9vin گرامی مبارکت باشه.
یه بررسی درست و حسابی و توووووپ ! از همه چیزش بگو :دی
Printable View
9vin گرامی مبارکت باشه.
یه بررسی درست و حسابی و توووووپ ! از همه چیزش بگو :دی
شما با چیز دستگاه چی کار داری ؟؟؟ :27::21:نقل قول:
نوشته شده توسط .::Farshad::.;4644269از همه [COLOR="Red"
آقا این فرشاد رو ول کن :27: ،بگو ببینیم راضی هستی از دستگاه یا نه؟ دوربین...سرعت....باطری و ....
آهان! :دی بالاخره یه شیر مرد این گوشی رو خرید! :دی
آقا اول از همه بگو این گوشی از نظر سایز چطوره؟! :دی بعد با دوربینش فیلمبرداری کن یه 5-10 ثانیه آپ کن (البته اگه سختت نیست)، چون از عکساش اطمینان دارم ولی متاسفانه فیلمش.....:41:
سلامنقل قول:
بابا ما منتظر شما بوديم:31:
مبارکه به پاي هم پير شين:11:
زود يه ريويي بزار
قيافش خوبه؟
تو شلوار جا ميشه؟
يه دستي ميشه با هاش کار کرد؟
و
.......
کلا توضيح بده
من عاشق اين گوشيم :40:ولي به علت اينکه سهم عدالت ندادند نتونستم بگيرم
منم خریدم...557 تومن
امشب خریدم و هنوز تنها چیزی که میتونم بگم کیفیت تصویرش بی نظیره...تاچش هم خوب کار میکنه اما وقتی گوشی درگیر باشه یعنی در حال بلوتوث کردن باشه کمی کند میشه ولی نه در افکت ها بلکه فقط ذره ای بیشتر باید صبر کرد...افکت ها کاملا نرم و عالی اجرا میشه...فیلمبرداریش هم vga هست و واید نیست ولی عکسبرداریش خوبه...بقیه چیز هاش رو هم تست کردم دوباره میام میگم...از لحاظ ظاهری هم یه چراغ ناز کنار پورت یو اس بی موقع اتصال روشن میشه که خیلی کلاس داره.:5:
اولا مبارک دو دوست عزیز
حالا این عزیزان تست کنن ببینن که اینم مثل بقیه ال جی ها محدودیت جاوا تا 3 مگ رو داره ؟ با divxو xvid چطوره با اونا هم مشکل داره ؟ اینترفیسش با آرنا و ویوتی 2 و کریستال خیلی فرق داره یا نه ؟ این سرعتش در مقایسه با اون 3تا چطوره ؟ و در آخر صداش تو اسپیکر و هدفون چطوره (در حد چه گوشیه)؟
اینترفیسش میدونم که از آرنا خیلی زیباتر هست اما دوتای دیگه رو ندیدمنقل قول:
صداش توی هدفون خیلی شفافه ولی بیس قوی و عمیق نداره...در سطح کوبیدن هست...در اسپیکرش هم صدا صاف هست ولی ضرب نداره اما بلند هست ولی نه به اندازه ی گوشی های استریو...اما با فرستنده اف ام صدا در رادیو پهناور و عالیه...بردش هم بستگی به رادیو داره که گیرندگیش زیاد باشه یا کم.
ایول بابا bl40 رو هم خریدین؟؟!
خوب فارسی داره؟!
از dual screen بگین ببینیم چی هستش :دی
بله...مگه میشه گارانتی کامتل باشه و فارسی نباشه.نقل قول:
dual screen هم در قسمت پیام خیلی کاربردی هست...فقط هنوز نمیدونم در قسمت های غیر نوشتاری هم کاربرد داره یا نه؟...فکر کنم در مرورگر هم کاربرد داشته باشه...راستی مرور اینترنت با این گوشی مخصوصا در حالت افقی خیلی صفا داره.
حتما یه عكس از كیبردش تو زبان فراسی و افقی بزار: دی
راستی مالتی تاچش هنوز كنده مثل ارینا یه سریع هستش؟