پیشگامان 1مگ باید :نقل قول:
روزا که همون یک مگ..باید روی 120 باشه
و شبا هم همینطور باید باشه
ولی من با 512 مخابرات سرعتم اینه
موفق و :11:موئید باشین
Printable View
پیشگامان 1مگ باید :نقل قول:
روزا که همون یک مگ..باید روی 120 باشه
و شبا هم همینطور باید باشه
ولی من با 512 مخابرات سرعتم اینه
واقعا دیگه به معنای واقعی مزخرف شده این پیشگامان
ا مگش رو دارم بزور 30 تا دانلود میکنم البته تو بهترین شرایط
دیشبم کلا قطع شد خیالمونو راحت کرد پشتیبانیش هم که زنگ میزنم میگه چند نفر در صف انتظار، انتظارشم تمومی نداره
نمیدونم ما ایرانیا کی راحت میشیم از این وضع اینترنت هرچی شرکتا رو عوض میکنیم دو ماه خوبن بعداز 2 ماه میشن بدبختی
چطور ممکنه با 1 مگ 30 تا ؟نقل قول:
من الان به معنای واقعی کلمه شاخ در اوردم!
پس من خوب کاری کردم تخلیه کردم پیشگامان رو
اقایون به نظرم تا اونجا که مممکنه توی این تایپیک از افتضاح شدن اوضاع سرعت پیشگامان بگیم تا وضعشو درست کنه بالاخره یکی از این اجیر شده هاش این تایپیکو میبینه دیگه!!! دوستانیم که خطشونو تخلیه کردن بگن کدوم شرکتو انتخاب کردن و الان راضین؟
خوب:نقل قول:
پیشگامان افتضاح شده، ولی من از مخابرات ( TCI ) گرفتم ولی تهران زیاد جالب نیست من اراک هستم سرعتم عالیه
مخابرات تهران مخصوصا نامحدودش اشک بچه ها رو در اورده، حواست باشه چی میگیری حتما تحقیق کن
شاتل هم افتضاح تر از پیشگامان
May you do well:40:
ظاهرا که شما از سرعت افتضاح پیشگامان راحت شدی.کدوم مرکز مخابراتی ومال کدوم شرکته 512 محدود یا نا محدود گرفتی با چه قیمتی و شیرش چجوریه چند به چنده؟چون الان داتک 512 1به 6 با 3گیگ میده 19900ت / نامحدود مخابراتشو 512 1به 10 26000ت میده که خودشون مخابرتو زیاد تعریفی نکردن حالا نظر شما چیه؟نقل قول:
آره گفتم که تهران جالب نیست من اراک هستم دوست من،نقل قول:
حالا این جالبه روزی که رفته بودم قرارداد رو فسخ کنم مگه قبول میکردن نمیزاشتن اصلا به هیچ وجه
گفتم خانم محترم من باید اختیار این رو داشته باشم خط منه اختیارشو دارم که تخلیه کنم، بعد از 1 ساعت کلنجار بیخیال من شد.
من از مخابرات منطقه ی مخابراتی پاگلی اراک سرویس میگیرم، 512 هست و محدود
سه گیگ ترافیک البته با کلی بدبختی 512 گرفتم ، نامه ی شرکت خودمون+نامه ی اتحادیه که خودش پوستمون رو کند+کارت دانشجویی کارشناسی ارشد!
share هم یک به 6 هست .
سرعت دان هم 120 هست گاهی هم خیلی حال بده بهم تا 170 هم بالا میاد.
من که راضیم خدا پدرشون رو رحمت کنه.
May you do well:40:
قطعی پیشگامان خیلی زیاد شده ، واقعا این مدیر پیشگامان نمیفهمه داره حرامخواری میکنه ؟؟؟ :18:
سلام دوستان.
من سرویس 1 مگ (محدود - 4 گيگ) از پيشگامان دارم. سرعت شبانه ام رو روی 128 ست کردن. حتی سرعت روزانه ام 1024 نيست ! (روي 512 ست شده)
بچه هايي كه پيشگامان دارن ، لطف مي كنن بگن :
سرويسشون چيه و سرعت دانلود شبانه شون (ساعات رايگان) چنده ؟
من 1مگ گرفتم 5 گیگ سرعت دانلود هم شبا هم روزا 110 هست برامنقل قول:
البته به شرطی که سرعتش درست باشه بیشتر روزا یا سرعتش کم میشه 10kb هم به زور دانلود میکنه یا کلن قطع هست.
زنگ هم میزنی پشتیبانی یه مشت چرتو پرت تحویلت میدن انگار با خر طرفن.
به معنای کلمه آشغال هست