فرقی نمیکنه منظورم محل های نزدیک به بندرعباسه که میشه رفت. ما تا کوه مبارک هم که نزدیکه جاسک هست برای ماهیگیری رفتیمنقل قول:
سلام از کجای بندرعباس میخواهید بروید برای ماهی گیری
Printable View
فرقی نمیکنه منظورم محل های نزدیک به بندرعباسه که میشه رفت. ما تا کوه مبارک هم که نزدیکه جاسک هست برای ماهیگیری رفتیمنقل قول:
سلام از کجای بندرعباس میخواهید بروید برای ماهی گیری
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینجا آفریقای جنوبی است جای بسیار عجیب و زیبا
دوره غواصی را در اینجاه گزراندم مدرسه غواصی dan
سلامنقل قول:
اسکله بندر خمیر و جزیره قشم جای خوبی است :40:
این اعتبار خلیج فارس بود که فرستادنش زیر آب
رافائل در بندر بوشهر
سلام
کدوم اسکله قشم ؟
ترس از کوسه تنها ترسی نیست که هنگام شنا و موج سواری به سراغمان میآید ولی با جرات میتوان گفت که نزدیک شدن به کوسه حتی اگر آدمخوار نباشد ریسک بزرگی است. روزانه شاهد خبرهای دردناکی در گوشه و کنار جهان از موج سوار ٬ شناگر و یا ماهیگیری هستیم که توسط [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ای مورد حمله قرار گرفته و یا خورده شده. در میان این اخبار تکان دهنده ولفگانگ مردی که از کودکی با کوسهها بزرگ شده و با آنها خو گرفته در مصاحبهای با سایت چنین میگوید:
- Sharkman: اولین سوال من این است از چه زمانی به کوسهها علاقهمند شدی؟
ولفگانگ: چه سوال سادهای ٬ من از ۵۷ سال پیش یعنی از ۶ سالگی به
s کوسه ها علاقهمند شدم.
۶سالگی! خیلی جوان بودید ٬ آیا شما بخاطر میآورید که چه چیزی این اشتیاق را در شما بوجود آورد؟
عکسی از
کوسه که در کتاب "خطر ٬ شغل من است" ٬ نه تنها دندانها بلکه چشمان بزرگ و مشکی این کوسه مرا مورد تاثیر قرار داد.
- شما سالهای زیادیست که غواصی میکنید ٬ چرا غواصی آزاد را به غواصی با کپسول هوا ترجیح میدهید؟
در ابتدا بگویم که من مرد تنبلی هستم و از غواصی با وسایل غواصی که مدت زیادی را میتوان زیر آب ماند نفرت دارم ٬ دوم اینکه من تنها غواصی میکنم و شاید غواصی تنها بصورت آزاد خیلی امنتر از غواصی تنها با وسایل غواصی باشد ٬ سوم و از همه مهمتر غواصی بوسیله نگهداشتن نفس برای پستانداران آبزی خیلی طبیعیتر است. غواصی آزاد به من این اجازه را میدهد تا بتوانم به کوسهها و سایر حیوانات دریایی بزرگ بیشتر نزدیک شوم.
اجازه دهید بحث را بیشتر به فلسفه نزدیک کنم: هنگامی که غواصی آزاد میکنم احساس وابسته بودنم حقیقی است. حبابهایی که از دستگاه تنفس غواصی تولید میشود سر و صدای زیادی دارد و غواص را برای آبزیان به مهمان ناخواندهای تشبیه میکند و من هرگز نمیتوانم خود را مجاب کنم که این وسایل را در زیر آب حمل کنم. زیاد شنیدهام که "واضح است که غواصی آزاد خیلی غواص را محدود میکند ٬ حتی اگر غواص قادر باشد نفسش را برای ۲ دقیقه نگهدارد" ٬ این درست است ولی اگر وسایل غواصی کمک میکنه که زمان بیشتری را در زیر آب بمانم من احتیاجی به لذت بردن از یک ساعت ماندن در زیر آب و عکس گرفتن ندارم. زیرا غواصی با وسایل غواص را محدود میکند. در بهترین حالت غواص میتواند ۲بار غواصی در یک روز با وسایل غواصی کند ٬ درحالی که من بطور معمول میتوانم ۶ یا ۸ ساعت در یک بازه مرتب در روز غواصی کنم.
- من قبول کردم که وسایل غواصی پر سروصدا هستند ولی علم جدید باعث تولید وسایلی شده که از سروصدا ها کم کرده. حال به من بگو چی شد تصمیم گرفتی که زیر آب عکاسی کنی؟
دوباره کتاب نقش داشت. هانس هاس و دیگر عکاسانی که عکسهای خود را در مجله عکاسی "دنیای ساکت" به نمایش میگذاشتند ٬ این عکسها سیاه و سفید بود و همین تخیل منو در زمان کودکی به ورطه عکاسی کشاند.
- من هم خاطرات خوبی از آن عکسها دارم. عکسهای شما اکثرا سیاه و سفید است آیا دلیل خاصی برای اینکارت داری؟
خدایمن٬ به این سوال در سوال قبلی جواب دادم. عکسهایی که در دوران کودکی دیدهبودم همگی سیاه و سفید بودند به همین خاطر احساس کردم که تنها با تصاویر سیاه و سفید میتوانم تفکرم را از دنیای زیر آب به دیگران القاء کنم.
- شنا کردن با کوسهها کمی دلهره آور است ٬ آیا تابحال شده که این خطر را احساس کرده باشی؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بله ٬ وقتی شما غواصی آزاد با کوسهها دارید همیشه احساس پرخطر بودن غواصی را درپیدارد. اتفاقاتی برای من افتاده است که ضربان قلبم را تا ۱۸۰ ضربه بالا برده ولی فقط یکی از این برخوردها باعث آسیب دیدن من شد. آنهم چند ماه پیش دربا هاما بود. اون یک کوسه کارائیبی۵ فوتی بود. این اتفاق فقط یکبار برای من افتاد. اون کوسه با دندانهای تیزش تمام عضله و رگهای دست منو پاره کرد. خون مثل ابری تمام دورُبرم رو گرفته بود. کوسههای ۸فوتی دیگری اطرافم شنا میکردند و شانس آوردم که خون توجه اونا رو جلب نکرد. تونستم شنا کنم و خودمو به قایقم برسونم. با بیسیم خواستار کمک شدم و امداد نیز خودشو سریع به من رسوند و منو به بندرگاه رساند. من یه بیماری قلبی نیز دارم و همچنین قادر نبودم که خودم جلوی خونریزی رو بگیرم و خون زیادی هم ازم رفته بود به همین خاطر منو روی برانکارد گذاشتن. دست آخر ۴۲ تا بخیه خوردم و ۸تا از عضلات داخلی دستم هم بازسازی شد.
- دردناک بود ٬ این اتفاق باعث عوض شدن احساسات شما نسبت به کوسهها نشد؟
هرگز ٬ من خیلی کوسهها را دوست دارم و این حادثه برای من همانند این میماند که بهترین دوست شما پرخاشگری بکند ولی شما همچنان دوستش داشته باشید. من هنوز کوسهها را دوست دارم. در اصل مقصر خودم بودم. میخواستم ببینم عکسالعمل کوسه در مقابل اذیت من با یک نیزه چیست که دیدم! من زمانهای زیادی را بدون ترس با کوسه ها گذراندهام٬ باید حدس میزدم ٬ باید اطمینانم را در حضور آنها بیشتر میکردم. کوسه به من بهترین درس شایستگی و در عین حال فروتنی را آموخت.
- خوشحالم که در این راه دوام آوردید ٬ این درسته که در میان همه کوسههایی که با آنان شنا میکنید "]کوسهی کارائیب کوسهی محبوب شماست؟
قطعاً کوسهماهیصخرهای از دریای کارائیب کوسه مورد علاقه من هست ٬ چون من بهتر از هرشخص دیگری میتوانم با این نوع کوسه مواجه شوم. من هرگز با کوسههای ببری یا کوسه سفید بزرگ غواصی نکردهام - متاسفانه!
- شما در قسمتهای مختلفی از جهان غواصی کردهاید ولی آیا جایی را بعنوان بهترین مکان برای غواصیتان انتخاب کردهاید؟
. البته جاهای شگفت انگیز زیادی برای غواصی وجود دارد ولی من این دوجا را ترجیح میدهم.
- آیا تابحال لحظهای خاطره انگیز برایت اتفاق افتاده که هرگز آنرا فراموش نکرده باشی؟
یک کوسه ماهی سرچکشی/ ۱۸ فوتی مستقیم به سمت من آمد ٬ اون کوسه زیبا چرخی زد و در ۵ یا ۶ فوتی من در دریا محو شد. این منظره در جزایر باهاما هنگامی که منتظر کوسههای صخرهای باهاما بودم اتفاق افتاد.
- رویای خاصی داری که مایل به انجام آن باشی؟
الکس ٬ تو میدونی ٬ وقتی که تو در سن ۶۴ سالگی هستی خواب هر چیزی را نخواهی دید. من شکر گذارم برای امتیازی که دارم اینکه قادر هستم شگفتیهای مادر زمین و مادر دریاها را ببینم. من افسرده میشم اگر رویاهام به حقیقت نپیوندند و در آن لحظه به خود میگویم: "هی ولف پیر بهتر است بجای رویا در این سن پروانه ها را تعقیب کنی"
- آخرین پیامی که برای خوانندگان دارید چیست؟
کوسهها احساس دارند. آنها حافظهی قوی دارند. آنها باهوشترین موجوداتی هستند که با کمترین تغییر از نسل دایناسورها باقی ماندهاند. نسل گونهای از کوسهها در حال انقراض است. آنها به بدترین شکل بوسیله ماشینهای ساخت دست بشر بیرحمانه کشته میشوند
سلامنقل قول:
فرقی نمی کنه هر اسکلی که شد
ولی عمیق ترین جای اسکله
کد:http://www.youtube.com/watch?v=_Vn7w4LWicE
:40:کد:http://www.youtube.com/watch?v=0fPUdFTQufo
این بندر بوشهر قدیم است:40: