درصفحات قبلي همين تايپيك و تايپيك ve66 خيلي در اين مورد بحث شدهنقل قول:
Printable View
درصفحات قبلي همين تايپيك و تايپيك ve66 خيلي در اين مورد بحث شدهنقل قول:
سلام به همه گلهای فروم موتو
دوستان من متحیر بودم با خواندن این فروم متحیرترم شدم دیگه نمی دونم چیو انتخاب کنم منم حساس:11: من ذاتا توی انتخاب و خرید لوازم و وسایل خیلی سخت پسندم الان چند ماهه که گیرم چه گوشی بخرم میرم سراغ برند ال جی kc910 چشممو می گیره میرم سراغ نوکیا e52 و n97 چشموم می گیره می رم سراغ سونی اریکسسون x1 و ز905 یا ... شچمو می گیره می رم سراغ سامسونگ جت و اومنیا اچ دی چشمو می گیره میام توی فروم موتو zn5 ve66 , a3100 چشمو می گیرره شما بگید من چیکار کنم می خوام یه انتخاب خوب داشته باشم.
در ضمن من گوشی می خوام که حداقل 2تا 3 سوال باهاش کار کنم در ضمن می خوام برنامه های متنوع فارسی و غیره زیاد روش نصب کنم شما به نظررتون چه گوشی واسه من خوبه؟
ببخشید خیلی طولانی شد
اگه طول عمر 3-4 سال ميخواي حتما" رو موتو و بعد نوكيا فكر كن و كلا" از فكر بقيه بيا بيروننقل قول:
و اگه دنبال يه چيز تك ميگرديكه بعد چند ماه گوشيت جوادنشه :31: حتما" موتورولا بردار
zn5 چون نزديكه 2 ساله اومده برنامه و فيرمور براش فراوونه و از اين نظر هيچ مشكلي نداري
ve66 هم داره همينطور اما يه كم كمتر چون مدلش جديد تره
a3100 هم كه وينوز موبايله و فراوونيه برنامه . و گوشيه عالييه
دوستان کجا هستید چرا کسی اینجا نیست ؟
یه سوال؟ آیا زد ان 5 محدودیت در نصب جاوا با حجم بالا داره؟
آیا میشه روی ز ا 5 gps راه اندازی کرد؟
سرعت گوشی چقدره ؟ کمه یا خوب با زیاد؟ اگه کمه میشه بیشترش کرد؟
نقل قول:
سلام
شک نکن برو امنیا اچ دی بخر حالشو ببر
همه ی نیازاتو بر طرف میکنه
همین فردا برو موبایل قروشی دستت بگیرش اگه باهاش حال کردی بگیرشو خیال خودتو راخت کن
به همین راحتی:31:
دوستان هنوز واسه کریسمس که رفتن مسافرت برنگشتن.:31:نقل قول:
نه هیچ محدودیتی واسه نصب جاوا نداره.
gps رو نمیشه راه اندازی کرد. میتونین فقط از google maps استفاده کنین.
سرعت گوشی بستگی به فیرمویر گوشی داره . بنچمارکی که من از سرعت cpu و قسمت گرافیک گوشی گرفتم عددی که داد 830 بود که این عدد مثلا برای N95 برابر با 680 و برای n96 برابر 470 بود. مطمئنا با فیرمویری که بهتون معرفی میکنم هیچ مشکلی بابت سرعت نیست. سرعت این گوشی اصلا قابل قیاس با سیمبین ها نیست.
ضمن اینکه میزان سرعت cpu رو هم میشه تغییر بدین یا با استفاده از swap میتونین میزان رم گوشی رو افزایش بدین که این هم سرعت رو بالاتر میبره. امنیا hd هم گوشیه خوبیه ولی داداش خودمم داره ایرادای اعصاب خورد کنی داره. من خودم فقط از یه نظر اچ دی رو ترجیح میدم اونم lcd بزرگتر وگرنه zn5 چیز دیگه ایه (البته این سلیقه ایه کاملا)
فایر جان کاملا درست و دقیق فرمودن فقط من یه نکته اضافه کنم که اگر به دنبال تعدد برنامه مثل ویندوز موبایل یا سیمبین هستین و مخصوصا برنامه ها ی فارسی میخواین اصلا zn5 گزینه ی خوبی نیست.نقل قول:
از راهنمائی همه دوستان ممنونم من دیروز رفته بودم خرید zn5 رو دستم گرفتم باهاش کار کردم ولی از کیبردش خوشم نیومد یه کم اذیت می کرد بعدشم می ترسیدم جاوای بیشتر از 3 مگ ساپورت نکنه از خیرش گذشتم ولی در کل گوشی خوشدستیه
در ضمن دوتا گوشی htc با مارک hero va hd گیرم اومده البته دسته دوم قیمتاشونم 450 هستش نظر شما رو خرید این گوشیا چیه؟
پیشاپیش از راهنمائی شما متشکرم
سلام جاني ميبينم كه از تعطيلات كريسمس برگشتي !
آقا من شرمنده ام موقعي كه اس ام اس دادي تو اوج امتحانات بود ديفرانسيل و تحليل رو هم نمره نگرفته بودم اعصاب نداشتم . من نميدونم چرا هر گوشي كه بهم بگي باز فكرم پيشه zn5 اما شايد اگه ال سي دي ve66 هم مثل zn بود بر ميداشتم
احتمالا" تا چند وقت ديگه ميام تهران ميبينمت :20:
hero va hd دسته دوم 450 !? فكر كنم يه ذره زياد گرون گفتن :31:
عزیز من خیلی وارد نیستم شما راهنمائی بفرمائید در ضمن hd va hero دست دوم 450 گرون هستن من اطلاعی ندارم لطفا راهنمائی بفرمائیدنقل قول: