ارسال شد... :31:
Printable View
ارسال شد... :31:
چهارشنبه سوری ؟؟!!
اول بذارین عید نوروز رو بهشون بقبولونیم بعد بریم سراغ چهارشنبه سوری. به نظر من که این کار نه تنها اثر مثبتی نداره بلکه اثر منفی هم داره . وقتی هنوز عید نوروز رو کامل تثبیت نکردیم مطرح کردن چهارشنبه سوری و انرژی گذاشتن رو این موضوع باعث می شه که عید جایگاه خودش رو از دست بده .
گوگل هم برای چهارشنبه سوری لوگو نمی ذاره . میگه اول عید ، بعد چهارشنبه سوری حتما بعدش می خوان 13بدر رو لوگو کنن:31:
به جای این بهتر یه نامه اعتراضی واسه اینکه چرا لوگو عید نوروز رو تو صفحه اول نذاشته بنویسیم.روی یک موضوع متمرکز بشیم نتیجه ی بهتری می گیریم.
این نظر من بود.:20:
ارسال شد...:10:
نظرتون محترمه...نقل قول:
اما دقت کنین که این تاپیک قبل از چهارشنبه سوری زده شده و صرفا به مناسبت چهارشنبه سوری بود... (حالا بعدش مسائل عید و تغییر لوگوی گوگل به مناسبت عید نوروز هم تداخل پیدا کرده)
حرف بچه ها هم تا اونجایی که من مطالب این تاپیک رو از طریق اشتراکم دنبال می کردم اینه که، چرا گوگل میاد موقع جشن های کشور های دنیا یا تولد مشاهیر غیر ایرانی دنیا لوگوش رو عوض می کنه، بعد مراسم چهارشنبه سوری ما که یه مراسمی با قدمت تاریخی زیاد هستش و بسیار شاد و فرح بخشه رو دو زار بهش توجه نمیکنه و به دنیا معرفی نمی کنن... شاید کشور ایران تو نقشه جغرافیا نیستش... البته کاری با این مساله ندارم که متاسفانه مسئولین و پشت میز نشینان کشور خودمون به این مساله توجه نمی کنن ولی همین امسال چهارشنبه سوری ما با روز سینت پاتریک مصادف شده بود...
خیلی جالبه که گوگل لوگوی صفحه اول فارسی زبانان رو عوض کرد و لوگوی جشن یه کشور دیگه رو گذاشت، و جالبتر از اون اینه که اخبار شبانگاهی همون شب برداشت گفت که نمیدونم در کدوم کشور خارجی مردم با پوشیدن لباس سبز این روز رو جشن گرفتند و به استقبال بهار رفتند و بسیار جالبتر از اون اینه که از 10 روز قبل از چهارشنبه سوری میان تبلیغ "چقدر بگم خطر داره ترقه" رو پخش می کنن... متاسفانه بعضی ها نمی خوان مثل همه جای دنیا که جشن های آتش بازی عمومی برای مردم فراهم می کنند رو اینجا فراهم کنند تا یا مبادا مردم آتیش بازی نکنند یا آتیش رو تو چشم هم بکنند!!!:27:.... بیخیال...:31:چهارشنبه سوری پارسال هم تموم شد رفت ولی جیزی که مشخصه اینه که تا زمانی که ما به خودمون احترام نذاریم، هیچ کس بهمون احترام نمیزاره...:13:
قربون همتون:11:
یاعلی
پ ن: دوستان،خواهشا پست منو با دید سیاسی نخونید و لطفا ازش نقل قول نکنید...:11:
حرفهاتون رو قبول دارم . منظور من این بود که :
نقل قول:
وگرنه اگه دست من بود لوگوی چهارشنبه سوری و عید و سیزده بدر و تولد دانشمندای خودمون رو و ... تو گوگل می ذاشتم که جبران این همه سال که نذاشتن هم بشه .:31:
موفق باشین.:20:
هر چند دير شد ولي منم ارسال كردم
اين تاپيك رو توي فروم خودم هم ميزنم
با تشكر از دوستان
ارسال شد :)
ممنون
ارسال شد...
با 5 تا ایمیل...
اینم خوبه:
نقل قول:
اگر پیشنهادی برای لوگوی جدید دارید می*توانید آن را بهproposals@google. com این نشانی پست الکترونیک دربرابر spambot ها و هرزنامه ها محافظت می شود. برای مشاهده آن شما نیازمند فعال بودن جاواسکریپت هستید ایمیل کنید.
ارسال شد :11: