آموزش جامع و کاملی بود
خیلی ممنون:27:
آموزش جامع و کاملی بود
خیلی ممنون:27:
اگر منظورتون هشدار هست بله میشه .شما می تونی اون رو اولadd کنی وبعد روی قسم اول کلیک کنی و از منو فایلنقل قول:
گزینه merge more file on this titleset رو بزنی و یا از کلید ترکیبی ctrl+ a استفاده کنی. و وقتی وارد صفحه بعد شدی دکمه add رو انتخاب کنی و دوباره قسمت دیگه رو به فیلمت اضافه کنی و بعد هم اوکی کن .
الان اینی که گفتی شبیه کاری هست که وقتی فیلم ها رو به هم می چسبونیمنقل قول:
اگر منظورتون هشدار هست بله میشه .شما می تونی اون رو اولadd کنی وبعد روی قسم اول کلیک کنی و از منو فایل
گزینه merge more file on this titleset رو بزنی و یا از کلید ترکیبی ctrl+ a استفاده کنی. و وقتی وارد صفحه بعد شدی دکمه add رو انتخاب کنی و دوباره قسمت دیگه رو به فیلمت اضافه کنی و بعد هم اوکی کن .
من بیشتر منظورم قبل از امودن منوها بود !
سلام
با عرض پوزش
من میخوام برای منو(کل منو)یه موزیک بزارم که مثلا وقتی میرم تو چپتر یا انتخاب زیرنویس و زبان این موزیک هم باشه
کجای برنامه باید موزیک و وارد کنم؟!
یه سوال دیگه من بعضی از فیلم هامو میخوام اَد کنم ازم زمان ـه فیلم رو میپرسه من اتوماتیک رو میزنم اما فقط چند دقیقه اول فیلم رو اضافه میکنه,وقتیم که بخوام دستی وارد کنم بازم نمیشه.
داستان چیه؟!
پیشاپیش ممنون :40:
از منو title menu parametres گزینه back ground audio for title menu in using رو انتخاب کن و موزیک رو اضافه کن.نقل قول:
سلام
طبق اموزش برای بک گراند منو عکس قرار میدم
اما اون عکس حذف میشه ( نمایش داده نمیشه )
راهنمایی می کنید؟
چه طوری می تونم یه کاری کنم تا زیر نویس را چند سطر بالا تر نشون بده ؟
یه مشکل دیگه هم هست
زیر نویس های srt فارسی را بعد تبدیل به یه زبون ناشناخته نشون میده .
قبلا اینطوری نبود از وقتی ویندوز عوض کردم اینطوری شده.
دوست عزیز من تنظیمات برنامه رو این جور انجام دادم.نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ضمنا برای مشکل خرچنگ قورباغه بودن هم شما باید کدک های ویندوز رو رویسیتم نصب کنید.بدینصورت که سی دی ویندوز رو درسی دی رام بگذارید و بعد ازمنو کنترل پنل به regional language رفته و از شاخه language هم دو تیک برنامه رو که نزده شده بزنید و اوکی کنید و ویندوز رو دوباره راه اندازی کنید.
دوستان یه سوال
سریال ورژن 4 چیه؟
من کل سریال های موجود در تاپیک رو امتحان کردم ولی جواب نداد.
یا هوووو
سلامنقل قول:
برای اینکار از توی کنترل پنل به قسمت Regional and Language Options برید
سپس از سربرگ آخر یعنی توی ویندوز اکس پی زبان فارسی رو انتخاب کنید
توی ویندوز ویستا هم از سربرگ آخر از طریق دکمه Change System local زبان Persian رو انتخاب کنید
با این برنامه میشه فیلمهای HD رو به DVDتبدیل کرد؟کیفیتش خیلی می یاد پایین؟