کسی فروشگاه حامد و نصب کرده کمک میخواستم
ضمنا ادرس base root سرور و از کجا میشه در اورد
Printable View
کسی فروشگاه حامد و نصب کرده کمک میخواستم
ضمنا ادرس base root سرور و از کجا میشه در اورد
دوستان من برای نصب فروشگاه حامد مشلی دارم اینکه ادرس محل نصب و ازم میخواد روهاست در واقع
base_root رو سرور هاست و ازم میخواد برای بدست اوردن این ادرس چیکار باید کنم ؟
از دوستان راهنمایی میخواستم در مورد راه اندازی سایت فروش اینترنتی بلیط حالا بلیط کنتسرت بگیر تا هر بلیطی
چه جور سایتی و چه مراحلی داره ؟
سلام
یکم درباره ی شیوه ی کارت توضیح بده ؟ فیزیکی این کار رو انجام میدی؟ از جای دیگه تهیه میکنی؟ یا ... توضیحات و موارد مورد نظرت رو بگو :31:
مگه اين اسكريپت را خودشون براتون نصب نمي كنند ؟نقل قول:
:31::31::31::31: :16::16:نقل قول:
--------------------
bil جون لینک اسکریپت سامانت از rapid حذف شده :33:
یک لینک دیده بده :31:
اول اينكه قراره از كجا بفهمه ؟نقل قول:
بعد هم يعني مي ياد اين همه هزينه كنه براي برداشتن كپي رايت و سايت طرف را هك كنه ؟
توي كشوري كه قانون كپي رايت نداريم ، اين چيز ها(برداشتن كپي رايت) عادي هست
باشه دوباره آپ میکنم تا شب میزارم :31:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
--------------------
bil جون لینک اسکریپت سامانت از rapid حذف شده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یک لینک دیده بده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
==
با تگ هایی که موتور های جستجوگر توی امکاناتش داره و کلمات کلیدی که توی صفحه قرار داره به راحتی میشه یافت :) و لینک های خارجی به عنوان مثال کدی میزارم دو خط میاد تمامی ورودی ها رو روی یه جا آپ میکنم بعد راحت میفهمم کیا تو چه سایتی با چه آدرسی دارن از سیستم من استفاده میکنند :31::31:نقل قول:
اول اينكه قراره از كجا بفهمه ؟
بعد هم يعني مي ياد اين همه هزينه كنه براي برداشتن كپي رايت و سايت طرف را هك كنه ؟
توي كشوري كه قانون كپي رايت نداريم ، اين چيز ها(برداشتن كپي رايت) عادي هست
كسي هم كه بخواد كپي بزنه و بعدا بفروشتشنقل قول:
خب اين چيزها را هم مد نظر قرار مي ده
در هر صورت اگر هم بفهمه ،فرقي نداره
وقتي قانون كپي رايت نداريم ، اين ترفندها بي معني هستند
وي بولتين كه نيست بياد سايت و سرور را ببندند
برنامه نویس راه های زیادی داره خلاصه طوری سیستم رو غیره قابل استفاده میکنه :31:نقل قول:
كسي هم كه بخواد كپي بزنه و بعدا بفروشتش
خب اين چيزها را هم مد نظر قرار مي ده
در هر صورت اگر هم بفهمه ،فرقي نداره
وقتي قانون كپي رايت نداريم ، اين ترفندها بي معني هستند
وي بولتين كه نيست بياد سايت و سرور را ببندند
با خیلی از روش ها میاد مثلا به یه سری کد شناسایی طراح رو قرار میده ( حالا راه زیاده ) بعد یه shell میگیره و کله فایل ها رو پاک میکنه :31:
مثل هلو میاد تو گلو :31: