نقل قول:
سلام، من Transcend microSDHD Class6 4GB رو بهت معرفی میکنم، 8 گیگشم هست حالا میل با خودت، قیمت دقیقم تا شب بهت میدم.
Printable View
نقل قول:
سلام، من Transcend microSDHD Class6 4GB رو بهت معرفی میکنم، 8 گیگشم هست حالا میل با خودت، قیمت دقیقم تا شب بهت میدم.
خوب این نظر شماست، اما بین Uiq و ویندوز فکر نمیکنم انتخاب بهتر Uiq باشه ؟!؟نقل قول:
ببخشيد تو پست قبلي عكس جا افتاده بود.
كسي اين مدل هدفونو تو نمايندگي يا فروشگاها ديده؟ هم تبديل 3.5 داره هم اينكه ريموت كامل داره و باهاش ميشه موسيقي رو به طور كامل كنترل كرد. اگه كسي مي تونه قيمتشو در بياره خيلي آلي ميشه. مدلش هم اينه: HTC RC E100 اينم عكسش:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میگم کسی تا حالا این هندزفری رو دیده، قیمت کسی نداره اگه اینجا هست، عجب چیز توپیه :8:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کاملا مخالفم...... پی990 دیگه از دورخارجه...نقل قول:
سلام
مموری adata بگیرین کلاس 6 سرعت نوشتنش 9 مگ خوندنش 15 مگ من خودم دارم 4 گیگشو گرفتم تو کلوپ کوکی معرفی کردم تایوانیه نه چینی،واقعا عالیه
بچه ها بالاخره منم امروز viva خریدم :46:
دلتون اب مال من از مال شما نو تره :31:
سلامنقل قول:
مبارک باشه،میشه قیمت و گارانتیشو بگی،ممنون میشم
بدون گارانتی 250 :31: جنس بدنش خیلی باهاله من که از ظهر دستمه خیلی حال داد بهم و از انتخابم کاملا راضی هستم ( فکر کنید من با اون همه بد پسندی )نقل قول:
کلا با این قیمت یه گوشی شیک و با کلاس دستم اومده عالیه :8:
سلام . مبارکت باشه سعید خان . ایشاالله چرخش برات بچرخه :26:نقل قول:
راستی برای من قلمش شکست:37: کسی میدونه چنده؟
1 سوال دیگه هم دارم . گارانتی من یاس هستش . می گن ویندوز اورجینال تو سی دی جعبش هست . ولی من هر چی می گردم پیدا نمی کنم . کسی می دونه تو کدوم سی دی و کجاشه؟