الکساندر من ماهیتت رو افشا میکنم!!!
نقل قول:
آها!!!
ای بچه بدی نیست خیلی جنتلمنه -------- - ولی در کل آدم مضخرفیه !:31: دارم رو مخش کار میکنم تا به راه راست هدایت شه و میــــشه ---امسال فقط منتظر سوپر اسمارت فون = hecaro ... سوپر واکمن 16 گیگا بایتی = patty ..... سوپر سایبر شات= c905 ... سوپر ppc ایکسپریا ایکس وان باشید ---- و سال بعد هم شاهد شاهکار صنعت گوشی موبایل psp phone خواهید بود.
دست شما درد نکنه من مضخرف شدم؟:19::31:پشت سر من حرف میزنی؟باشه اگه دیگه بهت وام بهره ایی دادم:27:
پی اس پی فون که حداقل از یه سال پیش خبرش هست.بقیه رو هم ول کن فیلمبرداریشون چنده؟gvga؟:19:
متاسفانه پارسال اینقدر عقب مونده که هر چی داره خر میزنه نمیتونه جبران سال پیشش رو کنه.کی معرفی میکنه؟2 ماه دیگه؟6 ماهم طول میکشه بیاد بازار میشه 8 ماه:19:
نقل قول:
بله میبینم که اطلاعات کاملی از Se داری حمید.:27:
ببخشید شغل اصلا شما بازار یابی SE نیست؟:31:
نقل قول:
به شغل من چیکار دارید ؟؟ حالا چون اصرار میکنید میگم ---من شوفر پایه یک هستم :31: عکس patti رو گزاشتم تو کلوپ اخبار گوشی .
من لوت بدم؟اقا اسم واقعیه این "الکساندر"هست.اصالتا ایتالیایی:31:
منابع موثق میگن ایشون پدر صاحب شرکت se رو کشته.بعدها که پسر صاحب شرکت(صاحب فعالی کمپانی)فهمیده الکساندر ما الکی نکشته پدرش و این پدرش بوده که ادم بدی شده بوده.با هم دوست میشن و !!!خبر ها رو اول میده به حمید و حمید هم واسه ما میگذارتش(اشتباه نکنید ها این داستان فیلم مرد عنکبوتی نبود!:27:این داستان واقعی است:31:)
شاد باشید