بعضی دانشگاهها از همون کارشناسی جدا از همن..که تو دفترچه هم جدا از هم نوشته..نقل قول:
بعضی ها هم تو دفترچه تو یه کد رشته نوشته همشو..یعنی توی دانشگاه به ترتیب معدل یا چیز دیگه از هم تفکیک میشن..واسه تو چه جوری بود؟
Printable View
بعضی دانشگاهها از همون کارشناسی جدا از همن..که تو دفترچه هم جدا از هم نوشته..نقل قول:
بعضی ها هم تو دفترچه تو یه کد رشته نوشته همشو..یعنی توی دانشگاه به ترتیب معدل یا چیز دیگه از هم تفکیک میشن..واسه تو چه جوری بود؟
شانس که میگن اینهنقل قول:
یعنی با 20000 منطقه 1 قبول شده..؟!؟!؟!
پس خیلی میلیمتری از کنارت رد شده....
ولی مشهدم من یه چیزایی شنیدم که خوبه..باز دوباره مثل اومدن رتبه ها هی گریه نکن...جای خوبیه :20::10:
آره خب مشهد جای خوبیه...نه موسسه بهار که مثه مدرسه میمونه:27:
راستی امیرکبیر زده با اولیا بیاین چرا؟:دی
یعنی همه دانشگا ها اینطوریه؟:دی
به نظر من واسه دختر بهترین گرایش مهندسی برق هستش..بازار کارشم خیلی خوبه تقریبا دومیه تو مهندسی برق ها...نقل قول:
نه!!!!نقل قول:
من درباره همون بهار شنیدم. حتما اسم ور سم داره بین غیر انتفاعی ها که من زیاد اسمشو شنیدم دیگه..یه نفرم یادمه که تعریف کرد ازش..به خدا یادم نیس کی بود...
آها...مال من مخابراتهنقل قول:
براي من فقط نوشته بود برق رفتم كدشو از تو دفترچه ديدم فهميدم برق الكترونيك هست!!
مال من فقط مخابرات زده...یعنی توی اون رشته فقط مخابرات داره که من قبول شدمنقل قول:
بعضی دانشگاهها از همون کارشناسی جدا از همن..که تو دفترچه هم جدا از هم نوشته..
چه دانشگاه جالبی:27:....در مقطع کارشناسی فقط مخابرات داره:27:
همه شاخه هاش مثل همه یعنی چی؟!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما در مقطع کارشناسی دروس مشترک زیادی با الکترونیکیا دارید ولی در ارشد تفاوت زیاده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام من با رتبه 1086 منطقه 1 دندانپزشکی بابل رو آوردم.
سلام به همه . :15:
من می خواستم ازین طریق به همه کنکوریها، پشت کنکوریها و همه ی بچه هایی که نشستن درس خوندن زحمت کشیدن ،حالا که نتایج اومده تبریک بگم نه فقط به قبول شدگان عزیز.به همه بخاطر تلاششون آفرین میگم:26:.به قول استاد بزرگی که میگفت :اگه قبول شدین خیره اگر هم کسانی هستن که قبول نشدن بدونن صلاحشون بوده حتما" یه جای دیگه تو یه شرایط دیگه ثمره زحمتشونو می بینن.امیدوارم همه تازه واردا موفق باشن. :10:
ازینطریق می خواستم تبریک بگم به عزیزی که کامپیوتر شیخ بهایی قبول شده .امیدوارم هم ایشون هم بقیه موفق باشن:11:
به خاطر بعضي از مسايل ، اعتبارش كم شده :دينقل قول:
چرا علم و صنعت امسال اینقدر کمه؟