سلام .
بی زحمت یه نقدی از monster hunter بزارین ممنون میشم.
اخه هوس کردم دانلود کنم.(نمیخوام ارشیوم مزخرف باشه)
Printable View
سلام .
بی زحمت یه نقدی از monster hunter بزارین ممنون میشم.
اخه هوس کردم دانلود کنم.(نمیخوام ارشیوم مزخرف باشه)
سلام...نقل قول:
نقد بازی Monster Hunter Freedom Unite تو این پست:
بازی خوبیه ...آرشیوتو خراب نمیکنه.:46:کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=3943146&postcount=28
بچه ها قبل از درخواست به پست اول تاپیک هم یه سر بزنن بد نیست ...لیست همه ی بازی ها که تا به حال نقدشون تو این تاپیک قرار گرفته رو گذاشتم اونجا.
لطف کنید یه تریلر از آساسین کرید بگذارید
سلام دوستان کسی میتونه داستان بازی GOD OF WAR رو توضیح بده من واقعآ به این داستان نیاز دارم وگرنه شب خوابم نمیبره
..........
بچه ها ign امتیازه shift رو 6 داده چون آشغالی از لحاظ گیم پلی نیست.
نمیدونم چرا اینجوریه ولی همون ماشینی که ازش 5 ثانیه جلو میافتادم و شتابش خیلی کمه توی مسابقه آخر نمیدونم چه جوری یهو غیب میشه؟؟
اگه من بودم بهش امتیاز 4 رو میدادم اینم فقط برا گرافیکش.
راستی gamespot به marvel ultimate 2 امتیازه 3.5 داده ینی آشغاله و خوب که همون 5.55 میخواد.:دی
صفحات وسط را بگردی پیدا می کنی . من خودم توضیح کامل دادم .نقل قول:
نقد و بررسی بازی Need for Speed SHIFT ( از خودم)
مشخصات بازي:
ناشر : Electronic Arts
سازنده: EA Bright Light
سبک : Racing, Driving
تاریخ انتشار : September 15, 2009
رده بندی سنی: (E (Everyone
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هر چند که بازی به زیبایی نسخه های Xbox 360 , PS3 و PC نیست, اما هنوزم بازی کردن SHIFT بر روی PSP لذت بخش است.
گیم پلی:
بر خلاف نسخه های کنسول های خانگی و PC ,در نسخه ی PSP خبری از Simulation ( شبیه سازی ) نیست و فقط با یک بازی arcade طرفیم. در بازی با یک داستان بسیار سطحی هم مواجه هستیم که باید در طی آن و در هر قسمت یکی از سردسته های مسابقات (Race Kings ) را شکست دهیم که در مجموع 10 King در بازی وجود دارند که مسابقه دادن با آن ها کمی سخت تر و البته لذت بخش تر است. با شکست دادن همه ی آن ها بازی به اتمام می رسد.
مانند نسخه های قبلی سری NFS , مسابقات از قسمت های گوناگونی تشکیل شده است که هر قسمت جذابیت مربوط به خودش را دارد. drift ها در این نسخه کمی سخت تر شده است و برای اول شدن معمولا احتیاج دارید که امتیاز های زیادی در این قسمت به دست آورید.
محدودیت استفاده از Nitro هم باعث می شود که بازی شما را در مسابقات بیشتر به چالش بکشاند.در کل می توان گفت که بازی از لحاظ درجه ی سختی نسبت به نسخه های قبلی سخت تر شده است.
تصادفات سنگین در بازی با افکت های گرافیکی همراه است ولی بعد از سنگین ترین تصادفات به طرز مسخره ای می بینید که هیچ آسیبی به اتومبیل شما وارد نشده است . در کل اصلا چیزی به عنوان تخریب پذیری در این بازی وجود ندارد.
قابلیت ارتقا و تزئیین اتومبیل هم متاسفانه محدود است و دست شما در این مورد زیاد باز نیست.
هوش مصنوعی رانندگان به خصوص boss های هر مرحله نسبت به نسخه ی قبل بهبود یافته است.
تنوع ماشین هایی که در بازی حضور دارند در سطح مطلوبی قرار دارد ولی متاسفانه نمای دوربین از داخل ماشین(دید راننده) در نسخه ی PSP وجود ندارد.
در ابتدا در قسمت Quick Race ( مسابقه ی سریع) فقط یک ماشین برای بازی کردن وجود دارد که با پیشروی در قسمت World Tour و آزاد کردن ماشین های مختلف, این ماشین ها در قسمت Quick Race نیز قابل بازی کردن می شوند. 10/7.5
گرافیک :
شاید بتوان گفت بهترین قسمت بازی همین قسمت است. بازی با اینکه گرافیک بسیار خوبی دارد بسیار نرم و روان اجرا می شود. طراحی مسیر های مسابقه و اتومبیل ها در سطح خوبی قرار دارد.هوای بارانی هم در بازی وجود دارد. نورپردازی ها جای کار بیشتری داشت. 10/8.5
موسیقی و صداگذاری:
بازی از لحاظ موسیقی و صداگذاری در سطح خوبی قرار دارد. اگر موزیک های بازی برای شما خیلی خوش آیند نبود می توانید در بازی, موزیک های مورد علاقه ی خود را که در memory دستگاه خود دارید گوش کنید.صدای ماشین ها در سطح متوسطی قرار دارد. 10/7.5
ارزش :
با توجه به بازی های قبلی NFS , این بازی با تمام ضعف هایی که دارد کاملا ارزش بازی کردن دارد.
اگر از طرفداران بازی های Racing هستید این بازی به شما توصیه می شود. 10/8
امتیاز نهایی : 10/7.9
سلام بچه ها
بازی Obscure: The Aftermath هم منتشر شده
اینم امتیازاتی که از سایت های بازی تا حالا گرفته: ( امتیاز ها از 100 محاسبه شده اند:
AtomicGamer : 76/100
Cheat Code Central : 70/100
Digital Chumps : 70/100
IGN: 60/100
لینک دانلود بازی رو هم تو تاپیک دانلود بازی ها گذاشتم:
کد:http://www.forum.p30world.com/showpost.php?p=4277857&postcount=2166
رو چه ورژنی میاد؟اینم باید fix کنیم؟نقل قول: