك سرو گردن هم نه بلكه ده سرو گردن از NFS هاي هم دورش سر تره...اينو ميشه با افتخار گفت :8:
يه امتياز جديد:
Official Xbox Magazine : 7/10
ظاهراً مثل نسخه ی قبل باز هم شاهد ه اختلاف امتیازات شدید بین سایت ها و منتقد های مختلف وحود داره !!!نقل قول:
:41: :13: