ولی قبول کنید با این دفاع چند لایه پله هم نمیتونست کاری بکنه ...
البته در فوتبال مدرن یه تاکتیک حساب میشه
Printable View
ولی قبول کنید با این دفاع چند لایه پله هم نمیتونست کاری بکنه ...
البته در فوتبال مدرن یه تاکتیک حساب میشه
میشه یه تیم بگی که همچین خاصیتی داشته باشه که مربی و بازیکنان کلیدی اش رو بگیرن اونوقت باز هم.....نقل قول:
یه چیز می گیا:31:
خیلی باحال بود.دمت گرم.کلی خندیدیم:27:نقل قول:
اینو خوب اومدی . کم مونده بود خود مورینیو هم بیاد تو زمین مسی رو نگه داره .نقل قول:
مثلا تو ال کلاسیکو زلاتان نبود و هم خودت می دونی هم من که کاکا و زلاتان هیچ تاثیری نمی تونستند بذارند چون با اون کاکا و زلاتانی که من و تو می شناختیم فرق فوکوله! پس باز هم همون هیچه خودمون!نقل قول:
من که بازی رفت گفتم نه تنها کلاهم رو برداشتم بلکه ایستاده به افتخار جناب خاص کف زدم :دینقل قول:
البته قرار بود به احترام مورینیو نه به احترام اینتریها .
در کل عزیزان من بیایید با هم مهربان باشید و مهر بورزید ، بازی هرچی که بود و هرچی که شد تموم شد و تابلوی نتایج مشخص کرد که کی خوشحال از برد و صعود و کی ناراحت از باخت و حذف است ، خواهشمند است این تاپیک رو هم مثل بازی رفت به بسته شدن نکشونید .
اما چند نکته جالب :
1- فردوسی پور دقیقه 3 گفت ((( اعتقادی به مکسول نداره فرانک ریکارد))) . در روانشناسی به این میگن تکانه های زبانی نا هشیار ، بدین معنی که فردوسی پور علاقه داشته ریکارد مربی بارسا باشه .
2- صحنه ای که یقه پیراهن زلاتان پاره شد خیلی جالب بود :دی
3- صحنه ای که پپ داشت با زلاتان صحبت میکرد و جناب خاص ییهو از پشت سر اومد و چیزی بهش گفت هم خیلی باعث شعف گردید .
چقد حرف ميزنين بابا:31: حالا هي بگين دخترا پر حرفن!:دي
يك لحظه سكوت به احترام باخت بارسا و برد اينتر :دي
اینتر که سرشار از برنامه بود.نقل قول:
تصورش کنین گرونترین تیم اروپا 90 دقیقه توی 1/3 دفاعی فقط دفاع کنه و بزنه زیر توپ.
آخر بازی مورینیو به کی کلید کرده بود با دستاش ؟ من احساس کردم به طرفدارا بارسا داشت ضد حال میزد
نمیخوام مثال آرسنال رو بزنمنقل قول:
ولی میزنم
آرسنال تا این هفته های آخر نصف بازیکن های کلیدیش رو نداشت
مهاجماش همه مصدوم بودن
توی مقطعی از فصل هم فابرگاس نبود که کلیدی ترین بازیکن آرسناله!
ولی آرسنال بازم آرسنال بود