The Final Solution v2
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
بزارید من راحتتون کنم. هرچی بوت و ابزار یاهو از جمله انسرینگ ماشین و عوض کردن استتوس و این چیزها می خواهید همه ی جدید هاش اینجا هست. امیدوارم که خوشتون بیاد
نقل قول:
نوشته شده توسط omid.com
تو پنجره ای که باز شده گزینه ی پایینی رو انتخاب کن ( View My Profile ) بعد OK رو بزن
بعد تو صفحه ای که باز شده Create New Public Profile رو بزن
بعد از این کار یه صفحه ای باز میشه که یه مقدار مشخصات برای ساخت پروفایل جدید از شما می خواد
موفق باشی
منظورت كجاست؟ :)نقل قول:
نوشته شده توسط nimo
مسلم جون قربون دستت قبل از اينكه جوابيتو ببينم ايرادو پيدا كردم ايراد از جستجو گرم بود در هر صورت خيلي ازت ممنونم بعد از اين بريم سراغ آقا اشكان گل . اشكان جون ميبينم كه هر چي بوتر ديشب در گوشه و كنار دنيا پيدا شده همرو امروز گزاشتي تو تاپيك با كار دوروست .با اجازه شما توضيحا" بگم كه اولين بوتر كه مولتي بوتره و با اي دي هاي بسيار هم لوگين ميشه براي لود كردن بايستي خودمون يك فايل تكست جاي ديگه بسازيم و سيو كنيم تا لود كنه چون در خود فايلهاي پشتيبان بوتر موجود نيست دومي براي من كار نكرد چون موو نمي شد و اگر آقا اشكان گل در مورد آخرين بوتر و نحوي نوشتن تكست يه توضيح مختصر بده ممنونش ميشم . با تشكر اميد
اشكان جان اينو اينجا نوشتم كه با قبلي ادغام نشه اگه لطف كني چنتا نرم افزار وي سي كشي هم برامون بزاري با توضيحاتي در مورد نحوي بدست آوردن ------ و اس اوك 5 ها كه ديگه خيلي خيلي شرمنده ميكني ما كه هميشه زحمتامون براي شماست قربان تو اميد