کیس افقی خوب تقریبا وجود نداره..باز شما اگه گشتی توی بازار و کیس مناسبی پیدا کردی ما رو بی خبر نذار.نقل قول:
سلام به دوستان
کسی می دونه این کیس های htpc رو از کجا میشه تهیه کرد ؟؟
من خیلی نیاز دارم.
Printable View
کیس افقی خوب تقریبا وجود نداره..باز شما اگه گشتی توی بازار و کیس مناسبی پیدا کردی ما رو بی خبر نذار.نقل قول:
سلام به دوستان
کسی می دونه این کیس های htpc رو از کجا میشه تهیه کرد ؟؟
من خیلی نیاز دارم.
یکی دو تا خبر:
1- دل سری جدید HTPC خودش رو به نام Zino HD 400 به بازار عرضه کرده
فکر کنم این مدل بهترین جایگزین برای HD Player ها باشه با توجه به مختصات و مشخصاتش ضمن اینکه کاراییش چندین برابر اونهاست.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2- AMD اعلام کرده نسل بعدی کارتهای گرافیکیش توانایی دیکود سخت افزاری فرمت Ultra High Definition رو دارند یعنی 4 برابر Full HD حالا بازم بگین صنعت کامپیوتر عقب تره!
3-ACER هم یه HTPC خیلی کوچیک با تکنولوژی ION ارائه کرده که قیمت خیلی مناسبی هم داره.
4- شرکت Niveus هم یه HTPC به بازار داده که از نظر مشخصات سخت افزاری خیلی پیشرفته است و علاوه بر پردازنده 4 هسته ای بلوری هم بصورت استاندارد داره
مایکروسافت با همکاری آلکاتل در حال توسعه تلویزیون های بر پایه شبکه های کامپیوتری به نام IPTV است.
اگه در مورد این تکنولوژی دقیق بشیم میبینیم که قابلیت های فوق العاده ای داره و می تونه خیلی چیزها رو تغییر بده.
پژمان جان چجوریاست؟این محصولاتی که معرفی کردی کی وارد ایران میشه؟
مشخصاتشون به صورت کامل ارائه شده؟
نقل قول:
بله این محصولات مشخصات کاملشون بطور کامل ارائه شده و در بازار هم موجوده فقط یه کمی کمیابه و اون هم به خاطر تعرفه گمرکی نسبتاً بالایی که داره و بیشتر بصورت مسافری و یا قاچاق به تعداد کم وارد می شه.
من خودم این مدل Dell Zino HD رو تو بازار دیدم فکر میکنم بین این تیپ HTPC ها هم بهترین انتخاب همین باشه قیمت مناسب و ویژگی های خوبی داره من یه مورد از Config اون رو که تقریباً بالاترین مشخصات رو هم داره رو اینجا می گذارم:
SYSTEM COLOR Piano Black
PROCESSOR AMD Dual Core Athlon™ Neo X2 6850e (1MB L2, 1.8GHz)
OPERATING SYSTEM Genuine Windows® 7 Home Premium, 64bit, English
MEMORY 4GB Dual Channel DDR2 SDRAM at 800MHz- 2 DIMM
HARD DRIVE 1TB 7200 RPM SATA Hard Drive
MONITOR No Monitor
WIRELESS Dell 1520 802.11 b/g/n wireless card
KEYBOARD Dell USB Entry Keyboard
MOUSE Dell USB Optical Mouse
SOUND Soundblaster X-Fi Hi Def Audio - Software Enabled
SPEAKERS Dell AX210 30 Watt 2.1 Stereo Speakers with Subwoofer
OPTICAL DRIVE Blu-ray Disc (BD) Combo (Reads BD and Writes to DVD/CD
Personalize WARRANTY AND SERVICE 1 Year Basic Service Plan
OFFICE SOFTWARE Microsoft® Office Starter 2010
DATASAFE ONLINE BACKUP Dell Online Backup 2GB for 1 year
ENVIRONMENTAL OPTIONS Plant A Tree - Notebook, Netbook, Laser & Inkjet Printers, LCD Monitor Offset
ENVIRONMENTAL OPTIONS Plant A Tree - Desktop Offset
کل این مشخصات که در بالا می بینید از جمله پردازنده دو هسته ای، درایو بلوری، 4 گیگ رم،ویندوز 7 اورجینال، یک ترابایت هارد، کارت شبکه وایرلس با پشتیبانی از همه استانداردها و یه موس و کیبورد استاندارد و یه اسپیکر همچنین 10 رنگ قاب مختلف کلاً در میاد:
755 دلار
البته اون دو مورد آخر توی لیست هم یه آپشن جالب بود که می شد با انتخاب هر کدوم شرکت از طرف شما یه درخت بکاره که برای درخت کوچیک 2 دلار و برای یه درخت بزرگ 4 دلار هزینه بر می داشت. من هر دو رو انتخاب کردم و 6 دلار از مبلغ به خاطر اینه!
به نظر خودم مبلغ مناسبیه برای یه پلیری که بلوری و بقیه مدیاها رو می خونه، یک ترابایت حافظه داخلی داره، تمامی فرمت های صوتی و تصویری رو می خونه، امکانات شبکه اش کامله و همچنین می تونید باهاش یه گشتی هم تو اینترنت بزنید و چند تا گیم ساده هم نصب کنید بقیه مزیت های یه HTPC رو هم که قبلاً در موردش بحث شد هم داره.
این طور نیست؟
ولی کارت گرافیکش سری 3000 از ATI هست (ATI Radeon HD3200)و گرافیک قدیمی محسوب میشه . بهتر بود حداقل سری 4000 استفاده میشد که از طریق HDMI صدا رو هم ارسال میکنه و Shader 4.1 ساپورت میکنه.نقل قول:
درسته ولی همین گرافیک هم توانایی دیکود سخت افزاری Full HD و کلیه فرمتهاش رو داره در ضمن مطمئن نیستم ولی تا اونجایی که می دونم این سری هم توانایی ارسال صدا با HDMI رو داره.نقل قول:
Shader 4.1 هم بیشتر توی بازیها کاربرد داره که کلاً با این گرافیک نمی تونید بازیهای خیلی سنگین رو اجرا کنید.
درسته 3200 هم ميتونه صدا رو از HDMI بفرستهنقل قول:
دوستان توی بازار بانه میشه اینو گیر آورد؟ قیمتش اونجا چطوره؟
این دست سازش چه جوری میشه؟نقل قول:
البته من نوع دست سازش با قطعات معمولی منظورم هست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان.
من مورخ 28/6/89 تمام پاساژ کامپیوتر ایران رو زیر پا گذاشتم به غیر از دو مدل از گرین ( که دوستان در صفحات قبل معرفی کردند و خیلی معمولیه ) هیچ چیز قابل توجه دیگه ای پیدا نکردم. البته یکی دو مدل متفرقه دیدم اما اصلاً چنگی به دل نمیزدند. نه ظاهر داشتند و نه امکانات یه کیس HTPC .
اگر از دوستان کسی جایی رو میشناسه برای خرید معرفی کنه یا اگر کسی میتونه از خارج تهیه کنه و بیاره لطف کنه و همینجا اعلام کنه. فکر میکنم تعداد دوستانی که به یه کیس درست و حسابی HTPC نیاز داشته باشن کم نباشه. میتونیم تعداد خرید کنیم.
ممنون