این لینک دانلود فایل اورجینال 2.501.0 همش پاک شده.....میتونی دوباره تو مدیافایر آپ کنی؟؟ خیلی ممنون میشم
Printable View
این لینک دانلود فایل اورجینال 2.501.0 همش پاک شده.....میتونی دوباره تو مدیافایر آپ کنی؟؟ خیلی ممنون میشم
هیچ جا پیدا نکردم فایل اورجینال 2.501.0....با یک اسم دیگه آپ کن که سرور ها پاکش نکن به خاطر قانون کپی رایت....واقعا لطف میکنی.
سلام دوست عزیزنقل قول:
من برای شما فابل را دوباره آپلود کردم
دلیل پاک شدن فایل هم اسمش یا قانون کپی رایت نیست. فایلی که دانلود نمی شه از روی سرور این سایت ها به طور اتوماتیک حذف میشه.
موفق باشی
:11:
لینک:
خیلی ممنون دوست عزیز....همه چی کامل نصب شد.
فقط یه سوال در مورد Eastern Front
من پچ 2.602 نصب کردم ، پچ 1.5.0.1FULL هم نصب کردم،پچ آخری 1.5.1.0 هم نصب کردم....آدرس هم آدرس نسخه tales of valor بش دادم...وقتی گزینه play میزنم اتفاقی نمیوفته....مشکل از کجاست؟
this patch updates company of heroes version 2.500.0 but you appear to have version2.301.0 installed already to download the latest run companyof heroes and log in to Relic Online . Error code 10244
سلام این ارور مدهد
سلامنقل قول:
خوشحالم که مشکلتان حل شد.
در مورد DLC هایی همچون Eastern Front باید بگم که زیاد جالب نیستند و بازی را با مشکلات زیادی مواجه می کنند. از نظر من خود بازی واقعا کامل هست.
من به شخصه یک بار چند تا از این هارو امتحان کردم اما خوشم نیومد ، اطلاعات زیادی هم در موردشون ندارم که شمارو راهنمایی کنم.
موفق باشی
:11:
ورژن 1.5.1.0 قدیمی هست و ورژن جدید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو نصب بفرماییدنقل قول:
ورژن بازی شما 2.301.0 هست شما لازم پچ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و پچ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو هم نصب کنیدنقل قول:
سلام :ورژن بازی شما 2.301.0 هست شما لازم پچ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و پچ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو هم نصب کنید برای بازیCompany of Heroes Tales of Valor نصب میشود
سلام :پچ دانلود کردم این ارورداد:Acomplete validcompany of heroes insstallation could not be lcated pleasereinstall company of Heroes and try again .Errorl 0262
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سلام :پچ دانلود کردم این ارورداد:Acomplete validcompany of heroes insstallation could not be lcated pleasereinstall company of Heroes and try again .Errorl 0262