aoc سایز بالاتر از 22 رو نداره ؟ ال جی یه سری مانیتور 22 زده ساخت اندونزی کنتراست 10000 به قیمت 200 تومن یکسال گارانتی بهتر نیست الجی رو بخرم اصفهان بازار بزرگ طالقانی این قیمت میداد هم اسپیکر داخلی داره و ورودی dvi
Printable View
aoc سایز بالاتر از 22 رو نداره ؟ ال جی یه سری مانیتور 22 زده ساخت اندونزی کنتراست 10000 به قیمت 200 تومن یکسال گارانتی بهتر نیست الجی رو بخرم اصفهان بازار بزرگ طالقانی این قیمت میداد هم اسپیکر داخلی داره و ورودی dvi
بدون توجه به هر سليقه و وابستگي و فقط به عنوان يك قانون كلي و عام به نكات زير توجه كنيد.
--- مارك غيرمشهور و كم سابقه (حداقل در ايران و نسبت به رقبايي همچون الجي و سامسونگ و سوني و دل و اچپي و...)
--- قضاوتهاي سليقهاي و غيركارشناسانه
--- از همه بدتر گناهي نابخشودني همچون قيمت پايين
و...
نتيجه اينكه «برچسب بيكيفيتي» بر آن خواهد خورد!!
(اين نتيجه را قبل از اينكه كوچكترين تستي از محصول داشته باشيد و يا حرفي در رابطهاش شنيده باشيد، متصور است)
واقعاً اين گونه است! براي اينكه از خريد يك محصول راضي باشيم يا نباشيم به نظر اطرافيانمان بستگي دارد!! اگر آنها به شدت آن را رد كنند و احتمالاً مسخره!! :39: حالا هر چقدر هم محصول خوبي باشد آخرش دل آدم چركين است! ميگيد نه بگيد نه!!! و برعكس ! بازهم اگر ميگيد نه بگيد نه!! پس قبل از انتخابهاي متفاوت حتماً از اطرافيانتان كه مورد اعتمادتتان هستند و نظرشان برايتان مهم است (كارشناس و آماتور يا حتي مادربزرگتان!!) از آنها سوال كنيد.
چون در اين موارد كاملاً «حقيقت نسبي است»!!
گاهي تا قبل از اينكه نظر بدي نسبت به محصول بشنويم، به نظرمان خيلي عالي است و بعد از اينكه كسي نظر بدي با جديت در مورد آن محصول داشته باشد، بعد از آن به نظر ميآيد يكدفعه كيفيت محصول كمتر از قبل شده است!!!
گذشته از آن گاهي ممكن است يك مانيتور در حالت عادي تصويري با رنگهاي گرم ارائه دهد و از قضا بينندهاي اين حالت برايش خوشايند باشد، منظور اينكه علف بايد به دهن بزي شيرين بياد و لاغير ميگيد نه بگيد نه!!! :31:
وگرنه چنين مانيتوري (2230) با چنين مشخصاتي همچون dmp (با پشتيباني از فرمتهاي مختلف صوت و عكس و ويديو) و ورودي hdmi كه ميتونيد xbox 360 يا ps3 را بهش وصل كنيد با كابلي كه اتفاقا تو خود جعبهاش هست، با كنترل و اين سايز و كيفيتي خوب و استاندارد و صد البته با اين قيمت بيشك انتخاب خوبي است. (تكرار ميكنم با اين قيمت انتخاب خوبي است، هر چند كه ده تومان رفته روش!! كه همين نكته ميتونه دليلي بر تاييد انتخاب مناسب باشه)
البته بايد نيازهاتون رو بشناسيد مثلا اگر هيچ وقت از dmp يا hdmi استفاده نداشته باشيد يا مثلا ميز كارتون رو به پنجره است (با توجه به glossy بودن صفحه) و يا مشكل بودجه نداريد و يا كار چاپ ميكنيد، يا عكاس هستيد و نياز به كاليبره كردن دقيق رنگها داريد (عدم يكنواختي «بك لايت» يا به عبارتي نشتي نور كه البته اين قضيه در سامسونگها هم كم نيست) يا آدم وسواسي هستيد و... صادقانه ميگم هيچ توصيه نميكنم اين مانتيتور رو بخريد.
