من با گرافيك 8500gt روي چه تنضيمات گرافيكي ميتونم بازي كنم؟؟؟؟
Printable View
من با گرافيك 8500gt روي چه تنضيمات گرافيكي ميتونم بازي كنم؟؟؟؟
روی minimum راحت می تونی بازی کنی شاید حالا تونستی روی mainstream هم بازی کنی.
بازي توي مشهد اومده اگر سالمه بگيرم مثه Assassin's Creed نشه يه وقت اعصاب خرد كنه
mainstream با minimum چه فرقي ميكنه؟؟؟؟؟؟؟؟ببخشيد اگه سوالم ابتدايه......بهم نخنديد.......من crysis رو توي ويستا روي very high بازي ميكنم........البته shadow=low و shader=medium هستش..........توي warhead بجز mainstream گزينه هاي ديگه اي وجود داره؟؟؟؟؟؟؟؟ممنوننقل قول:
کسی نگفت بازی مشکل نداره؟
دوست عزیز در کل ببینین این حالت های minimal و mainstream و .... درست مثل کریسیس قبلی هستن فقط اسمشون تغییر کرده.نقل قول:
mainstream با minimum چه فرقي ميكنه؟؟؟؟؟؟؟؟ببخشيد اگه سوالم ابتدايه......بهم نخنديد.......من crysis رو توي ويستا روي very high بازي ميكنم........البته shadow=low و shader=medium هستش..........توي warhead بجز mainstream گزينه هاي ديگه اي وجود داره؟؟؟؟؟؟؟؟ممنون
کریسیس قبلی 4 حالت گرافیک داشت که به این شکل بود:
low
medium
high
very high
توی این یکی هم همون 4 حالت وجود داره ولی به این شکل از بالا به پایین اسمشون تغییر کردن
minimal
mainstream
gamer
euthanist
این Euthanist میشه همون very high قبلی!
فکر نکنم مشکلی داشته باشه من که نوشته های یوزرهای گیم اسپات رو خوندم بیشترش تعریف بود اگر مشکل داشت بالاخره یکی اونجا می گفت.پس بنابراین میشه نتیجه گرفت بازی کاملا سالم هست و هیچ مشکلی نداره.نقل قول:
کسی نگفت بازی مشکل نداره؟
Geforce XFX 8600 GT بازي رو قورت ميده ولي 8500 رو نميدونم. شكي نيست كه 8600 يكي از بهترين كارت هاي گرافيكي هست درته الن سري 9 هزار حرف اول رو ميزنه ولي گرافيك 8600 gt الكي قيمتش 100 هزار تومن نيست
پس بازی مشکلی نداره بریم بگیریم دیگه راستی 2 تا دی وی دی یا 3 تا؟؟؟؟
------------
رقابت بین کریسیس 2 و فار کرای!!!!!! شما چی فکر می کنید؟
دوتاس دوست مننقل قول:
اگر کسی لینک تورنت داره سالم و با کرک لطف کنه معرفی کنه