منم خيلي درگير بودم! هنوز هيچي به هيچي !!!نقل قول:
حالا يه كم تمديد شه كه مشكلي پيش نمياد :31: ها؟
منم خيلي درگير بودم! هنوز هيچي به هيچي !!!نقل قول:
حالا يه كم تمديد شه كه مشكلي پيش نمياد :31: ها؟
واسه ی ما که فرقی نیست بگو یک سال مهم نیست :31: به جان گرگعلی!! :31:نقل قول:
منم خيلي درگير بودم! هنوز هيچي به هيچي !!!
حالا يه كم تمديد شه كه مشكلي پيش نمياد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ها؟
ولی 25 واسه من (نظر شخصی میشه) بهتره چون همزمان با مسابقه فتوشاپ تمام وشه :31:
طبق آخرین خبر تمدید نخواهد شد ..
هه هه !! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
تا وقتی نیما کمک قاضیه!!! شتر رو ببری پیشش بگی گاوه میگه اسبه!!! چه برسه به این چیزا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
:31: آو:31:نقل قول:
نیما خطرناک شد عصبانی جدی همه پراکنده شید:31:نقل قول:
آقا نیما باز این آقای منبع موسخ بهت خبر داد !!!؟نقل قول:
به جای اینکه یه وساطتی برای ما پیش آقا محسن کنید و بگید وقتو تمدید کنه میرید اخبار از آقای منبع موسخ میارید. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستی آقا نیما زیاد دنبال حرفای این آقای منبع موسخ نرو من شنیدم که میگن چند بار به خاطر اخبار دروغی که داده زندانیش کردن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از قدیم میگن از این ستون به اون ستون فرج ه شاید یه فرجی شد و محسن خان اومدن وقتو تمدید کردن.نقل قول:
منم خيلي درگير بودم! هنوز هيچي به هيچي !!!
حالا يه كم تمديد شه كه مشكلي پيش نمياد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ها؟
خداییش وقت خیلی زیاد بود !نقل قول:
من تو این مدت یه ... نوشتم !
من که خودم مشکلی ندارم اما ببینیم منابع موسخ چی میگن ! ( موافق نیستم اما مخالف هم نیستم ! )
سلام.نقل قول:
وقت که آره بابا خیلی زیاد بود!!!
منم که مشکلی ندارم.
اولن شما از ما حرفه ای تر هستی (ما میایم یه div میزنیم تو repeat شدنش گیر میکنیم که چرا repeat نمیشه)نقل قول:
خداییش وقت خیلی زیاد بود !
من تو این مدت یه ... نوشتم !
من که خودم مشکلی ندارم اما ببینیم منابع موسخ چی میگن ! ( موافق نیستم اما مخالف هم نیستم ! )
منظورم این تاپیکه:
آره تو این 10 روز هم میشد یه طرح جالب داد ولی خداییش من تو این چند روز دنبال یه سری کارهام بودم تا دیروز (یعنی جمعه) که اون روز هم خونه تکونی داشتیم که ما هم داشتیم با زحمت زیاد خونرو تکون میدادیم (انقد تکون دادیم کم خونه بریزه) که شب شروع کردم به طرح زدن.
قرار بود امروز هم برم دنبال کارم که دیگه بیخیال شدم چسبیدم به طرح .
راستی خبر رو از اون منبع موسخ خالی بند نگیریا به محسن خان بگو که منبع خوبیه.
هان؟
چه خبره؟!
بابا مسابقه کیلو چنده!×! برید این warharmmer 40.000 رو بگیرید اونو بچسبید!×!
من که برای سایت مقادیری آیکون میخوام که با این سرعته تعطیل نمیشه رفت دنبالش
همینطوری مونده رو زمین
سلان
تا فردا شب ساعت 12 وقت داریم؟