من سپنتا دارم ازش راضيم. پست اول همين تاپيك هم راهنماي خيلي خوبي هست. پيشنهاد ميكنم يه نگاهي بندازيد بهش.نقل قول:
Printable View
من سپنتا دارم ازش راضيم. پست اول همين تاپيك هم راهنماي خيلي خوبي هست. پيشنهاد ميكنم يه نگاهي بندازيد بهش.نقل قول:
عزیز سپنتا adsl معمولی میدهنقل قول:
من تا به حال از 128 استفاده نکردم و باید دوستانی که از 128 استفاده میکنند در مورد سرعت دانلودش برات بگن
از نظر کیفیت عالی هست(من کاملا" راضی هستم)
به نظر من تنها ضعف سپنتا پشتیبانی هست
از بقیه لحاظ عالی هست و با تخفیفها و امکاناتی که میده به نظر من از بهترینهاست
جناب باربد شما مطمئنی که پورت های p2p رو سپنتا نبسته ؟؟ من کارم تورنته ... اگه 128 که سپنتا میده حدود 18 تا سرعت دانلود بده عالیه ...
فقط یه چیزی ... خونۀ من به مخابرات خیلی نزدیک نیست ... نمی دونم چند کیلو متر راهه ... این مشکلی ایجاد نمی کنه ؟؟؟ باید چقدر فاصله داشته باشه ...
جناب باربد شما سرویس چقدر گرفتی ؟؟ سرعت دانلودت با idm چقدره ؟؟؟ :11:
به نظرت نامحدود سپنتا از آسیاتک بهتره ؟؟؟
از نظر تورنت خیالت راحت باشهنقل قول:
الان تو محل کارم هستم شب که رفتم خونه از سرعت دانلود تورنت برات عکس میزارم
یعنی فاصله شما خیلی زیاده؟
راستش من فاصلم تا مرکز مخابرات حدود 2 یا 3 کیلومتر هست و مشکلی ندارم
اینطور که من اطلاع دارم تا 5 کیلومتر مشکلی نیست
من اکثرا" 384 شارژ میکنم و خیلی کم مثلا" دو ماه در سال 512
با 384 همیشه 43 الی 45 دانلود میکنم
یه چیز کلی :
همه شرکتها یک سری راضی داره و یک سری ناراضی
مثلا" توی هیمن فروم یکی از دوستان ( مهدی ) اصلا" از سپنتا راضی نیست و همون ماه اول بی خیالش شد
اما من خودم همه جوره از سپنتا راضی هستم و به هیچ عنوان حاضر نیستم از شرکت دیگه ای سرویس بگیرم.
آسیا تک رو خودم شخصا" تجربه نکردم اما تا اونجا که من دیدم بیشتر ناراضی داره تا راضی.
و در یک مقایسه تعداد کسانی که از خدمات آسیاتک ناراضی هستند از تعداد کسانی که از سپنتا ناراضی هستند بیشتر هست
من از تورنت با 384 سرعت دانلودم روی 37 تا 41 متغیره
فردا هم مهلتم تموم میشه و تصمیم دارم 128 بگیرم
یک روزی هم 512 میگیرم
در کل سپنتا خیلی خوبه
تایید حرف های من بر میگرده به چند روز پیش که 1 روز اضافه کردند با اینکه مشکلی نداشتم
یعنی اگر اضافه نمیکردند شرکت خوبی نبود ؟!نقل قول:
تایید حرف های من بر میگرده به چند روز پیش که 1 روز اضافه کردند با اینکه مشکلی نداشتم
عزیز منظور من این نبود شما بد برداشت کردینقل قول:
اگه دقت کرده باشی از سرعتش گفتم
این این 1 روز اضافه یک مثال بود که زدم که در سرویس دهنده های دیگه همچنین چیزی نبوده
کسی میدونه چرا از دیروز کیفیت سرویس ها اینقدر افتضاحه؟ همش قطعی دارم!
کدوم منطقه هستید؟نقل قول:
من مشکلی ندارم
مرکز مخابراتی شهید آیت!نقل قول: