اين عربي اياد فيلي رو از كجا گير بيارم.كسي تو مشهد سراغ نداره يا يه فروشگاه اينترنتي كه معرفي كنه؟
اين عربي اياد فيلي رو از كجا گير بيارم.كسي تو مشهد سراغ نداره يا يه فروشگاه اينترنتي كه معرفي كنه؟
من واسه دیفرانسیلش شنیدم خوبه(GALAKSI)نقل قول:
1-خوبه همونطوری هم که قبلا گفته بودم اکثر بچه ها همین کتابو معرفی کردن.نقل قول:
2-هندسه 1 و 2 من اندیشه فایق و اندیشه سازان خریدم توپ بود.گاج هم خوب بود.به نظرم ده استاد نخری بهتره.
منم اتفاقا بر پایه حرفهای گالاکسی اینا رو گفتم ... ( گالاکسی هر سه تای اون درسا رو گفت خوبه ... )نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا کس دیگه ای هم اینا رو تایید میکنه ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
.اینم دیدمنقل قول:
هندسه 1 و 2 ایران سنجش 10 استاده (تست)
خوبه!
ایران سنجش همون ده استاده ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
ده استاد
یک ورژن از کتب موسسه ایران سنجش است!
تاييد ميشه.من ديفرانسيلشو دارم واقعا خوبه.البته براي تست نه ,براي آموزش!!نقل قول:
سلام [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خب بچه ها ، امروز رفتم یه سری کتاب که توسط شما دوستان تایید شده بود رو خریدم و الان در حال بررسی میباشم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لیست کتابهایی که خریدم :
هندسه 1و2 : اندیشه فائق
هندسه تحلیلی : اندیشه فائق
ریاضیات گسسته : اندیشه فائق
حساب دیفرانسیل و انتگرال 1و2 ( دو جلد ) : اندیشه سازان
زبان کنکور و واژگان : شبقره
فیزیک : 30 سال کنکور پیش 1و2
فیزیک 1و2 : اندیشه سازان
لازم به ذکره که کتابهای زیر رو یک هفته پیش گرفتم :
ریاضیات گسسته : اندیشه سازان
هندسه تحلیلی : اندیشه سازان
//
خب حالا چند تا سوال دارم :
1. بانک کتاب گفت که فیزیک پیش واسه اندیشه سازان رو همون مولفاش دوباره دارن مینویسن ولی فقط یک جلدشو داشت وگفت دو جلد بعدی در دست چاپ هست ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) ; در ضمن اونی که به من نشون داد مال انشارات اندیشه سازان نبود ( درست دقت نکردم که مال کدوم انتشارات بود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) ; در مورد فیزیک 1و2 هم گفت که مولفاش یه کتاب واسه انتشارات شهریاری زدن که من نگرفتم :27: ; حالا شما میگید چی کار کنم ؟ همون قدیمیها رو بگیرم یا این جدیدا رو ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2. مثل اینکه فیزیک 3 اندیشه سازان زیاد خوب نیست ; آیا چیز بهتری هم هست ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
3. تو این تاپیک در مورد آموزش زیاد چیزی گفته نشده ; من یه کتاب آموزش توپ واسه تحلیلی ، گسسته و دیفرانسیل ( که البته حمید جان رمزینه رو تایید کردن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) میخوام ; البته دیفرانسیل اندیشه سازان قبل از تست یه کم آموزش هم داده ( اونایی که این کتاب رو دارن ; به نظرتون کافیه یا نه ؟ ) .
4. در مورد قرابت معنایی یه کلک معلم بود و یه نشر الگو ; کدوم بهتره ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
5. خب همونطور که می بینید من یه سری از کتابها رو مثل خوشخوان ، ده استاد ، مبتکران و ... رو نخریدم ; به نظر خودم ، اینا رو بعدا بگیرم بهتره چون سطح بعضی هاشون بالاست و واسه الان خوف نیست ; نظر منو تایید می کنید ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در نهایت چه نکات دیگه ای در مورد من به ذهنتون خطور کرده ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عجب رمانی نوشتم ها ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بچه ها ، شما برای فراگیری ریاضیات 2 دبیرستان و حسابان چه کتبی رو مطالعه کردید ؟
کدوم هاشون جواب دادن و مطالب بهتری داشتند !؟
البته منظورم تست نیست ها . کتب آموزشی و خود آموز رو میگم.
سلام [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خب بچه ها ، امروز رفتم یه سری کتاب که توسط شما دوستان تایید شده بود رو خریدم و الان در حال بررسی میباشم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لیست کتابهایی که خریدم :
هندسه 1و2 : اندیشه فائق
هندسه تحلیلی : اندیشه فائق
ریاضیات گسسته : اندیشه فائق
حساب دیفرانسیل و انتگرال 1و2 ( دو جلد ) : اندیشه سازان
زبان کنکور و واژگان : شبقره
فیزیک : 30 سال کنکور پیش 1و2 قلمچی
فیزیک 1و2 : اندیشه سازان
لازم به ذکره که کتابهای زیر رو یک هفته پیش گرفتم :
ریاضیات گسسته : اندیشه سازان
هندسه تحلیلی : اندیشه سازان
//
خب حالا چند تا سوال دارم :
1. بانک کتاب گفت که فیزیک پیش واسه اندیشه سازان رو همون مولفاش دوباره دارن مینویسن ولی فقط یک جلدشو داشت وگفت دو جلد بعدی در دست چاپ هست ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) ; در ضمن اونی که به من نشون داد مال انشارات اندیشه سازان نبود ( درست دقت نکردم که مال کدوم انتشارات بود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) ; در مورد فیزیک 1و2 هم گفت که مولفاش یه کتاب واسه انتشارات شهریاری زدن که من نگرفتم :27: ; حالا شما میگید چی کار کنم ؟ همون قدیمیها رو بگیرم یا این جدیدا رو ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2. مثل اینکه فیزیک 3 اندیشه سازان زیاد خوب نیست ; آیا چیز بهتری هم هست ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
3. تو این تاپیک در مورد آموزش زیاد چیزی گفته نشده ; من یه کتاب آموزش توپ واسه تحلیلی ، گسسته و دیفرانسیل ( که البته حمید جان رمزینه رو تایید کردن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) میخوام ; البته دیفرانسیل اندیشه سازان قبل از تست یه کم آموزش هم داده ( اونایی که این کتاب رو دارن ; به نظرتون کافیه یا نه ؟ ) .
4. در مورد قرابت معنایی یه کلک معلم بود و یه نشر الگو ; کدوم بهتره ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
5. خب همونطور که می بینید من یه سری از کتابها رو مثل خوشخوان ، ده استاد ، مبتکران و ... رو نخریدم ; به نظر خودم ، اینا رو بعدا بگیرم بهتره چون سطح بعضی هاشون بالاست و واسه الان خوف نیست ; نظر منو تایید می کنید ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در نهایت چه نکات دیگه ای در مورد من به ذهنتون خطور کرده ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عجب رمانی نوشتم ها ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پ.ن : واسه اونایی که صفحه شون ده پستی هست اینا دیده نمیشه ، واسه همین دویاره پستیدم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]