منتظر ارزيابي شما از نسخه ي جديد هستيم.....................:46:نقل قول:
منتظر ارزيابي شما از نسخه ي جديد هستيم.....................:46:نقل قول:
:46:تفاوتهایی که در ورژن جدیدN73 ME مشاهده کردم(4.839.42.2.1)
1- سرعت START UP(زمان لازم برای روشن شدن)گوشی به مقدار محسوسی زیاد شده و سرعت باز شدن منو نه به مقدار زیاد اما در حد کمی بهتر شده.
2-افزایش سرعت نمایش تصاویردر حد قابل قبول در گالری(حدود 40 تا عکس+کلیپ تو گالری بود که همونها رو تو ورژن قبلی هم داشتم و تونستم افزایش سرعت لود تصاویر رو به راحتی احساس کنم در مقایسه با ورژن قبلی).
3-افزایش سرعت درApp mgr به مقدار قابل توجهی در مقایسه با ورژن قبلی به حدی که در ورژن قبلی چند ثانیه لازم بود تا واردش بشی که الان دیگه اینطور نیست.
4-دوربین جلو به نظر من یک مقداری از نویزش کم شده(نمی دونم شاید فقط احساس کردم).
5-کیفیت و بلندی صدا هم تغییر چندانی نکرده.
6-سرعت راه اندازی دوربین از زمان کنار کشیدن کاور(درپوش محافظ لنز) خیلی بهتر شده وکیفیتش هم تفاوتی چندانی نکرده و مثل قبل عالیه البته به جز در شب که نویز آبی رنگ آزار دهنده است.
7-در مورد فضای آزاد مموری دینامیک هم من تغییری ندیدم تقریبآ مثل ورژن قبلی بود.
8-از نظر هک کردن هم راحت با SEC MAN V1.1هک میشه و دیگه نیازی هم به PC نیست.
در کل به آپدیت کردنش می ارزه:27:..........
راستی یادم رفت بگم با مموری 2gb این نتیجه ها بدست اومدن.........
سلام من ویندوز ویستا دارم جایی که باید فایل آپدیت رو بریزم وجود نداره میشه راهنماییم کنید.
خوب مشکلی نیست همون آدرسی که تو پست اول هست رو خودت دستی بسازش:46:نقل قول:
راستی بچه ها کسی رم 8گیگ انداخته ببینه ساپرت میکنه یا نه؟؟؟؟
فایل ها رو ریختم وقتی رو nsu میزنم میگه به انترنت وصل شو آخرین ورزننش هم دارم.نقل قول:
نقل قول:
ساپرت میکنه ولی به سختی کار میکنه.
آره باید وصل باشی تا یک چک کوچولو کنه بعد از چک کرن خودش تا ببینه که فایلها تو مسیر مورد نظر هستن دیگه دانلودشون نمیکنه و شروع به آپگرید میکنه:10:نقل قول:
به به نبودی یک مدتی..نقل قول:
آخرین ورژنش اینه عزیزم(سریالش با اونی که داری یکیه ولی ببین ورژنشم یکیه):1.4.56en :10: