نقل قول:
نوشته شده توسط سارا مقبلی
عزيزم اينجا اگه كسي مقاله يا مطلبي راجع به خانم ها ببينه كه براش جالبه يا بحث خاصي در مورد خانم ها به ذهنش برسه مطرح مي كنه و بقيه هم نظر مي دن
اما يك كم ركود داره تا يك موضوع خوب پيدا بشه
Printable View
نقل قول:
عزيزم اينجا اگه كسي مقاله يا مطلبي راجع به خانم ها ببينه كه براش جالبه يا بحث خاصي در مورد خانم ها به ذهنش برسه مطرح مي كنه و بقيه هم نظر مي دن
اما يك كم ركود داره تا يك موضوع خوب پيدا بشه
من هم به همه دوستانی که تازه به جمع ما پیوستند خوش امد میگم
امیدوارم همیشه شاد و موفق باشید
چی شد پس خانومینقل قول:
خب سایه یه عزیزم ازت ممنونم
حالا که هم شما و هم آرمیتا جون دوست دارید بدونید بگید لاقل کجاش براتون مهمه تا بگم؟ اینکه هیچ جا فرومه خوده آدم نمی شه؟ یا اینکه چرا منو فراری دادن؟ و یا اینکه چرا رنگه اون نوشته سفیده؟ کجاشو می خوای بدونی خانومی؟
گیسام همه سفید شد ننه
منتظرم
...
بچه ها من يه موضوع دارم ولي قديميه.
اونم ورود ماها به استاديوماي ورزشيه.
نظرتون چيه؟
نگو كه داغ دلم تازه شد.... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
بچه ها ميدونستين اگه فيلم آفسايد كه در همين مورد ورود خانوما به ورزشگاهاس و اجازه ي اكران نداره اگه يه هفته تو ايران اكران بشه با حمايت شركت سوني پيكچرز وارد اسكارم ميشه..... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سایه یه گلم پیغامتو چک کن عزیزم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نوشته شده توسط saye
چرا حتي اينقدر براي ما ارزش قايل نيستن؟نقل قول:
نوشته شده توسط (¯`•Boye_Gan2m•´¯)
چرا نبايد امنيت رو براي ما به وجود بيارن؟
من يكي از فاميلامون تو فرانسه هست.ميگه وقتي تو فرانسه درباره ي اين جور چيزا ميگم بهم ميخندن.
حق دارن بخندن....تا اونجايي كه من ميدونم فقط زن هاي عرب نميرن استاديوم.... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مثل اين كه ما داريم به جاي پيشرفت پس رفت ميكنيم.... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
=-=-=-=-=-=-=-=-
پ.ن:من خودم رو معرفي كردم يا پا برهنه پريدم وسط حرفاتون ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب عزیم بد نیست اگه خودتو معرفی کنی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم من هم بقیه خوشحال می شیم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من کیمیا هستم و 13 سالمه.....و البته یه ماه دیگه 13 تموم میشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و خوشحالم که تو جمع شما هستم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بچه ها پس بحثی که من مطرح کردم رو بیخیال شدین دیگه؟
ولی خیلی جای بحث داشت.
البته میدونم که به جایی نمیرسه.