به نظرتون يه مقدار مهمات زود تموم نميشه؟!
من يه وقتايي مجبورم تفنگ اين دشمنارو استفاده كنم.
بعد اگرم پشت هم تير نزنيم بهشون دوباره جون ميگيرن؟ درسته؟
Printable View
به نظرتون يه مقدار مهمات زود تموم نميشه؟!
من يه وقتايي مجبورم تفنگ اين دشمنارو استفاده كنم.
بعد اگرم پشت هم تير نزنيم بهشون دوباره جون ميگيرن؟ درسته؟
رو نرمال 8 ساعت...... .نقل قول:
نه همچین چیزی نیس...قشنگی halo به همینه که با دسته کنسول یه fps رو روون بازی کنید و گرنه قفل بشه که حال نمیده.نقل قول:
البته تو منوی بازی این قابلیت هست که میتونید فعال یا غیرفعالش کنید.
نه دیگه خواستن تا شما از همه اسلحه ها استفاده کنید طبیعیه....... .نقل قول:
نیروهای الیت سپر دارن مثه شما که با چند ثانیه استراحت سپرشون برمیگرده و باید از اول بزنید ....ولی بقیه نیروها اینطوری نیستن هر چقدر که شما بزنید از جونشون کسر میشه تا بمیرن........ .
صحنه ای که کیت ( اسمشو درست یادم نیست !!) تیر می خوره خیلی حماسیه مخصوصا موزیک اون صحنه استثنایی کار شده .
کلا دم بانجی بشدت گرم قبل از دانشگاه یه تجربه عالی برامون فراهم کرد .
حدود 8 ساعت رو نرمال:10:نقل قول:
دوستاني كه بازي رو تموم كردن حتما با درجه سختي legendery بازي رو برن.من يه مرحله رفتم با خودم گفتنم نه بابا آسونه!
الان تازه رسيدم چپتر 4 نميدونيد چي ميكشم!2 تا از اين اليت ها كه بيان فورا فرار رو بر قرار ترجيح ميدم!:31:
---------- Post added at 02:23 PM ---------- Previous post was at 02:19 PM ----------
عجيب تاييد ميشه.نقل قول:
"كلا از اينجور صحنه ها توي اين بازي خيلي زياده.ولي من بيشتر دلم برا كارتر سوخت"
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
REACH سری HALO را به مقصد رساند .
گرافیک :10 / 9.8
همیشه بانجی گیم پلی و موزیکی عالی رو با گرافیکی معمولی اما چشم نواز مخلوط می کرد و یک بازی زیبا از سری هیلو رو بیرون میداد . اما این بار همه چیز عوض شده !!!
بازی گرافیکی بی همنا دارد . دوستانی که LP 2 رو بازی کردن حتما گرافیک بازی رو بیاد دارن . اتفجار های زیبا و موجودات بسیار بزرگ از مشخصه های بازی بود . حال در ریچ تمام انچه در LP2 دیدید رو 10 برابر کنید !!!
صحنه هایی از بازی هست که واقعا نمی توانید قبول کنید که در این نسل شاهد چنین عظمتی هستید . صحنه ای که خارج از جو سیاره یکی از سفینه ها منفجر میشه بسیار چشم نوازه و دیدن انفجار شیی که حجمی به اندازه یک سیاره را دارد میتونه قدرت گرافیکی این بازی رو به نمایش در بیاره . دیگرصحنه بی نظیر بازی چپتر 9 . منفجر شدن سطح سیاره هست که بقدری زیبا کار شده شما ان را با یک جلوه ویژه از سینمای هالیوود اشباه خواهید گرفت .
اما کمی هم فنی بررسی کنیم . کیفیت بافت ها تنها مشکل بازی هست . بافت ها بعضی جاها بسیار عالی کار شدن اما برخی جاها در سطح اسم بازی ظاهر نمی شن . افکت های انفجار بازی بی نظیر کار شده کافیست به منفجر شدن یک مکان دقت کنید .قطعات به صورت بسیار طبیعی به اطراف پراکنده میشن . و بعد از انفجار ذرات سرخ رنگی در فضا به حرکت در می اید !!!
اب و افکت های اون به شیوه ای بسیار واقع گرایانه کار شدن .با یک ماشین به دریاچه ای وارد بشید تا حرکت زیبای اب وایجاد موج در اون رو ببینید .
در ضمن بازی از افکت بلور م بهره می بره که سطح کیفی اونو بسیار افزایش داده .
