سلام.دوستان راهي وجود داره كه قبل از آنكه كل پارت يك فيلم دانلود بشه ؛ فهميد كه كيفيت فيلم چطور هست؟ يا بخشي از آن را ديد؟ البته من با Internet Download Manager دانلود مي كنم.ممنون
Printable View
سلام.دوستان راهي وجود داره كه قبل از آنكه كل پارت يك فيلم دانلود بشه ؛ فهميد كه كيفيت فيلم چطور هست؟ يا بخشي از آن را ديد؟ البته من با Internet Download Manager دانلود مي كنم.ممنون
پارت اولش رو با Winrar اکسترکت کنيد با KMPlayer يا JetAudio همون نسخه ناقص رو پخش کنيد.نقل قول:
سلام.من يه فيلم رو با flashget از 700 مگ 600 تاش رو دانلود كردم (دانلود مسقيم)ولي وسطش كامپيوترم ريست شد و از اون فيلم فقط يه فايل 600 مگي با پسوند .JC برام مونده.ميخوام دانلودم رو ادامه بدم . خواهشا كمك كنيد .
سلام.نه متوجه منظور من نشديد.من عرض كردم كه قبل از آن كه كل پارت اول گرفته بشود (يعني بخشي از پارت اول در حال دانلود باشد) نميشه كيفيت فيلم را فهميد.ممنوننقل قول:
اگه لينکش resume داشته که مشکلي نيست. منظورتون يه لينک بدون resume هست؟نقل قول:
تستش نکردم تا به حال اما براي تست ميتونيد پسوند اون قسمت دانلود شده رو به RAR يا ZIP (هر کدوم که هست تغيير بديد) و Extract ـش کنيد شايد بشه يه قسمت از فيلم رو ديد.نقل قول:
البته همونطور که گفتم خودم تابحال چنين موردي رو تست نکردم.
واقعاً اربیت اینجوریه؟نقل قول:
چه خوب.شاید بد نباشه یه بار امتحانش کنم.
دوست عزیز یه تاپیک زدم تو بخش اینترنت و شبکه در مورد IDM و Orbit از بچه های اون انجمن پرسیدم که ببینم واسه دانلودهای سنگین کدوم بهتره.شما هم لطف کن همینی که اینجا گفتی در مورد اربیت رو اونجا هم مطرح کن.
بچه ها یه دنیا ممنون از راهنماییهاتون.
==========
امین مشکلم از همون راهی که گفتی(تنظیمات وینرار که شاتش رو گذاشتی)حل شد.
سلامنقل قول:
راهی که میگم همیشه جواب نمی ده چون بستگی به نوع دانلود منیجرتون و درصد ی که از فایل دانلود کردید داره ولی وقتی 30 درصد یک فایل رو دانلود کرده باشید جواب میده:
بعد از اینکه در وین رار فایل رو باز کردید اونو رو انتخاب و روی گزینه repair کلیک کن ،بعد از اینکه فایل reblit ساخته شد اون رو اکستراکت کن (به شرط اینکه تیک keep broken fhles خورده باشه)بعد از اون میشه با vlc یا km player شکسته بسته اون پارت رو ببینید.
البته اگر با قسمت دانلود بروزر یا idm دانلود کرده باشید این راه تقریبا جواب نمی ده اما در اوربیت فایلهای با پسوندob!در فلاش گتfg , ودر dap فایلهای با پسوند dp شامل این راه حل میشه....
اگر پسوند فایل شما هم 001 یا 01 بود روشهایی هست
یه چیزم در مورد اوربیت بگم ،من تمام دانولد منیجرها رو امتحان کردم و هر کدوم یک مشکل داشتن اما در این بین همشون کمترین باگ رو اربیت داشت و هم این ویژگیها رو داره:
1-فری هستش و نیاز به کراک نداره و در ضمن open source هستش
2-آپدیتهاش بسیار کم حجمه و هر دفعه بدون خالی بندی یک قابلیت به اون اضافه میشه یا یک قابلیت اون بهتر شده
3-گرابر فوق العاده قوی داره و برای دانلود موسیقی یا ویدئو های آنلاین یا استریمها منعطفه
4-ماهیت فایلهایی که باهاش دانلود می کنید عوض نمیشه یعنی اگه فایلی ویدئویی رو دارید دانلود می کنید فایل avi.ob رو میشه با هر پلیری پخش کرد.
5-برعکس ای دی ام ،تمپ دراه و حتی در بعضی مواقع فایلهایی رو که از راپید بدون اکانت دانلود می کنید قابلیت رسیومشون رو حفظ می کن و.....
نقل قول:سلامنقل قول:
بله
راه حل دوست عزیزمون SHABAHPASHA جواب میده
به عنوان مثال (من FlashGet Fan هستم :دی)
وقتی فایلی رو با فلش گت دانلود میکنید (در صورتیکه فایل یک تیکه در حال دانلود باشه)
میتونید بعد از گذشت چند درصد (مثلا 10-20%)
فایل دانلود شده رو کپی کنید و به جای دیگه ای منتقل کنید (برای تهیه BackUp و امکان ادامه دانلود)
عبارت .jc! رو انتهای عنوان فایل پاک کنید
بعد همون میزان دانلود شده رو باز کنید و نگاه کنید
【ツ】
سلام عزیزان خسته نباشید
من دیروز یه فیلم دانلود کردم فرمتش rmvb بود تا وسط خوبه ولی از وسط به بعد صداش با تصویرش هماهنگ نیست
میخواستم بدونم میشه یه کاریش کاری کرد
ممنون