سلام
جدی بعنی تندر اینقدر باندای فابریکش خوبه(البته باندهای جلو توی در هست واسه همینه که روی آینه تاثیر میزاره)
دوست عزیز توقعاتت از پخش چی هست(فلش بخوره-مموری sd بخوره-یا هم نه فقط دیسک بخوره)؟
در مورد باند هم کیفیت برات مهمتره یا نه بیس زیاد.
سلام
ببین اگر کیفیت و بیس می خوای عوض کن با هر کدوم از باندها که میبندی عوض کن هدیونیت رو.بعدآ هم می تونی هدیونیت رو عوض کنی ولی یادت باشه به خود پخش فابریک نمیشه آمپلی وصل کرد چون سوکت RCA نداره.
به اندازه خود باند مثلآ اگر 718 باشه 17.8*25.4 سانتی متر باید تقریبآ ببره.
خوب من قبلآ به دوستان یک باند mtx مدل 693xt که از نظر کیفیت بهتر از 718 هست و قدرتشم اندازه همون 718 هست و آمپلی خور هم هست و بیسشم خوبه اگر گیر آوردی همینو بگیر چون تازه یادم افتاد بهش:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بلندگو بیضی
مارک : Mtx ام تی ایکس
مدل : XT693.
320وات حداکثر قدرت
80 وات RMS
3Way Speaker
سایز : "9 * " 6 (16cm*24cm)
قیمت :
۶۸۰۰۰ تومان
کامپوننت(از نظر لغوی یعنی اجزا) سری جدید اسپیکرها هستن(قبلآ هم بودن ولی جا نیفتاده بودن) که کیفیت فوق العاده وحشتناکی دارن و تفکیک صداشون خداس ولی بدون ساب ببندیشون بدرد نمی خورن چون اصلآ بیس ندارن فقط فرکانس میانی و بالا رو پخش میکنه و حتمآ هم آمپ لازم دارند ولی اگر با ساب ببندیشون دیگه دلت نمی خواد از ماشین بیای بیرون.
دوست عزیز شما 1000 بار دیگه هم بپرس من وظیفم جواب دادنه و هنر هم نمی کنم چون چیزایی رو که بلدم از همینجا یاد گرفتم پس باید به بقیه هم یاد داد:31: