نصف اونایی که دارن اینجا پست میدن طرفدار اصیلتون نیستن
حرفی در مورد تیمتون ندارم ولی در مورد این طرفدارای پرتغال یه کم دقت کنید آخه از وقتی تیمشون حذف شده طرف هر تیمیو گرفتن اون تیم باخته بازیشو
Printable View
نصف اونایی که دارن اینجا پست میدن طرفدار اصیلتون نیستن
حرفی در مورد تیمتون ندارم ولی در مورد این طرفدارای پرتغال یه کم دقت کنید آخه از وقتی تیمشون حذف شده طرف هر تیمیو گرفتن اون تیم باخته بازیشو
فقط من نگران نبود ویا هستم اخه گیزا هر قدرم خوب باشه ویا که نمیشه!
آلمان خودش سوراخه نیازی به سوراخ شدن نداره
بابا بی خیال ویا بشین فکر جشن قهرمانی باشید
بابا بی خیال ویا بشین فکر جشن قهرمانی باشید
اصلانم اینجور نیست عزیز هر کی اینجا پست میده طرفدار سخت اسپانیاست من از همون اولم طرفدار اسپانیا بودمنقل قول:
مارتین کالن رئیس بخش خبری یوفا رنگ لباس 2 تیم فینالیست یورو 2008 را از قول معاونت سازمان برگزار کننده یورو 2008 اعلام کرد.
طبق اعلام رسمی یوفا، آلمان با پیراهن سپید خود وارد میدان خواهد شد و اسپانیا با پیراهن قرمز بازی می کند.
دروازبان اسپانیا با پیراهن مشکی و دروازبان آلمان با پیراهن سبز رنگ وارد میدان می شود.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگرچه "یوآخیم لو" پیش از انجام دومین دیدار مرحله نیمه نهایی یورو 2008 گفته بود برایش فرقی نمیکند که بازیکنانش در دیدار پایانی برابر چه حریفی به میدان بروند، با این حال به نظر میرسد روسیه میتوانست حریف دلخواهتری برای ژرمنها باشد.
سرمربی تیم ملی آلمان پس از پیروزی شاگردانش برابر ترکیه در مرحله نیمهنهایی جام ملتهای اروپا در اتریش و سوئیس گفته بود: «هیچ تیمی به صورت تصادفی به مرحله نیمه نهایی نمیرسد. هر دو تیم میتوانند فوتبال بسیار خوبی بازی کنند.»
میروسلاو کلوزه، مهاجم تیم ملی آلمان هم در ادامه حرفهای سرمربی تیم ملی آلمان گفت: «برایم فرقی نمیکند برابر چه تیمی بازی کنیم. دوست دارم جام قهرمانی را به دست بیاورم.»
با نگاهی به آمار به خوبی روشن است که آلمان در پیکار با روسیه عملکرد بهتری در قیاس با اسپانیا داشته است.
آلمان و اسپانیا تاکنون 19 بار با هم پیکار داشتهاند که 8 پیروزی از آن ژرمنها و 5 پیروزی از آن اسپانیاییها شده است.
آخرین بار دو تیم در فوریه سال 2003 در مایورکا دیدار دوستانه با هم داشتند که با شکست سه بر یک آلمان همراه بود.
از جمع بازیکنان حاضر در ترکیب کنونی دو تیم، آرنه فریدریش، کریستف متسلدر، میروسلاو کلوزه و اولیور نویول برای آلمان و ایکر کاسیاس، کارلس پویول و ژاوی هرناندس برای اسپانیا در آن دیدار دوستانه شرکت داشتند.
آمار دیدارهای پایانی:
آلمان برای ششمین بار است که راهی دیدار پایانی میشود. از 5 حضور گذشته سه قهرمانی و دو نایب قهرمانی عاید ژرمنها شده است. آلمان در سالهای 1972، 1980 و 1996 قهرمان اروپا شد. این تیم در سالهای 1976 و 1992 هم نایب قهرمان اروپا شد.
اسپانیا هم تاکنون دو بار راهی دیدار پایانی جام ملتهای اروپا شده است که یک پیروزی و یک شکست دستاورد این دو بازی پایانی برای ماتادورها بود. اسپانیا در سال 1964 در مادرید دو بر یک شوروی سابق را برد و تنها عنوان قهرمانیاش در اروپا (تاکنون) را از آن خود کرد.
1984 هم دومین باری بود که اسپانیا به دیدار پایانی راه یافت. هر چند در فرانسه این میزبان بود که با درخشش "میشل پلاتینی" قهرمانی را از آن خود کرد.
نه برادر مننقل قول:
اصلانم اینجور نیست عزیز هر کی اینجا پست میده طرفدار سخت اسپانیاست من از همون اولم طرفدار اسپانیا بودم
یه سری طرفدارای پرتغال و ترکیه بودن که بعد از باخت المان حالا اومدن طرف اسپانیا رو گرفتن.این به خاطر این نیست که اسپانیا قشنگ بازی میکنه,به خاطر اینه که آلمان یه پای فینال شده و اینا هم تیمای محبوبشون از آلمان باختن و حالا طرف اسپانیا رو گرفتن.
شما نگران نباش جناب بردیا ما با پرتغالی ها دوستیم چون همسایه هستیم و زبانمون همه یکی هست در ضمن امروز خوندم که روزنامه نگارا ی آلمانی از تیمشون راضی نیستن چون اونا عامل برد مقابل ترکیه نصف ونیمه رو شانس میدونن و گفتن اگر جلو اسپانیا اینجوری بازی کنیم بدجور باختیم تازه گفتن که شیوه اسپانیا برای پیروزی عالیه -- یعنی اول حریف و خستش میکنن با پاسای زیاد بعد پدرشو در میارن همون بلایی که سر روسیه آورد:31: