من منظورم این بود که فضا رو بد ساختننقل قول:
گرافیکش که خوبه
یه فضای خاصی داره
نمیدونم منظورمو میفهمی یا نه :دی
Printable View
من منظورم این بود که فضا رو بد ساختننقل قول:
گرافیکش که خوبه
یه فضای خاصی داره
نمیدونم منظورمو میفهمی یا نه :دی
اینا رو یه جای دیگه نوشتم:
نقل قول:
همین الان بازی I Am Alive رو تموم کردم.
یه چیز متفاوت، بدون داستان های معمول جنگ های نیروهای شیطانی یا فضایی یا جنگ های دور همی کشورها...!
از یک سال پیش، بر اثر زلزله های شدید در پوسته زمین در سرتاسر جهان، کل یوم بسیاری نقاط تخریب شدن و فضای بعد از پایان دنیاس... شخصیت اول بازی به دنبال همسر و دختر کوچیکش میگرده که داستان های زیادی اتفاق میفتن...
گرد و غبار برخواسته، انقدر زیاد و غلیظه که سرتاسر جهان با مشکلات طوفان های شن و گرد و غبار بسیار غلیظ هر چند وقت یه بار مواجه میشن و مردم باقی مونده مجبورن در ارتفاعات یا در متروها زندگی کنن... در مواقع طوفان گرد و خاک، اگر بیش از چند دقیقه در ارتفاعات کم نردیک به زمین باقی بمونید، خفه خواهید شد... این محیطا همه به شکل بسیار خوبی طراحی شدن که آدم رو غرق بازی میکنن... حالت ماورائی هم درکار نیست و نگران حمله موجودات عجیب و غریب فضایی نیستید...!!
در این میان به دلیل کمبود آب آشامیدنی و غذا، مردم دست به اسلحه برده و از خودشون، خانواده و منابع غذاییشون دفاع میکنن؛ برخی هم گنگ هایی تشکیل داده و حتی اقدام به کشتن دیگران برای خوردن گوشت بدنشون میکنن...
درکل داستان قشنگ؛ شخصیت پردازی نسبتاً خوب؛ طراحی و گرافیک مناسب رو به عالی
شخصیت اول، یه سوپر من نیست؛ بلکه یه مرد عادیه که فقط اومده دنبال همسر و دخترش
اصن یه وضی تا حد خوبی خوشم اومد از این بازی و رفت در لیست برترین بازی های عمرم.
8 از 10
نقل قول:
در کل توی بازی جاهای خیلی زیادی نیستن که نیاز دارید به نشون دادن خشونت...
حتی برخی اوقات اگر فشنگ نداشته باشید، تا وقتی رو نکنید که فشنگ ندارید میتونید تهدیدهای احتمالی رو بترسونید و بزنید به چاک یا حربه ای بزنید...
فقط هم توی بازی دنبال یه سری مأموریت نیستید؛ بلکه آدمای مختلف رو میبینید و به برخی حتی کمک های غذایی و دارویی میکنید...
در کل بازی قشنگیه و اگر ubisoft انرژی بیشتری روش میزاشت، به راحتی میتونست یکی از برترین های سال باشه...
در رده Metro2033 هستش تقریباً با یه جهان آزاد که میتونید توش بچرخید...
نقل قول:
توی خیابونا به شکل بسیار زیبا و خوش گرافیکی، یه فضای پس از فاجعه و نابودی ایجاد شده...
بسیاری از نقاط اجساد تازه یا فاسد شده یا اسکلت های افراد کشته شده یا خفه شده رو میبینید...
در برخی نقاط بازی تیکه های اجساد رو میبینید که نشان دهنده رواج یافتن همنوع خواری در بین برخی مردمه از فرط گرسنگی...
اصن چیز قشنگی درست کرده استودیوی شانگهای Ubisoft
نقل قول:
در بالا و داخل برخی از ساختمون ها و همچنین در برخی نقاط دیگه، افراد بازمانده وجود دارن که به شکل فردی/گروهی زندگی میکنن؛ هر یک خواسته های آخر عمری ای دارن یا نیازمند کمکن و میتونید بهشون کمک کنید... کمک به هر یک خودش یه مأموریته! چون یافتن دارو و مواد خوراکی بسیار سخته بعد از اتفاقی که افتاده و مردم به خاطر یه آنتی بیوتیک همدیگه رو میکشن...