اگه گیرتون بیاد قیمت فعلی 235 هزارتومان
در ضمن کیفیت یک یک عالی
anari عزیز فقط لطف کنیید اگه زحمتی نیست تنظیمات شخصی خودتون رو بزارید بقیه هم استفاده کنند یا اگه ممکنه یکم توضیح بدید در مورد گزینه هاشنقل قول:
اين رو هم اضافه كنم كه در حالت عادي براي كارهاي معمولي يا فيلم ديدن بهتره از فعال كردن dcr چشمپوشي كنيد چون در اين حالت كنترل برايتنس و كنتراست غيرفعال خواهد شد! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و وقتي كه از يك تصوير روشن به تصوير تاريك برود چون تنظيم نور توسط پردازشگر خود مانتيتور تنظيم ميشود با يك فيدي اسلوموشن صفحه تاريك، روشن ميشود يا برعكس كه اصلاً جالب نيست!!
همچنين در اين حالت روشنايي زياد صفحه اذيت كننده است.
من یکم تو تنظیم کردنش ناشیم
تنظیم کردنش هم برام یکم....
راستی یه سوال در مورد باطری کنترلش
چرا کار نمیکنه پلاستیک زیر باطر و هم در آوردم ولی ....؟
باید یکی دیگه بخریم یا باید کاری بکنیم تا ولتاژ بده؟
پس اون پلاستیک زیر باطری رو به چه علت گذاشتن اگه باطری خالی میشه؟
مقاله جالبی بود. اصلا هم سلیقه ای و غیرکارشناسانه نبود!!نقل قول:
همان طور كه در پستهاي قبليم بهش اشاره كرده بودم، در بعضي موارد كيفيت ساختش اذيت ميكنه، مثله دكمههاي كنترلي پايين مانتيتور و همچنين حالا بايد اضافه كنم ريموت.نقل قول:
مستر احسان اين مشكل رو من هم داشتم، نيازي به تعويض باطري نيست، چون روز اول كه من جعبه رو باز كردم و مشغول تست شدم، ريموت هيچ مشكلي نداشت و خيلي خوب بود تا زاويه 80درجه عمودي و حدوداً صد و چند درجه افقي و برعكس به راحتي جواب ميداد ولي يه مقدار كرمم گرفتم و خواستم درب باطريشو باز كنم بعد از اون به طور وحشتناكي بعد از هر ده بار فشار كليدها يك بار عمل ميكرد.
بعد پي بردم كه مشكل از جا رفتن باطري است و با دو سه بار باز و بستن كردن درب باطريش (البته با احتياط) خوب خوب شد.
من هم این مدل 2230 رو کنار w2284f دیدم.:5:
w2284f خیلی کیفیت بهتری داشت و قابل مقایسه با هم نبودن.و w2284f خریدم و اصلا هم پشیمون نشدم.:31::31:
(نظر غیر کارشناسانه!!:18:)
بله الان هم aoc و هم lg در دست مادیران هست و 2284 قیمتش حدودا 285 تومنه در حالی که aoc رو با 225 میتونید بخرید اگر aoc در حد 2284 بود دیگه کسی نمیومد 285 تومن پول به 2284 بده و میرفت aoc میخرید یا اینکه lg قیمت 2284 رو کاهش میداد . من خودم الان هم نظرم روی t220p از سام و 2284 از الجی هستش هرچند اگر کسی میخواد زیاد هزینه نکنه aoc بهترین انتخاب هست ...نقل قول:
نقل قول:
دوست عزیز ظاهرا شما تعصب خیلی شدیدی نسبت به aoc داری.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
من گفتم دو تا مانیتور رو دقیقا کنار هم دیم و تصویر aoc در مقابل سامسونگ حرفی برای گفتن نداشت.:31:
یعنی شما معتقدی که شخص فروشنده اومده سامسونگ رو روی بهترین تنظیمات گذاشته و با کابل وصل کرده ولی aoc رو روی بدترین تنظیمات گذاشته و بدون کابل !!!!!!!!!!!!!!!!!!!:41::41::41:(فکر نمی کنم که فروشنده ها دیگه چنین آدمای بدی:31::31::31: باشند.!!!!!!).
به هر حال من اون چیزی رو که دیدم گفتم و هیچ تعصبی ندارم. ولی مطمئن باش که aoc هنوز راه درازی در پیش داره تا در کیفیت به پای سامسونگ یا حتی الی جی برسه.
ای بابا :41: من که گفتم تمومش نکینید :41:نقل قول:
اون مانیتور حق من بود :27:
راستی شما که گشتین هیچ جای دیگه با قیمت بالاتر هم نبود ؟؟ 20 اینچ هاش هم تموم شده بود ؟
باید برم سراغ گزینه های 20 اینچ ..
راستی دوستان آیا این زمان پاسخ 5 میلی ثانیه خیلی مشهوده ؟؟ به چشم میاد ...
حالا که 22 اینچ تموم شد کمی روی 20 اینچ های aoc بحث کنید :27: