-
بفرمایید اینم مرجع تم ، هرچی که برا کوکی و استار میخواین اینجا هست.البته چند مدل دیگه گوشی هم اضافه کرده.
این اسم سایتش
کد:
http://240x400.net.ru/
اینم یوزر و پسورد خودم برای ورود به سایتش
majid
123789
سایت روسی هست و اگه مشکلی داشتید با مترجم گوگل بازش کنید.
-
سلام خواهشا يكي بگه topmenu را بايد كجا بريزي منظورم فلش اون هست چون من مثله بقيه تم فلشا كپي ميكنم ولي جواب نميده خواهش ميكنم يكي جواب منو بده :41:
-
شاید مشکل از تمش باشه؟
یعنی شما با تمهای فلش دیگه مشکلی ندارید؟
فقط همین یک مدل topmenuکار نمیکنه؟
دقیق تر توضیح بدید لطفا
شما اون فایل یک کیلوبایتی رو که اسمش topmenu هست رو ریختی داخل cust_theme?
cust_theme به درستی ریختی داخل گوشی؟
topmenu رو ریختی تو پوشه فلش حافظه داخلی گوشی؟
-
اون فايل يك كيلو بايتي را ريختم ولي تم فلش هايي كه حودش منو داره درست كار ميكنه ولي اگه يك تم فلش منو را به تنهايي كپي كنم تو فلش حافظه گوشي جواب نميده شايد با اسمش مشكل داره يعني اسم منو چي بايد باشه تا جواب بده .منظورم اينه كه تم فلش منو به تنهايي جواب ميده يا بايد mdf بشه و توي cust _theme ريخته بشه تا بالا بياد ؟
-
خوب ببین فک کنم فهمیدم مشکلت چیه.
ببین دوست من شما اول باید همون فایل یک کیلو بایتی رو به topmenu.dmf تبدیل کنی و بریزی تو cust_theme
بعدtopmenu.swf رو بریزی تو حافظه گوشی.
یعنی شما هر چیزی رو که میخوای تغییر بدی و فلش هست رو باید یک فایل یک کیلوبایت با همون نام تو cust_ theme جایگزین کنی.
و فایلهای dmf و swf باید هم نام باشن.
-
ببين دوست عزيزم منظورت اينه كه فايل يك كيلو بايتي topmenu.dmf را تو پوشه اصلي cust_theme كپي كنم يا توي پوشه topmenu همونجا كه يه فايل option.dmf هم داره اگه منظورت اينه اين كارو كردم ولي وقتي فايل فلش با اسم topmenu را مي ريزم توي flash content حافظه گوشي فقط صفحه سياه مياد بالا و اگه منظورت اينه كه فايل 1كيلو بايتي را بريزم توي سطح ريشه Cust_theme اين كارم جواب نداد :41:
-
یا اینکه فایل فلش خرابه.
یا اینکه هم نام نیستن.
یا اینکه اون فایل یک کیلوبایتی به این تم نمیخوره.
شایدم گوشی قادر به اجرای اون فلش نیست.
شما اون فایل فلش رو اسمش رو به Idle_Widget تغییر بده و جایگزین دسکتاپ کن ببین اونجا میاد یا نه.
منم تو بعضی تم ها این مشکل رو داشتم ولی برا من صفحه آبی میشید. فک کنم حجم تمهاش بالا بود.
-
سلام به همه میشه 1نفر آموزش کامل نصب تم و بزاره؟
همه ی اینایی که هست نصفست
-
یوتیلیتی گوشیمو نمیشناسه:41:
-
دستت گلت درد نكنه مشكلم با راه حل آخرت حل شد راستي اون سايتي كه بالا معرفي كردي هم خيلي محشره بازم تشكر ميكنم