مثلاً در راهتون با یافتن اجناس و وسایل مختلف، و بعداً رسوندنشون به دست اون افراد، خوشحالشون کنید؛ از دارو گرفته تا مشروب آخر...
بازی، ماجراجویی و معمایی هست تا حدودی و نقاط برای کشف کردن کم نیستن توش.
محیط هم به نظر من که در القای حس نابودی و به زوال کشیده شدن تمدن و تکنولوژی، خیلی خوب کار کردن.
اگر ubisoft بودجه بالایی دراختیارشون میزاشت، شاید میتونست این بازی از بهترین های سال باشه با یه سری بهبودبخشی ها...
gameplay و مسیر داستان هم که خوب طراحی شدن و ایرادی توشون نیست...
من خودم بدون هیچ پیش داوری رفتم این بازی رو شروع و انجام دادم؛ برام بسیار جذاب بود. تریلرش رو هم ندیده بودم؛ اصولاً شما چیزی که توی تریلرا میبینید حداکثر قشنگ نشون دادن بازی برای فروش بیشترشه همیشه و نباید تریلر رو مبنا قرار بدید.
جزئیات گرافیکی بازی رو تا آخرین حد بالا ببرید، در حد حجم و بودجه ـش خیلیم خوب کار کردن...
حرکات اکشنم در طول بازی با تفنگای مختلف و مهارت یافتنتون یکم بیشتر میشن ولی حرفتون درسته.
ولی، مسئله اینجاس که این بازی در موضوعات بسیاری پیرو مُد (چیزای معمول) در بازیای امروزی نبوده و یه اثر متفاوت و تاحدودی هنری و داستان-محوره.
اینا فقط نظراتمه پس از دوبار انجام این بازی (بار اول عادی، بار دوم با trainer و عمر و استفامت و فشنگ نامحدود برای بررسی بیشتر محیط بازی)...
در کل به نظرم بازی خیلی خوب کار شده و اگر ubisoft بهش توجه بیشتری نشون میداد یه شاهکار میشد...
من تازه این بازی رو بازی کردم. :31: واقعا یکی از بهترین پایان های بازی رو دیدم. عالی بود ... خیلی تحت تاثیر قرارم داد :41::31:
ما اینجا گیر کردیم نمیدونم کجا برم همه راه هاا بسته هست؟!!!:sq_3:
عکس نقشه رو ببینید کمک کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این روبرو بسته هست تو بازی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اوه اوه بابا کجا اومدی ؟ از اول مرحله رو ریست کن و طبق نقشه پیش برو. یادمه منم دقیقا همچین مشکلی داشتم بعدش از اول طبق نقشه رفتم خیلی راحت راهو پیدا کردم.
مجید جان طبق نقشه جلو رفتم ولی واقعا کلافه شدم راهی نیست :sq_7:نقل قول:
حتما رو زمین داری دنبال راه میگردی !! باید از اون لوله ها بری بالا. اگه طبق نقشه بری یه قسمتی هست که چند تا لوله داره یکیشو میگیری و میری بالا. همون لوله ها که وقتی میره بالا ریل قطاره و توش یکی دو تا واگن قطاره.نقل قول:
اره لوله ها رو رفتم بالا ولی چیز خاصی ندیدم خیلی دقت کردم ولی نشد :sq_3:نقل قول:
گفتیم این چند روز تعطیل میشینیم بازی میکنیم ولی گیر کردم اساسی:sq_10:
بابا کاری نداره که ! من تازه تمومش کردم. :sq_14:نقل قول:
مجید درست میگه..بعضی جاهای بازی باید از لوله بالا بری یا پایین بیای..حتی بعضی جاها باید از تونل زیر زمینی برینقل قول:
اره لوله ها رو رفتم بالا ولی چیز خاصی ندیدم خیلی دقت کردم ولی نشد :sq_3:
گفتیم این چند روز تعطیل میشینیم بازی میکنیم ولی گیر کردم اساسی:sq_10:
کلا وقتی نقشه رو بزنی با اون فلش های قرمز میگه باید کجا بری ..هر جا که با زنگ قرمز بسته شده که هیچ...ولی هر جا باز هست سعی از اونجا برو تا خودت رو برسونی به اونجایی که ضربدر سفید زده..