این که ماشین ها کمی از سطح زمین فاصله دارند رو کسی می دونه چیکار باید کرد که درست شه؟
Printable View
این که ماشین ها کمی از سطح زمین فاصله دارند رو کسی می دونه چیکار باید کرد که درست شه؟
من این تاپیکو ندیده بودم.چندتا بنچمارک گرفتم گذاشتم تو اون تاپیک.اینجا هم میزارم.(البته رو تنظیمات بالا گرفتم!!)
با 4850 1 gig.نقل قول:
Statistics
Average FPS: 31.93
Duration: 37.33 sec
CPU Usage: 90%
System memory usage: 69%
Video memory usage: 81%
Graphics Settings
Video Mode: 1600 x 1200 (60 Hz)
Texture Quality: High
Render Quality: High
View Distance: 32
Detail Distance: 57
Hardware
Microsoft Windows XP Professional
Service Pack 3
Video Adapter: ATI Radeon HD 4800 Series
Video Driver version: 6.14.10.6891
Audio Adapter: Realtek HD Audio output
Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU E6550 @ 2.33GHz
Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU E6550 @ 2.33GHz
در بالاترین تنظیمات بازی هم:
Average FPS: 8.18
Duration: 27.02 sec
CPU Usage: 78%
System memory usage: 80%
Video memory usage: 81%
Graphics Settings
Video Mode: 1600 x 1200 (60 Hz)
Texture Quality: Very High
Render Quality: Highest
View Distance: 100
Detail Distance: 100
و
Average FPS: 23.91
Duration: 37.35 sec
CPU Usage: 88%
System memory usage: 59%
Video memory usage: 43%
Graphics Settings
Video Mode: 1280 x 1024 (60 Hz)
Texture Quality: Very High
Render Quality: Highest
View Distance: 61
Detail Distance: 100
حالا کسی بلده مشکل منو حل کنه؟اصلا شدنیه؟این:
میگه:نقل قول:
کسی میدونه بعد نصب ویندوز چکار کنم تا سیوامو بخونه؟هر کار میکنم سیوامو لود نمیکنه.خیلی خیلی عجیبه!
Load failed. Please check your hard drive and try again
از هر کی میپرسم بلد نیست.بالاخره باید یک راهی باشه آدم بعد تعویض ویندوز بتونه بازیشو ادامه بده.متاسفانه تو پست اولم جوابم نبود.
بیا مجید جان:نقل قول:
بعدش هم حتما از کرک فدور استفاده کنکد:http://www.2shared.com/file/4457765/327eab67/GTAIV.html
یعنی اول این رو کپی کنم بعدا کرک فدور رو روش نصب کنم ؟نقل قول:
http://www.2shared.com/file/4457765/327eab67/gtaiv.html
با سلاممن این بازی رو خریدم و درست نصبش کردمو پچ پست اول رو با کرک فدور دانلود و نصب کردممن بازی رو تو لودینگ 75 فریم و تو بازی 40 تا 50 فریم دارم بازی میکنمانصافا رو بازی کار شده و خیلی زیبا درست شده مخصوصا گیم پلی بازیسیستمم اینه :Main :P5Q DeluxeCPU : 9450 Core 2 Quad 12MBGraphic : 4870 (512mb)Ram :2*2 Gig GeilPower:780W Greenحالا این بازی رو میخوام با دسته بازی کنم و وقتی با دسته وارد بازی میشم دوربین به سمت پایین میاد و بالا رو نشون میدهدرصورتی که تو قسمت تنظیمات کنترول وقتی گزینAim invertرومیزنم درست برعکس حالت قبلی میشهولی بدون دسته من میتونم با موس و کیبورد به راحتی بازی کنمتازه دسته من هم سالمه و تو بازی های دیگه خوب کار میکنهمیخواستم ببینم مشکل چیه؟باید منتظر پچ بود؟آیا این پچ دومی تاثیر داره؟خداییش اگه کسی میدونه کمک کنه ، دمتون گرمآها یه سوال دیگه:من میخوام دسته فرمان بازی بخرم که فرمان 180 درجه رو ساپورت میکنهاین فرمان به درد این بازی میخوره؟دمتون گرم که به همدیگه کمک میکنید
کرک فدور اصلا به این فایل کاری نداره! فقط جای فایل LaunchGTAIV کپی میشه! فقط هم یه فایله! دردسر های کرک رازور هم نداره!نقل قول:
من هی از اول این تاپیک داد زدم کرک فدور!! کسی گوش نداد! حالا چون رازور معروفه همه ریختن دنبال رازور!
مشکل به خاطر پچه!! راکستار خیلی جالب کار کرد:D اولش که فقط دسته ی xbox رو میشد استفاده کرد! بعد یه پچ داد که بشه دسته های دیگه رو استفاده کرد که اونم برای بعضی ها این مدلی شد!!:D یعنی وقتی دسته وصله دوربین میاد پایین!!نقل قول:
یا منتظر پچ بعدی باش یا اینکه پچ رو پاک کن با یه روش دیگه ای اواسط تاپیک قبلی بود از دسته استفاده کن
پچ اصلا نیازی به کرک نداشت ! فقط با نصب خودش حل میشد ! برای صدا هم هم به پست اول مراجعه کنید !
بله ... به نظر منم همینطوریه.نقل قول:
پچ اصلا نیازی به کرک نداشت ! فقط با نصب خودش حل میشد ! برای صدا هم هم به پست اول مراجعه کنید !
دمت گرم ... واقعا با معرفتی.نقل قول:
بیا مجید جان:
کد:
http://www.2shared.com/file/4457765/327eab67/gtaiv.html
دستت درد نکنه.
مشکلم حل شد.
راستی ... من فکر میکردم پچ فایده ای نداره ولی مثل این که واقعا بازی رو روون تر اجرا میکنه.
سلام
من وقتی سوار ماشین می شمماشین واسه ی خودش راه میوفتهو بعد از 10 دقیقه صفحه ی بازی تکون می خوره . چی کار کنم ؟
خواهشنقل قول:
تا اینجا که انگار برای بعضی ها خوب کار میکنه برای بعضی ها برعکس!