سلام راستش من یکم تردید داشتم در انتخاب مارک dell که خودم خیلی خوشم میاد ( ولی apple جای خود دارد ) و یکی از
دوستان hp رو معرفی کرد و گفت قیمیتشون عالی هست من در اهواز زندگی میکنم و همه میدونین اینجا حداقل 50% جنسها از باتری گرفته تا خود لپ تاپ قاچاق هست و هر کانفیگی و هر قیمتی و 1000 نوع گارانتی پیدا میشه :19:.:2::41:
رفتم کلی کاتالوگ و قیمت از فروشگاهها تهیه کردم دیدم این کانفیگی که من میخوام تو دل گیر نمیاد رفتم اچ پی یه مدل دیدم که نسبت به قیمتش از نظر من عالیه اما همین یک مدل هست و گارانتیش هم آشغاله طرف یه اسم فروشگاهش گارانتی میکنه تو اهواز معمولا خودشون این کارهارو انجام میدن ولی من گارانتی بین المللی میخوام چون ممکن هست تا چند ماه دیگه ایران نباشم
این کانفیگ مدل hp :40:
pavilion dv6-2300
2.8 - 1.6
6m cach
4g ram ddr3
hdd 320 7200
dvdrw duble layer
15.6 hd led
win7
2.8gh geforce gt320 1g dedicate
cam
lan-wifi-hdmi-esata
china
wt 2.8
راستش من یه چیز تو همین مایه ها میخوام و تو دل هایی که تو بازار بود شبیه به این پیدا نکردم و تو اچ پی فقط همین یه مدل بود که با تمام کانفیگهایی که تا تو همه تاپیکها از این مدل نام برده شده متفاوت هست من میتونم تا 1.400 هزینه کنم و اصلا ظاهر واسم اهمیت نداره فقط کارکرد مهم هست یه چیز میخوام که خوب همه چیز رو ساپورت کنه مثل فقوشاپ ، فلش و ... گیم هم نمیزنم اما حداقل روزی 12 ساعت باید کار کنه و هوای اهوازم که میدونین همیشه رکرددار سرماس تو همه فصلها لطفا راهنماییم کنین کلی گیج شدم نمیدونم چیکار کنم الا ساعت 15 مین به 5 هست اگر مدل دیگه ای هم از هر برندی فرقی نداره میشناسن که کانفیگش بالا هست و خوب کار میکنه در رنج قیمت حداکثر تا 1400 لطفا بگین و اینم بگم من با اینکه زیاد از سیسنم کار میکشم اما کاملا خوب ازشون مواظبت میکنم و معمولا زیر دست من خراب نمیشن
ببخشید سرتون درد اوردم :11: