با تشکر از توضیحات شما، کیفیت پلاستیک نمونه اصلی با ماکت چقدر متفاوت بود؟نقل قول:
Printable View
با تشکر از توضیحات شما، کیفیت پلاستیک نمونه اصلی با ماکت چقدر متفاوت بود؟نقل قول:
زیاد متفاوت نیست چیزی که خیلی تو ذوق میزنه موندن اثر انگشت روی بدنه این گوشیه که واقعا وحشتناک بود!نقل قول:
پس با این حساب کیفیت ساخت بدنه این گوشی افتضاح هست.
نه نه! اتفاقا کیفیت ساختش خوبه ولی از مواد خوبی استفاده نشده!(این دوتا کاملا جدا از هم هستش!)نقل قول:
ربطي به افتضاح بودن نداره...خيلي از گوشي ها هستند كه اثر انگشت روشون ميمونه....همين HTC Diamond يا ...به راحتي ميشه باهاش كناراومد...بستگي به علاقه مصرف كننده داره...نقل قول:
من به خاطر ماندن اثر انگشت نمیگم که افتضاحه. آخه من ماکت این گوشی را دیدم. با توجه به مطللبی که دوستان می گویند که کیفیت پلاستیک ماکت و اصلی تقریبا برابر است، پس رو همین حساب باید کیفیت پلاستیک ساخت 5800 بد باشته و ظاهر cheap داشته باشه.نقل قول:
ماکت ها با توجه به این که اکثرا چینی هستن ممکنه از نظر جنس تفاوت داشته باشن حتی دو تا ماکت که از یه کارخونه اومده باشه!نقل قول:
حالا ممکنه اون ماکتی که شما دیدی با این که من دیدم کیفیتش تفاوت داشته باشه پس نمیشه قضاوت کرد!
صداش بلنده یا نه؟ بلندی صداش در حد چه گوشیه؟
و اينكه قيمت اين گوشي رو كسي سراغ نداره؟:10:نقل قول:
آخرین قیمت سایت دیجی کالا : 535000 تومان 130000 تومان کاهش داشته تا الاننقل قول: