يك مشكل خيلي عجيب!!!؟؟؟؟؟؟؟
دوستان من با يك مشكل بسيار عجيب برخورد كردم......!!!لطفا هرچه سريعتر به دادم برسيد......
من در حال حاضر 3 cd rom ASUS 40x دارم كه يكي از اونها بردش سوخته.....و يكي كاملا سالم و ديگري اپتيكال اون ضعيف شده بود
من ديشب اومدم و اوپتيكال رو از روي سي دي رام سوخته باز كردم و روي اوني كه اپتيكالش ضعيف شده بود انداختم وقتي كه به سيستم وصل كردم ديدم كه سيستم cd rom رو ميشناسه اما cd رو نميخونه و پيغام please insert the disk..... رو ميده!!!!
بعد كابلي كه به اپتيك وصل ميشه رو با دقت وارسي كردم اما مشكلي نداشت(از نظر قعطي اتصالات و كابل!!)
بعد اپتيكي كه ضعيف بود (اما كار ميكرد ) رو جايگزين كردم و باز هم همان پيغام......
رفتم سراغ cdrom كه كاملا سالم بود و اونو بازش كردم و با دقت عمل كردشو نگاه كردم و ديدم كه اپتيك اين روشن و خاموش ميشه اما اون دوتا قبلي اصلا نوري ندارن!!!!
با دقت فراوان كابل مربوط به اپتيك رو جدا كرده و اپتيك سالم رو جايگزين كردم....ولي باز هم پيغام please insert the disk.......اپتيكال سي دي رام سالم رو روي سي دي رام سالم انداختم و با كمال تعجبباز هم همون پيغام ظاهر شد....!!!!!
اپتيكال دو سي دي رام قبلي رو روي سي دي رامي كه سالم بود انداختم اما باز هم همون پيغام......
دارم ديونه ميشم!!!
آخه چرا اينجوري شده؟؟؟الان من موندم و 3 اپتيكال و 3 cdrom كه.....اوني كه سالم هم بود ......
اصلا مثل اينكه كابل اپتيك رو جدا كني و بعد سر جاش قرار بدي ديگه كار نمي كنه..!!!!
من قبلا اين كارو كرده بودم اما براي NEC و مشكلي به وجود نيومده بود اونم به اين شكل!!!!
لطفا سريعتر كمكم كنيد