نقل قول:
راستي اگه دستمو بگيرين دباره بر ميگردم :40:
شما استاد ما هستي عزيز :40: هر چقدر در توانم بود كمكت ميكنم :46:
نقل قول:
debug كردنمشكل بود.
من با ويژوال استوديو كار ميكنم و ديباگ اتوماتيك براي موارد ساده ( مثل اينكه " ; " يادت رفته بزاري يا پرانتز IF رو نبستي و ... ) داره + چون زياد توش تايپ نميكنم و موقع گرفتن متغير نوعش رو هميشه ازم ميپرسه ديگه اين مشكل هارو ندارم
من خودم وقتي با جاوا كار ميكردم براي ديباگ كردن پوستم كنده ميشد ... نوع متغير رو نميپرسيد بعضي موقع ها ارور الكي ميگرفت
نقل قول:
حتي يك نمونه c# و .... اين يونيتي نداره تو help ضعيفش
اين حرف رو نزن ! Help يونيتي بعد Help انجين 3DGS بهترين و كاملترين Help هست
من يه كلاسش رو نگاه كردم خيلي هاش براي #C بود يا همون Unity Community كلي اسكريپت آماده براي #C داره با توضيح كامل هر بخش . شركت معروف 3D Buzz يه آموزش ويدئويي كامل براي برنامه نويسي به زبان #C آماده كرده كه توش اشكالات خيلي زياد برنامه نويسي جاوا رو ميگه
نقل قول:
بعد بزرگ ترين ايراد Unity ضعف شديدشه تو transform خيلي كد كم داره بيشتر اونايي كه بازي باهاش ساختن از توابع مثلثات استفاده كردن براي رسيدن به اين كد ها
براي مثال جا بجايي pivote و x y z ROtate global بعد خيلي همه اينارو سر اون بيليارده فهميدم براي كنترل چوب
مثلا :
من جوبم 30 درجه رو z خميدگي داره مي خوام رو postion محور x حركت بزارم به صورت Local يعني با حفظ زاويه به سمت نوك چوب حركت كنه ( اينو تو v2.6 نداشت )
اگه بخواي Local بچرخه كه بايد Rotation عادي تعريف كني
براي World هم از تابع transform.TransformDirection ميتوني استفاده كني كه Rotation محلي رو به جهاني تبديل ميكنه
نقل قول:
بعد مشكل بزرگ تكسچرشه كه خيلي پيش مياد كه قاتي ميزنه به علت باگ تو سيستم gui خود انجين نميونم تونستن بر طرفش كنن يا نه ( بايد كرده باشن تو جديداش )
UV Texture خراب ميشه يعني ؟ من تا حالا به اين باگ برخورد نكردم
شايد تكسچر رو درست UV نكرده بودي
نقل قول:
مشكل خيلي تابلويه سايه هاي Soft و هارد كه با توجه به دوربين سايز light map texture تغير نميكرد يعني اگه يه ابجكت ريز داشته باشي وقتي نزديكش بشي يه سايه تخ....مي داره ( كه لبه لبه است )
Resolution رو بايد بالا ببري ... توي تنظيمات لايت ميتوني اين مورد رو تغيير بدي
نقل قول:
ايراد بزرگ تر اين انجين شيدر هاي فوق ضعيفش بود
شيدر پارالاكس يه شيدر فوق تخصصي هست ( البطه برنامه نويسيه راحتي داره ولي يه سري فوت كوزه گري داره ) ما فرق زيادي بين بامپ معمولي و شيدر پارالاكس اين انجين نميبينيم
شيدر هاي ترنس پرنسي ساده و بي كيفيتش كه قابليت استفاده دوتا شيدر ( بامپ و alpha chanle) رو براي برگ درخت ها نميده
شيدر رو قبول دارم كه يونيتي توش خيلي ضعف داره
مثلا نداشتن اديتور براي ساخت شيدر ( هر چند كاربر ها چندين اديتور براش ساختن )
يا بي كيفيت بودن شيدر ها ولي من خودم رو هيچ وقت درگير اين موضوع نكردم :27: هميشه از شيدر آماده استفاده ميكنم :31:
شيدر هاي با كيفيت و بسيار عالي كه توي سايت unity community پر هست
نقل قول:
فيزيكش انصافا خوب بود :31: اما سرعت اپديتش زياد قابل تغير نبود ( رنج محدود داشت )
يه ايراد ديگه fake shadow بود كه قابل پياده سازي نبود توش ( مگه اينكه با پارتيكل )
فيزيك پارچه ي يونيتي 2.6 خوب نبود ولي توي يونيتي 3 عالي شده !
كلا فيزيك خيلي پيشرفت داشته
آموزش Fake Shadows رو هم ديدم ... با Projector راحت ميشه پياده سازيش كرد