در کل بانجی با ریچ سنت شکنی کرد و گیم پلیی عالی را چاشنی گرافیکی بی نظیر کرد تا بازی خارق العاده رو به طرفدارانش ارائه بده .
گیم پلی :10 / 10
گیم پلی بازی برای طرفداران کاملا اشناست . شما می تونید همزمان 2 سلاح رو حمل کنید (البته گاهی اوقات این عدد به 3 هم میرسه) هدف گیری در بازی بسیار عالی کار شده و شما براحتی می تونید نقطه دلخواهتونو هدف قرار بدید . شما در بازی قابلیت روندن ماشین هلی کوپتر و نوعی فضا پیما رو دارید . کنترل فضاپیما و هلی کوپتر عالی کار شده ولی روندن ماشین ها کمی سخته که نکته منفی حساب نمی شه . در کل این بازی در بخش گیم پلی مثل همیشه عالی کار کرده و لایق نمره ای جز 10 نیست .
+ برای خود من لذت بخش ترین کار سوار شدن بر جت پک و شلبک با راکت لانچر سر الیت های نگون بخت بود !!!دی: البته کشتن مخفیانه دشمنان با انیمیشن های زیبایی که نمایش داده میشد هم خیلی به ما چسبید !!
هوش مصنوعی بازی هم بسیار خوب عمل می کنه و شما در درجه های سختی بالا ( حتی مدیوم !!) کار سختی رو در پیش خواهید داشت . بشخصه تا بحال دشمنانی به باهوشی دشمنان ریچ ندیدم .
صداگزاری : 10 / 10
صداگزاری بازی بی نظیره . موسیقی های حماسی در سرتاسر بازی پخش میشن .هنگام نبرد صدای تیر و دشمنان عالی کار شد ه وبه شما حس بودن در یک صحنه نبرد واقعی رو میده . هیچ گونه اشکالی نمی توان به بخش صداگزاری بازی وارد کرد و باز هم مثله همیشه شاهد بهترین تجربه از نظر صداگزاری در این بازی هستیم .
داستان : 10 / 10
دوستان در مورد داستان بازی توضیحات جامعی دادن . تنها به این توضیحات اینو اضافه می کنم که ریچ از نظر داستانی هم رده بازی های بزرگ تاریخ بازیسازی قرار میگیره . شما بعد از اتمام بازی به پایان زیبای اون فکر خواهید کرد .
نتیجه گیری کلی :
HALO : REACH اخرین هیلویی هست که به دست بانجی ساخته میشه . و باید منصف باشیم . بانجی تونست با REACH سری هیلو رو به مقصد برسونه !!!
شاید برخی دوستان نتونن با تاریخ وقوع بازی کنار بیان اما این بازی بین 3 بازی برتر کنسول 360 هستش . پس در اسرع وقت یک نسخه از بازی تهیه و داستان نوبل 6 رو پیگیری کنید !!
نکات مثبت :
گرافیک ، صداگزاری ، گیم پلی بی نظیر + هیجان !!!!
نکات منفی :
در بازی گاهی اوقات شاهد افت فریم هستیم که البته با توجه به سطح جزئیات و Draw distance بالا و نورپردازی پویا قابل بخشش هست .( البته تقصیر خودم بود این افت فریم ، بالا سرم دو تا هواپیمای اجنبی بود ، جلومم 5 یا 6 تا الیت غاصب اونجا همین جوری با راکت لانچر میزدمشون که فریم یکم افت کرد !!)
ارزش بازی 10 /10
ارزش فنی بازی : 10 / 9.8
اینم همینجوری میزارم !!!خیلی خوشگله !!
باندل HALO REACHممنون که نقدو خوندینall rights reserved !!Armin
+
راستش اخر بازی خجالت کشیدم !! اونجا که بانجی از طرفدارای وفادارش که بازی رو خریدن تشکر کرد !!!شاید به خاطر همینم که شده نسخه اصل این بازی رو هم تهیه کنم
اینو راست میگی ؟؟؟ واقعا یه لحظه بغض کردم !!!:37::37::37:نقل قول:
سلام
کسی فروشگاه اینترنتی میشناسه این بازی رو به صورت پچ شده بفروشه که برای لایو رفتن مشکلی نباشه؟
اگه کسی میشناسه pm بده
یه سوال من این هالو قبلیو گرفتم ولی اصلا نتونستم باش ارتباط برقرار کنم 5دفعه بازیش کردم اما سر جمه 10مین هم نتونستم..مثل توذنومنت بودو....این نسخه هم اینطوریه؟؟؟
ای توف به این شانس!
بازی رو سفارش دادم ولی خود به تعطیلات: دی