سلام دوستان کسی شماره ی دیگه از طلوع رایانه لقمان نداره؟؟
شماره که پست اول هستش مسدود شده.
Printable View
سلام دوستان کسی شماره ی دیگه از طلوع رایانه لقمان نداره؟؟
شماره که پست اول هستش مسدود شده.
سلام.شماره های جدید قرار داده شد.موفق باشیدنقل قول:
پست بالا تایید میشه منم یه دو ماهی میشه که با این مشکل دس به گریبانمنقل قول:
سلام به دوستان عزيز، نماز & روزه هاتون هم قبول حق باشه :10:
مي خوام از شاتل سرويس بگيرم امو با اين اوصاف پشيمون شدم. :41:
كاش ميشد يه جورايي با مديران شاتل ارتباط برقرار كرد و اين مشكل مودم ها رو مطرح كرد.
5 تا قرار داد آماده دارم برا شاتل ممكنه بدمشون به يه شركت ديگه.
با نيماد صخبت كردم گفتم خودم config ميكنم گفت مشكلي پيش بياد با خودته تازه ممكنه شاتل از تهران سرويست رو قطع كنه/..
تشكر از بر و بچ خوزستاني...
همین الان با سرویس چت آنلاین سایت شاتل با پشتیبان فنی چت کردم . گفتم شبها خیلی دی سی میشم . گفت ترافیک بالاست . گفتم ولی کسایی رو میشناسم که هر شب بیش از یک گیگ دانلود دارن . گفت تا آخر همین هفته درست میشه .نقل قول:
به نظر شما جوابش فقط واسه این بود که این ساعت شب دست از سرش بدارم ؟ :دی یا واقعیه؟
به داش رضا ...
والا من الان وصلم و برعکس دیشب که سرعت صفر شد تا ساعت 8 صبح الان دارم با 60 دانلود می کنم
فکر کنم درستش کرده ... تا الان 130 مگ گرفتم و تا صبح میشه حدود 3 گیگ
عالی شده امشب
امیدوارم دومی باشه:rolleye:نقل قول:
چقدر؟:worried:چجوری حساب کردی که شد 3 گیگ؟!:23:نقل قول:
مخلصیم .نقل قول:
سرویس های اکو سرعتشون فرقی نکرده ، تازه من شنیدم بعضی ها بیشتر هم شده . آرت ها خیلی افتضاح شدن ...
سلام دوستان من تماس گرفتم با شرکت طلوع رایانه لقمان
سرویس وایرلس 128 که بین 8 نفر شر هستن ماهی 27 هزار تومان.
سرویس 256 که بین 8 نفر شر هستن ماهی 28 هرر تومان.
البته فکر کنم اینا به بیش از 8 نفر شر می کنند.(عوام فریبی دیگه)
بازم گلی به گوشه شرکت راصد مارال
الان دارم سرویس 128 بدون محدویت استفاده می کنم. ماهی 35 تومان. سرعت دانلودم هم بین 14 تا 16 هستش.قطعی هم تا حالا نداشته.
سلام خدمت برو بچز اهوازی ، امروز رفتم و قراردادمو با رفاتک فسخ کردم ، بعد رفتم شرکت نیماد و سرویس eco512 رو گرفتم :40: اما مشکل اینجاست که خالی بستم گفتم مودمم asuse :27: حالا اگه احیانا مشکلی پیش اومد ارزونترین مودمی که میشه خرید چیه؟ زیر 30000 ! راستی یکم تبلیغاتو بیشتر کنیم که بیشتر خوزستانیا بیان اینجا من که تازه متوجه این تاپیک شدم:10: مخلص همتون