مشکل تو شتاب پراید انژکتوری
خدمت دوستان عرض کنم تا قیل گرون شدن بنزین سوپر ،من همیشه واسه پراید انژکتوری مدل85 خودم ازبنزین سوپر استفاده می کردم.بعد این گرونی،مجبور شدم از بنزین معمولی استفاده کنم که استفاده کردن همانا و کم شدن شدید شتاب ماشین همانا:41:.تا جایی که صبح ها ماشین بد روشن می شد و چراغ chek هم روشن می شد و کلا ماشین جون می کند تا به سرعت قابل قبول برسه.واسه رفع این مشکلم تنظیم موتور کردم ،شمع ها رو باز کرده و تمیز کردم.صافی بنزین ماشینو عوض کردم ،شستشوی انژکتور رفتم(شاید تو شستشو خوب کار نکرده باشه مکانیک)خلاصه هر کاری که فکر می کنین کردم:19:.حتی بنزین سوپر هم زدم بش اما نشد که نشد.از دوستان خواهش می کنم هر کمکی که میتونن یا تجربه ای که دارن اینجا بگن تا شاید که مشکل ما حل بشه.
پراید رو می خوام ارتفاع بزنم!!؟؟
اقا من می خوام پرایدمو ارتفاع بزنم
دو دل شدم این کارو بکنم یا نه ؟ اخه یکی میگه واسه ماشین مشکل ایجاد میکنه یکی میگه نه!!
از اونم که بگذریم رو نوعه خوابوندنش شک دارم ! یکی میگه کمک فنرتو ببر ! یکی میگه کمک فنر اماده واسه این کار بنداز . یکی میگه ببر و یه ضریه گیر بنداز و مشابه اینا ....
خودم که دیگه گیج شدم
گفتم از بچه هایی که ماشینشونو ارتفاع زدن راهنمایی بگیرم کدوم راه بهتره یا اصلا راه بهتری هم هست به غیر از راههای بالا؟ ماشینشون تو دست اندازا ضربه نمیزنه؟ و مشکلاتی که ممکنه واسه ماشین بوجود بیاد بگن ممنون میشم