این خبری بود که شنیدم و این کار یعنی سیاست...
چون اینتل می خواد وارد بازار بشه و گوشیهاش رو بفروشه این کار رو کرد.......
ولی شرکت بزرگی مثل htc صدرصد به این شرکت پول میده تا این کار رو ازاد کنه یا برای محصولات خودش بخره این ویندوز رو...
Printable View
این خبری بود که شنیدم و این کار یعنی سیاست...
چون اینتل می خواد وارد بازار بشه و گوشیهاش رو بفروشه این کار رو کرد.......
ولی شرکت بزرگی مثل htc صدرصد به این شرکت پول میده تا این کار رو ازاد کنه یا برای محصولات خودش بخره این ویندوز رو...
کسی نیتونه در مورد خرید قستی یه این گوشی اطلاعاطی بده
از کجا
قیمت نهایی
مقدار قست ماهیانه
و...
اگه جایی سراغ داری که قسطی میدن بگو ما هم بریم دو یا سه تا برداریم :27:نقل قول:
کی میگه این گوشی رو قسطی میدن.تو تهران که محاله اینجور گوشی رو بیارن به قسط بکشن.
نقل قول:
منظورتون حدودا نصف ساله دیگه :27: ...
در صنعت دیجیتال این یکی از هندی ترین جملات موجوده ! ... یکم صبر کنین ! ...
بعد شما یکم صبر کنین تا خازنی بیاد ( تا اینجا 6 ماه ) ؛ بعد که اومد قیمت خونه باباشه اون اول ؛ پس باید صبر کنین
تا ارزون شه ( اینم 4 ماه ) ، بعد مدلهای جدیدتر عرضه میشن ، که بنابر منطق باید رفت سراغ اونها ، و این دور باطل
همین طوری ادامه خواهد داشت .
پس الان از همین لذت ببر ، اونکه اومد و قیمتش متعادل شد ( یعنی حدودا 1 سال دیگه ) ، اینو رد کن ؛ اونو بگیر
و الی آخر .
نقل قول:
آره عزیز قستیم می دن من خودم می خوام یدونه قستی بردارم ببرم با یه x1 عوض کنم
راستش از بین صحبت های دوستان فکر کنم قستیشم باشه چون یکی گفت hd قستی برداشته نتونسته قستشو بده داده داداشش یه i900 برداشته
نقل قول:
اره دوستان قسطیشم هست ولی دوقسطه یا نهایت سه قسطه که من دوقسطه برداشتم اگه اشتباه نکنم 30-35 روز پیش بندرعباس 1150
تو شمال هم قسطی میداد یک نفر که پشیمان شد چون 11 میلیون چک دستش بود که همه برگشت خورده و گریش در امد ولی خدا رو شکر حل شد مشکلش و دیگه قسطی نمیده
انسان هیچ وقت از یک جا دو بار نیش نمی خوره...........دی
نصب پنل های اکسپریا رویه HD :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سایت آموزش نصب ( به انگلیسی ) بالینک دانلود:
آقای هندی ، اولاً گفته بودن تا یکی دو ماه دیگه این گوشیا میان ، ثانیا ً شما برو الان یه گوشی بخر 700 تومن یه سال دیگه با 400 تومن ضرر بفروشش 300 تومن ، بعد دوباره 500 تومن بزار روش یه گوشی بخر 800 تومن ، چیزی نمیشه که فقط این وسط 900 تومن رفت تو پاچت ، شما مایه داری واست مهم نیست ، واسه ما فقیر بیچاره ها شاید مهم باشه.نقل قول:
بیا پیش من اصفهانی تا بهت بگم چی کار کنی!
میری یه خندی دست دوم تمیز پیدا میکنی و میخری.
بعد از یه سال که دیگه پدرش در اومد میری اونو فوقش با 50 الی 100 تومان ردش میکنی یکی دیگه میگری.
اینطوری 900 تومان تو پاچت نمیره.