نقل قول:نظراي جالبي بود:31:، اين بازي تو سال 2006 از IGN ، بازي سال شد! روي XBOX360 هم از سايت سخت گير Gamespot.com نمره ي 8.3 كه همون Great باشه رو گرفت. از نظر خيلي از لرد بازها ، اين سري بهترينش بود!!نقل قول:
Printable View
نقل قول:نظراي جالبي بود:31:، اين بازي تو سال 2006 از IGN ، بازي سال شد! روي XBOX360 هم از سايت سخت گير Gamespot.com نمره ي 8.3 كه همون Great باشه رو گرفت. از نظر خيلي از لرد بازها ، اين سري بهترينش بود!!نقل قول:
خوب نظریه دیگه اما اصلا خوب نبود خداییش آدم اون اولی رو میشست بازی میکرد همون اکشنه حالشو میبرد(نمیدونم بازی کردید یا نه اولین مرحلمش با گاندلف توی قلعه ی در حال سوختن بود)خیلی معرکه بود من بعد از اون رفتم سراغ نسخه های استراتجیکش
كلآ از سري هاي اكشنش خوشم نيومد ، 3 رو بازي كردم و Conquest كه خوشم نيومد!! فقط استراتژيكش:27:نقل قول:
وقتی تو بازی میپرسه که میخواید جای شخصیتهای اصلی باشید چطوری باید yes بزنیم؟
من هر چی دکمه زدم نشد
نقل قول:
فکر کنم( درست یادم نمی یاد) باید enter بزنی.
زدم ولی نشدنقل قول:
آقایون من ظهر بازی دستم رسید این سارامون رو چطوری کشتید ؟ من هر کاری کردم نشد !
با گاندولفم رفتم نشد باز . یه بار داشتم میکشتمش که داشت تموم میشد چند تا ارک اومدن مردش گاندلم بدبختی اینه گاندلم بمیره بازی رو کلا از اول باید رفت
حداقل یه راهی بگید بشه بدون از اول رفتن از همونجا ادامه داد .
منظور اینه live تموم میشه . کاش میشد با این انت ها بری بکشیش !
اگه میشه یکی سیو بعد اونو بده . چون هنوز ارباب حلقه های 3 رو ندیدم نمیخوام بی مزه شه .
بسیار آسان خیلی کشتنش آسونه خیلی ابله فقط وقتی اسپل میزنه فرار کن همین من مشکلم با اون یارو دستیارش بود نمیتونستم بکشمش:دی
ببخشيد من يك مشكل داشتم:
مرحله سوم گروه خوبها وقتی میخوام شروع کنم از دروازه عبور نمیکنه، درحالی که درش کاملا بازه. مثل اینکه بازی ایراد داره.
یکی راهنماییم کنه، ممنون...
من نمیونم این کرک رو کجا بریزم لطفا کمک کنید نام کرک دانلود شده rzr-ltrf.rar
کمک یکی بگه کجا این کرک رو بریزم rzr-ltrf.rar