سلام به همگی دوستان...
ممنونم استاد عزیز...نقل قول:
من موندم پایونیر چیکار میکنه که مشکی تا این حد عالیه !
پایونیر فقط توی باز تولید رنگ مشکی از پاناسونیک جلوتره ؟! یا موارد دیگه ای هم هست ؟
همگی موفق باشید...:11:
سلام به همگی دوستان...
ممنونم استاد عزیز...نقل قول:
من موندم پایونیر چیکار میکنه که مشکی تا این حد عالیه !
پایونیر فقط توی باز تولید رنگ مشکی از پاناسونیک جلوتره ؟! یا موارد دیگه ای هم هست ؟
همگی موفق باشید...:11:
با اجازه از اقا مهدي
علي جان يك سري بحث هايي ميتوني اينجا دنبال كني:
[HTML]http://www.avsforum.com/avs-vb/showthread.php?t=736271[/HTML]
البته بیشتر پستهای این تاپیک مربوط به سال 2006 هست و از اون موقع تا به حال خیلی چیزا تغییر کرده!!نقل قول:
--------------------
@ali_nnn13
مشکی پایونیر عمیقتر هست و رنگهای دقیقتری داره ولی اختلاف کم هست البته توی این عکسها مشخص نشده که پاناسونیک روی چه مدی کالیبره شده معمولا پلاسماهای پاناسونیک رو برای اینکه دقت رنگ بهتری بگیرن روی مد THX کالیبره میکنن.
برایتنس پاناسونیک بیشتر هست توی کنتراست تقریبا مساوی هستن پایونیر مشکی عمیق تری داره ولی در عوض پانا برایتنس بالاتری داره که اختلاف عددی کنتراست رو بالا میبره برای همین تا حدودی کنتراست مساوی دارن هر چند به نظر من فاکتور مشکی عمیقتر برای جذاب تر شدن تصویر تو اتاقهای کم نور و تاریک بهتره.
وضوح حرکتی و شارپنس پاناسونیک بالاتره و نویز این پنل فوق العاده پائین هست تعداد خطوط متحرکی که نشون میده از پایونیر بیشتره ولی در عمل نمیشه تفاوتی قائل شد.
پانا جزئیات بیشتری نشون میده و Shadow detail بهتری داره کلا فلسفه پاناسونیک برای نمایش رنگ مشکی بالا نگه داشتن جزئیات در نماهای تاریک در کنار مشکی عمیق هست تا از پدیده black crush جلوگیری کنه (یکی از نکات مورد انتقاد در پایونیر Kuro البته Black crush در پایونیر Kuro فرسنگها از LED ـهای Local dimm کمتر هست)
یه نمونه شماتیک از Black crush که باعث از بین رفتن جزئیات در نماهای تاریک میشه یعنی بالا نگه داشتن عمق رنگ مشکی به بهای از بین رفتن جزئیات در نماهای تاریک میشه:
محتوای مخفی: عکس
v20R هم داریم؟
من دیروز گناوه v20 دیدم 42 اینچ با قیمت 1400 و رو کارتونش زده بود آخرش R
قیافش هم مثل بقیه v20 ها بود
پشتش هم یه پورت شبکه داشت RJ45
v20 مگه پورت شبکه هم داره؟ من فکر می کردم فقط شبکه بیسیم داره با این rj45 میشه به اینترنت وصل شد و میشه به pc وصل کرد برای دیدن فیلمهای روی pc یا باید بصورت بیسیم به pc برای share کردن فیلم استفاده کرد
میشه لطفا یه توضیح بدید در مورد این R و همینطور پورت rj45 و قیمتش
ممنون
ویرایش : راستی دفترچه راهنمای فارسی هم داشت
-در مورد پورت RJ-45 خوب يكي از سوكت هاي رايجي هست كه همه جا ديده ميشه و مورد استفاده دارهنقل قول:
-و اما در مورد وايرلس وSHARE از طريق شبكه در هر دو صورت شما ميتونيد فايل هاتون رو به اشتراك بگزارين بدون مشكلي
-در مورد R من چيزي نشنيدم تا به امروز يا نديدم :46:
آخر G10 ـهایی که وارد بازار ایران شده هم حرف R وجود داره که نمایندگی میگفت پنلهایی که زبان فارسی یا عربی تو منوهاشون وجود داره با کد R نامگذاری میشن راست و دروغش پای کسی که این حرفو زده!
همينطوره مهدي جان توي سام هاي د اخلي هم انتهاي مدلشون R زده شده كه احتمالا همون REPUBLIC OF IRAN هستنقل قول:
فکر می کنم درسته داش ابینقل قول:
ال جی هم آخرش R داره
از همگی متشکرم
البته من توضیح کار RJ45 در این مدل تلوزیون منظورم بود
وگرنه خود پورت شبکه رو که دیگه می شناسم
حدس خود من اینه که چون زده برای service پس فقط به اینترنت میشه باهاش متصل شد و نمی شه فیلمهای روی pc رو دید؟
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++++++
حالا با این تفاصیل این تلوزیون رو بخرم؟ چون برای ایران هست ( با توجه به R آخر ) همه اون تفصیرها و توضیحات که برای مدل های اروپا و خاورمیانه v20 گفته شده داره با همون کیفیت و کارایی اینم داره ؟
قصد خرید v20 دارم پبشنهاد خرید این تی وی رو می دید یا دنبال مدل اروپا یا خاورمیاته باشم یا همین مدلم با اونا فرقی نداره
فکر کنم v20 قابلیت dlna داره که میتونه از روی شبکه فیلم و موزیک پخش کنه....
من v20 وقتی روشن بود دیدم یه مدل پلاسمای ال جیم بود pk550 باید بگم که اونم عالی بود ولی v20 یه چیز عجیبی بود !! تنها چیزی که الان میتونم بگم اینه که خداحافظ تا وقتی که عکسای v20 منو ببینید :20:
Vنقل قول:
REPUBLIC OF IRAN