اونجا باید پشت ستون ها وایسی وقتی زنه اومد پایین زمان رو آهسته کنی و تیر بزنینقل قول:
Printable View
اونجا باید پشت ستون ها وایسی وقتی زنه اومد پایین زمان رو آهسته کنی و تیر بزنینقل قول:
اینایی که گفتین که همش مال فیلمشه !!!!!!!!!! :d
سلام من بازی وانتد رو نصب کردم ولی توی تمرین هاش موندم توی تمرین دوم وقتی می چسبم به دیوار نمی تونم دیگه کار ی بکنم هرکی بازی کرده به هم کمک کنه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه عکس بذار ببینم بعد بهت کمک کنم
بعد بگو بازی ازت چی میخواد
بعضی از تمرین هاش کمی بد قلق هست ولی میشه رد کرد .
سلام ولی هیچ کاری نمی شه کرد دوربین حرکت می کنه مثل فیلم ها بعد نوشته space رو با دکمه های حرکت بزن می زنم کاری نمی کنه و دوربین ادم رو نشون می ده ولی ادمه هم داره نفس می کشه نمی دونم چرا من هنوز تمرین دوم هستم نمی شه از صفحه ی بازی عکس گرفت سیاه نشون می ده حالا هیچ کی نظر نداره
آهان گرفتمنقل قول:
فکر کنم اونجایی که تو پشت یه ستونی و میگه spaceو بزن برو پشت یه ستون دیگه cover بگیر درسته؟
اگه اونجاست باید وقتی به ستون تکیه دادی یه علامت مربع با فلش میاد اونوقت تو باید چپ و راست و بالا و پایین بزنی تا این مربعه با اون فلشها تغییر کنند اونوقت دستتو رو دکمه ی مثلا بالا نگه دار و spaceو بزن میره پشت یه دیوار دیگه coverمیگیره
مربع و فلش نداره یه ضبدر زده می گه حرکت نکنید فکر کنم"no action" نوشته باشه حالا باید دوباره نصب کنم چون ویندوز عوض کردم
ممنون که توجه کردی
مرحله اول بازي كه شخصيت اصلي بعد از كشتن عده اي كه با حركت آهسته هست و شما كنترلي ر وي اون ندارين ، از پنجره خودشو پرت ميكنه بيرون و نفر آخر رو ميكشين و بعد هم خودش ميفته و مي ميره و به Game Over ميشه.چطور جلوي مردنش رو بگيرم.؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما باید به حواست باشه تیرهایی که به طرفت شلیک میشه رو با تیر بزنی در ضمن بعضی از موانع سر راهت رو هم قبل از اینکه بهشون بخوری رو باید بزنی...نقل قول: