بهزاد جان واقعا تو به اینا میگی ایراد؟نقل قول:
این ایراد ها که هیچ کدووم از گیم پلی نیستن؟؟؟؟
در ضمن یک مشکلی که هست اینکه قطره های بارون که توی واقعیت هم ما به راحتی نمی تونیم ببینیم باید توی نور باشه تا ببینیم برای همین توی فیفا هم فقط توی نور دیده میشه اما قطره های برف راحت دیده میشه!نقل قول:
وقتی شما یه بازی رو میبری بازیکنات خوشحالی میکنن وقتی میبازی بازیکنات ناراحت میشن ولی وقتی مساوی میشه یه بار بازیکنای تو شادن یه بازی هم بازیکنای حریف شادن که خیلی تابلو هستش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
-وقتی یه شوت محکم بزنی توپ به تور میخوره و برمیگرده تو زمین حتی از نقطه ی پنالتی هم شاید رد کنه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ولی تو فوتبال واقعی توپ تو دروازه میمونه.
-تو هوای بارونی تو بازی هیچ قطره ای نمیبی(نم)فقط رو زمین خیسه.شاید مشکل از tv منه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
-مثلا تو تک به تکی یه بازیکن هم اونور زمین رو خط خالیه حالا داره دست دراز میکنه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] آخه یکی نیست بگه دست دراز کردن خوبه اما نه دیگه هر موقعی.نمیشه که هر موقعی درخواست توپ بشه.البته میتونی راحت ایگنورش کنی.
-بعضی موقع دروازه بان میخواد بازی رو شروع کنه 1 ساعت طولش میده.فکر کنم باگ باشه.
-برا من شده بازیکن خود به خود دو بزنه بره بیرون زمین!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
-یه بار شوت زدم توپ رفت رو تور افتاد بعد وارد دروازه شد اومد تو بازی!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خوشبختانه فیفا دیگه باگش اینقدر بزرگ نبود و ضربه دروازه اعلام شد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی در کل بازی فوق العادس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هر کس فیفا نکست بازی کنه عاشق بازی میشه.این نقطه ضعف ها چیزی نیستن.اگه نقاط قوت رو بگیم دیگه..... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دیگه ایشالا بازی رو pc نکست میشه و همه ی pc باز ها حالشو میبرن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اون یک تیکه قرمز اولم که هم من تا بحال ندیده بودم.
اون تیکه ی قرمزه دوم هم موقعی که قبل از پاس دکمه ی دریبلینگ رو بزنی اینطوری میشه!
اینا رو گفتم که فکر نکنی واقعا فیفا باگ هایه بزرگی داره!!!!!!
لازم بود ولی بگم چون ممکن بود از همینا بعدا کسایی استفاده کنن بگن فیفا فلانه و ...
راستی عکسی چیزه جدیدی نیومد؟؟؟؟؟؟؟