[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لطفا!
Printable View
-دعوت نامه ارسال شد
-وارد ایمیل خود شوید و روی لینک عضویت ارسال شده کلیک کرده و عضویت را کامل کنید
-در انتها نرم افزار این سایت را دانلود کنید چون فقط در این صورت عضویت شما کامل می شود
نقل قول:
این سایت لینک دانلود هاش مستقیمه ؟
اگه هست برای منم بفرست !
-دعوت نامه ارسال شد
-در انتها نرم افزار این سایت را دانلود کنید چون فقط در این صورت عضویت شما کامل می شود
نقل قول:
هیچ دعوتنامه ای واسه من نیومد... دوما مگه عقلم کمه نرم افزار دانلود کنم!! یه جای کار مشکوکه!!نقل قول:
الان توی صفحه 20 ارسال دعوت نامه ها هستیم یعنی قبل شما توی 20 صفحه درخواست داده شده و به درخواست ها ارسال شده همه هم نرم افزار این سایت رو دانلود کرده اند و اکانتشون و عضویتشون با دانلود کامل شده هیچ کدوم هم به آنفلانزای خوکی یا مرغی یا جک و جونورهای دیگه مبتلا نشده اند ( خدا رو 100 مرتبه شکر ):31:
توی این 20 صفحه به کرات ( شاید بیشتر از 100 مرتبه ) گفته شده بابا جماعت دوستان هم رزمان رفیقان و ... برای بعضی ایمیل ها دعوت نامه ها نمی رسه در این صورت اطلاع بدید دوباره بفرستم :31:
حالا شما به کجای این موضوع مشکوکی ؟ :31:
بد می کنم دعوت نامه می فرستم ؟:31:
دعوتنامه دوباره به آدرس ایمیل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ارسال شد مدارک ارسالش هم موجوده خواستید رو کنم ! :31: اگر باز نرسید ایمیل دیگه ای معرفی کنید لطفا :10:
نقل قول:
سلام دوست عزیز...
اگه ممکنه برای من هم بفرستین...
موفق و شاد و سلامت باشین...:11:کد:ali_nnn13@yahoo.com
-دعوت نامه ارسال شد
ممنون بابت لطف شما شما هم همچنین .:40:
نقل قول:
سلام.لطفآ برای منم ارسال کنید:
-دعوت نامه ارسال شد
نقل قول: