این گوشی الان تو ایرن هستش به قیمت 390 تا 420 هزار تومن
Printable View
این گوشی الان تو ایرن هستش به قیمت 390 تا 420 هزار تومن
سلام دوستان
کسی در مورداینکه z10 کی به بازار میاد و تفاوتهای کلی اون با z8 چیه اطلاعاتی داره ؟
این گوشی در حال حاضر قیمتش 330000 هزار تومانه . خریدش توصیه میشه ؟؟نقل قول:
کیفیت صدا و باطری و رزولوشن صفحه نمایش واسم مهمه !!!
ممنون
مربوط به پست بالا :
سرشار جان شما توی گوگل یه سرچی بکن چیزای جالب گیرت میاد !
آقا این Z8 عجب محشری هست !!!!
راستی Crystal Talk™ technology رو داره دوستان ؟؟؟؟
از ویژگیهاش و صداش اگه بگید ممنون میشم !!
این V8 رو با گارانتی فیتکو تو علائدین دیدم به قیمت 298 تومن...! چنتا سوال داشتم از دوستان :
این گوشی حافظه داخلی 2 گیگ داره ؟
کلا اس ام اس زدن با دکمه های موتورولا چطوره ؟
کلا در مورد این گوشی نظرتون چیه ؟!
مربوط به پست بالا :
در مورد حافظه ی داخلی سری اول این گوشی با حافظه ی داخلی 512 mb بود و بعد ها با 2 gb عرضه شد !
به نظر من با توجه به امکاناتش در حد گوشی معمولی هست و قیمتش یکمی زیاده !
به نظر من بزر گترین عیب این گوشی نداشتن ورودی کارت حافظه است و بهترین حسن اون قابلیت Crystal Talk اون هست
* برای دیدن بررسی تخصصی این گوشی :* برای دیدن مشخصات این گوشی :کد:http://gsm.ir/a4111.asp?phoneid=1247
کد:http://gsm.ir/a411.asp?phoneid=1247
سلام دوستان میدونم اینجا جای خوبی واسه مطرح کردن این سوال نیست ولی خیلی فوریه !
من یه E8 خریدم دیروز و نمیدونم چطور درایور Usb رو نصب کنم ؟ چون قبلا سونی اریکسون داشتم نیازی به نصب نداشت و خودش برنامه ها رو میشناخت .
ولی من الان وقتی Usb رو میزنم نمیشناسه ؟؟ میشه کمکم کنید خیلی ممنون ...
ممنون دوست من پس این V8 هایی که تو بازارن الان 2 گیگ هستن دیگه ؟ با توجه به اینکه کارت حافظه نمیخوره جدا نمیدونم موتورولا چرا اول با 512 مگ این گوشی رو وارد بازار کرده... ازون کاراستا !نقل قول:
در مورد حافظه ی داخلی سری اول این گوشی با حافظه ی داخلی 512 mb بود و بعد ها با 2 gb عرضه شد !
به نظر من با توجه به امکاناتش در حد گوشی معمولی هست و قیمتش یکمی زیاده !
به نظر من بزر گترین عیب این گوشی نداشتن ورودی کارت حافظه است و بهترین حسن اون قابلیت Crystal Talk اون هست
* برای دیدن بررسی تخصصی این گوشی :
راستش کلا به نظر شخصیم با توجه به داشتن 2 گیگ حافظه + 2 تا ال سی دی با سایز مناسب و با کیفیت که یکیش لمسیه + طراحی زیبا + دوربین 2 مگ قابل قبول + در زمینه موسیقیم مثه اینکه حرفایی واسه گفتن داره + پردازنده ی قوی + لینوکس و این حرفا... به نظر میرسه خیلیم قیمتش بالا نباشه ( البته یقینا اگه موتورولا فعالیتش و فروشش تو ایران بیشتر بود میتونست قیمت معقول تری داشته باشه )
کلا ازین گوشی خوشم اومده
گوشی جدید مبارکه !نقل قول:
شما گوشیتو وصل کن به کامپیوتر بعد وارد control panel بشین بعد add hardwere رو کلیک کنید بعد next رو بزنید و( CD گوشی حتمن توش باشه ) بعد کامپیوتر saerch می کنه و فایل های مورد نظر به صورت اتوماتیک کپی میشن ! ببین اینجوری مشکلتون حل میشه یا نه !
راستش در مورد حافظه ی داخلی من از همون سایتی که معرفی کردم خونده بودم برای اطلاعاته بیشتر در مورد حافظه ی داخلی گوشی شما باید با فروشنده صحبت و به کاور این گوشی دقت کنید !نقل قول:
اما در رابطه با نظر شخصی شما ( در خواستایی که از گوشیتون دارین فکر می کنم که motorola a1200 مناسب تر باشه )
چون :
* درسته حافظه داخلیش کمه اما کارت حافظه می خوره که تا 2 gb رم رو راحت ساپورت می کنه !
* 1 lcd داره اما فیلیپش شیشه ای هست و وقتی بسته باشه هم می تونی توشو ببینی
* دوربین 2 مگا پیکسل
* صداشم بد نیست !
* پردازنده ی قوی !
* سیستم عامل لینوکس !
* و قیمت مناسب ( حدود 220 هزار تومن ) !
همون جوری که ملاحظه کردین تمامی چیز هایی رو که می خواین داره !
البته باز هم خودتون می دونید و در خرید گوشیتون صاحب اختیارید !